Seuraa 
Viestejä45973

Moderni ajattelija (MA) toimii usein näennäisesti päinvastaisesti, ja joutuu tavan takaa ongelmiin omiensa joukossa sen takia. Mutta asia -joka on ykkösasia-, etenee. Yksi harkitseva ihminen voi pyöritellä kansakuntia mennen tullen.

Caset:

1a) MA vastustaa ydinvoimaa. Mutta hän ei vaadi ydinvoiman kieltämistä, vaan vaatii julkisesti, että ydinvoimala rakennettaisiin lentokentän lähelle, tahi suuren kaupungin keskustan lähelle, "jotta hukkalämpöä voitaisiin käyttää kaukolämpöön". Kumpikaan ei luonnollisesti koskaan toteudu, koska oikeat ydinvoimamiehet eivät ole tyhmiä. Kaavoitusmonopoli on MA:n työinstrumentti.

1b) Jos MA kannattaa ydinvoimaa, niin hän näennäisesti vastustaa ydinvoimaa, ja vaatii että siitä luovutaan kokonaan ja pian. Eihän tuleville sukupolville voi jättää saasteita...

2a) Jos MA havainnoi, että kulttuurien sekoittaminen on yhtä huono ajatus kuin urheilulajien sekoittaminen, niin hän kannattaa maahanmuuton lisäämistä MUTTA valitsee tulokkaat planeetan paskimmista maista kuten Turkki, Somalia ja Viro.

2b) Jos MA uskoo että geenejä on hyvä sekoitella, niin hän nai itse puolison toiselta puolen maailmaa, kuten John Lennon. Tässä vinkki punavihersokeille. Abdullah aviomieheksi ! Muuten uskottavuutenne on nolla, eli luokkaa "älkää tehkö kuten minä, vaan tehkää kuten sanon..." !

3a) Jos MA vastustaa homoutta, niin hän vaatii, että sitä näytetään YLE:n ja MTV3:n iltapäiväohjelmissa. "Sehän on ihan luonnollista"

3b) Jos MA kannattaa homoilua, niin hän vaatii että kristilliset pääsee hallitukseen Ruotsin tavoin, jotta saavat kompensaationa omia etujaan läpi.

täydentäkää muut ajankohtaiset aiheet, esim kasvihuoneilmiö, veroaste, tietyn puolueen kannatus, USA-vastaisuus jne.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat