Seuraa 
Viestejä45973

Voitaisiinko aihe nostaa uudelleen esiin.Asiaa ei ole tainnut lääkäreistä kommentoida kuin tohtori Tolonen,olisi mukava saada muidenkin alan parissa olevien henkilöiden kommentteja
http://www.prometheus.fi/terveys/kole.htm

Tuolla Italiassahan on Gardajärven seutuvilla kansa,jonka kolesteroliarvot ovat pitkälti yli 10 eikä heillä ole sydän ja verisuonisairauksia.

Kommentit (7)

Veikkaan että joku omii tämänkin ketjun tarkoituksiinsa.

No, oikea tuote menee kaupaksi ja sitä voi markkinoida niinkuin menestyvää tuotetta yleensä myydään. Puppu kaupataan markkinoilla ja netin ilmaispalstoilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näyttäs siltä,että aianakin joidenkin tutkimusten mukaan ruoan kolesterolilla ei ole mitään merkitystä veren kolesteroliarvoihin.
Onko niin että syy onkin,että maksa ei toimi oikein.
Alkoholisteillahan harvoin on verisuonitauteja,mikähän niitä suojelee.
Niin ja mikä suojelee naisia vaikka heillä on yhtä korkeat tai korkeammat kolesterolit kuin miehillä??

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Olen nyt monesta eri lähteestä saanut lukea täydellisiä kolesterolimyytin tyrmäyksiä. Niissä on vakuuttavasti perusteltu miksi kolesterolista ei ole mitään haittaa, ei niin syötynä, kuin ei veressä korkeina arvoinakaan. Eräässä kirjassa jopa tuodaan lukemattomia tutkimuksia esille, ja näytetään ne alkuperäisinä, ja sen lisäksi sellaisina miten ne julkisuuteen tuotiin. Käy selvästi ilmi että meitä on huijattu ja harhaanjohdettu. Kolesterolin syöminen ei vaikuta millään tavalla kolesteroliarvoihin, toiseksi kolesteroliarvot eivät aiheuta yhtään mitään. Minä uskon tähän, koska olen tämän kuullut jo useasta paikasta, eikä heillä ole pelissä samanlaista vilppiä kuin näillä ihmeen lääke ja ravintotuotetehtaiden sponsoroimilla tutkijaporukoilla vai miten se nyt meneekään. Kolesteroli vaikuttaisi olevan tämän hetken suurimpia lääketieteellisiä "salaliittoja" tai höynäytyksiä. On myös tehty se pitkäaikais tutkimus, mikä sen nimi olikaan, tarkistan myöhemmin, no kuitenkin, siinä tämä osoitetaan myös kiistattomasti ja ilmeisesti tuon kautta on alettu vähitellen myöntämään totuutta laajemminkin. Kohta kolesterolista ei enää hössötetä perättömyyksiä, tämä on myytti joka on ratkeamassa.

くそっ!

Eikä viinasta ja tupakastakaan ole todistetusti haittaa, jos niitä käyttää päivittäin. Harvoin juotuna voi tulla krapulan tapaisia sivuvaikutuksia, jotka kumminkin ovat helposti korjattavissa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat