Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Onkohan näistä apua Suomenkin energiatarpeisiin? Väittävät tekevänsä sähköä hiilivoiman hintaan( 0,99 Taalaa/Watti) Tehtaan tuotanto myyty vuodeksi etukäteen. Ilmeisesti hyvin edullista valmistaa rullalta rullalle tyyliin. Testattu ankarissa olosuhteissa ja kuulemma toimii. 25 vuoden takuu.

http://www.nanosolar.com/

Kommentit (5)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä29585
Liittynyt16.3.2005

Paneeleja "ei ole myynnissä" ja teknisiä dokumenttejä ei saa. Todella lupaavalta vaikuttaa. Se on kyllä rohkaisevaa, etteivät julkisesti kerjää rahaa, mutta tiedä sitten mihin pyrkivät. Katsotaan sitten uudelleen, kun noita saa kaupasta.

Salaperäistä tuntuu kyllä olevan. Vastaavat vain potentiaalisille suurostajille.
Uskon kuitenkin että tuote on todellinen ja siitä alkaa kuulua pian lisää, kunhan saavat Saksan tehtaan valmiiksi.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007

Muistan nahneeni "Scientific American":issa artikkelin n. kolmisen vuotta sitten printattavista aurinkopaneleista, joilla oli viela aika hyva hyotysuhde.

Ei valttamatta ole kysymys huijauksesta tai huuhaasta.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Muistaakseni TKK:lla oli ainakin vielä vuosi sitten hallussaan maailmanennätys tällä menetelmällä valmistettujen paneeleiden hyötysuhteessa. Hyötysuhde ei tuolloin ainakaan yltänyt pulijohdepaneeleiden tasolle, mutta näiden valmistaminen söi huomattavasti vähemmän energiaa, ja olivat muutenkin edullisemmista raaka-aineista valmistettuja. Kehitys kuitenkin oli siihen asti ollut kiivasta, ja varmasti siitä eteenkinpäin, joten voi tuollainen hyvinkin olla mahdollinen. Lisätietoja odotellessa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat