Seuraa 
Viestejä45973

Vihdoinkin! Kremlin persnoulijat eivät saa ennä rahoitusta, koska heitä ei tarvitse... ei ennä. He ovat hyvin pettyneitä....

Heidän saiti http://www.nashi.su/

Naši (ven. Молодёжное демократическое антифашистское движение «Наши», suom. "Meikäläiset", kirjaimellisesti meidän) on venäläinen vuonna 2005 perustettu poliittinen nuorisojärjestö, jolle Venäjän presidentti Vladimir Putin on antanut julkista tunnustusta.[1]

Parlamenttiryhmä Yhtenäinen Venäjä ei kuitenkaan pidä Našia virallisena nuorisojärjestönään, vaan puolueen nuorisojärjestö on Yhtenäisen Venäjän Nuori Kaarti. Naši on kuitenkin Kremliä lähellä oleva järjestö. [2] Naši perustettiin antifasistiseksi liikkeeksi kolmea kuukautta ennen kuin Kansallisbolševistinen puolue lakkautettiin ensimmäisen kerran 2005.

Vuonna 2008 Našin toimintaa supistetaan reilusti ja käytännössä järjestön toiminta ajetaan alas. Entisestä valtakunnallisesta järjestöstä jätetään jäljelle muutamia itsenäisiä aluejärjestöjä. Venäläisen politiikan tutkijan Stanislav Belkovskin mukaan järjestön toiminta haittasi presidenttiehdokas Dmitri Medvedevin länsimyönteistä kuvaa. Lisäksi järjestön jäsenten saamat viisumikiellot Schengen-maihin vaikuttivat päätökseen.[3]

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nashi-järjestö ajetaan alas Venäjällä.
http://keskustelu.plaza.fi/ajassa/keskustelu/t1676281
Näin otsikoi Ilta-Sanomien verkkolehti tänään (29.1.2008) Arja Paanasen raportin Moskovasta:
"Putin-nuorten kaikkein kiistanalaisin järjestö lopettaa toimintansa massiivisena valtakunnallisena poliittisena liikkeenä.
Aggressiivisestä länsivastaisuudestaan tunnetulla Nashi-liikkeellä on Venäjällä liki 50 alueellista keskusta, mutta jatkossa niistä aiotaan lakkauttaa suurin osa. Jäljelle jää vain viisi alueosastoa: Vladimiriin, Ivanovoon, Tulaan, Voronezhiin ja Jaroslavliin.
Nashin johtajan Nikita Borovikovin mukaan liike on tehnyt päätehtävänsä, joten sen on aika uudistua. 'Oranssin vallankumouksen uhkaa ei enää ole, joten voimme keskittyä muihin asioihin', Borovikov sanoi Kommersant-lehdelle. 'Me emme kuitenkaan katoa kokonaan. Olemme ainoastaan kasvaneet pois lapsenvaatteistamme'.
Kreml perusti Nashi-järjestön pian sen jälkeen, kun Ukrainan nuoriso oli näytellyt aktiivista roolia oranssissa vallankumouksessa vuonna 2004. Jo sitä ennen Kreml oli katsellut huolestuneena, kuinka nuoret olivat mukana Georgian vuoden 2003 ruusuvallankumouksessa.
Nashilla (suom. Meikäläiset) oli näkyvä rooli vielä Venäjän duuman vaaleissa joulukuussa 2007. Nashi-nuoret järjestivät tuolloin Moskovassa muun muassa katupartioita, joiden oli määrä 'estää vaalivoiton ryöstäminen' presidentti Vladimir Putinin puolueelta eli Yhtenäiseltä Venäjältä.
Maaliskuun presidentinvaaleissa Nashi-nuoria ei Kremlin käsityksen mukaan enää tarvita entisessä laajuudessaan. Kremlin suosikki Dmitri Medvejev näyttää voittavan vaalit ylivoimaisesti eikä ehdolle päässyt ketään, joka uhkaisi vallanpitäjien suunnitelmia.
Kreml on tätä ennen käyttänyt Nashia myös länsimaiden painostamiseen. ...
Politiikantutkija Stanislav Belkovski uskoo, että käsky Nashin alasajoon on tullut suoraan Putinilta. Belkovskin mukaan Nashi alkoi aiheuttaa Venäjän kannalta enemmän haittaa kuin hyötyä suhteessa länsimaihin. ... Venäjällä on lukuisia muitakin Putin-nuorten järjestöjä, kuten Mestnyje ja Molodaja Gvardija. Ainakaan toistaiseksi ei ole tullut tietoa, että niiden toimintaa oltaisiin vähentämässä."

E.T: Nashi on tehnyt tehtävänsä, Nashi saa mennä. Ei oransseja ruohonjuuritason vallankumouksia Venäjälle, vaan sekurokratia tuntee jo istuvansa todella tukevasti vallankahvassa.
Nähtäväksi jää, mitkä ovat ne "muut asiat", joihin Nashit aikovat nyt keskittyä.

Ja se oli lupaus "Nashi" johtajalle Vasili Jakemenko:lle ja sen joskus toteutetaan.

Vasili Jakemenko ja hänen veli Boris ( kuvan keskella) ovat juutalaiset.
Vasili Jakemenko jatka uran kehittämistä eteenpääin, Kremlissa, sen takia oma lelu "Nashi" hän heittää nyt nurkkaan.

Putin-nuorille porttikielto koko Schengen-alueelle
http://www.hs.fi/keskustelu/Putin-nuori ... 5&tstart=0

Viro on määrännyt maahantulokiellon yhdelletoista venäläisen nuorisojärjestön Naain aktivistille. Kremlin-mieliset aktivistit osoittivat mieltään Tallinnan keskustassa kiistellyn neuvostopatsaan entisellä paikalla viime keväänä. Porttikielto on laajentunut käytännössä kaikkiin 26 Schengen-maahan sen jälkeen, kun Viro liittyi Schengen-alueeseen joulun alla.

sapetix
Ohjukset Tsekkiin ,sitten nopea USA:n ja EU:n ennaltaehkäisevä ydinisku Venäjälle, joka ei ehdi vastata ..

Ei se noin pitää käydä. Viattomia ihmisiä tapamaan? Lyödä pitää sinne, jossa on puheen ydin! Ja missä se ydin sijaitse?

päkäpää
Niin, no emmä tapamisesta sitten tiedä mitään.

Noh! Et sinä henkilökohtaisesti tiedä mitään tappamisesta, en minäkään tie ,näin henkilökohtaisesti ja NYT, niin kun jotkut meidän esi-isistämme. ihmisistä.

Meidän kaupungin naapuri on Japani (Hiroshima ja Nagosaki) ja minä en voi vitsailla sellaisilla asioilla kun sota ja ydinpommit,
ja vieläpä silloin kun kysymys on vain juutalaisten johtamasta tietystä ryhmästä Venäjällä.

Video Hiroshima and Nagosaki http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... 2015475767

Valokuvat http://justsickshit.com/2007/weapons/ra ... te-closed/

pagus
Seuraa 
Viestejä358

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200802 ... 2_ul.shtml

Nashi-nuoret kampanjoivat Medvedevin hyväksi
1.2.2008 17:12

Venäläinen Nashi-nuorisoliike ilmoitti perjantaina tekevänsä vaalityötä Dmitri Medvedevin hyväksi maaliskuun presidentinvaalien alla.

Presidentti Vladimir Putin on itse valinnut seuraajasuosikikseen Medvedevin, joka on ensimmäinen varapääministeri.

Kreml perusti Nashin tukemaan Putinin politiikkaa. Nashi on aiemmin ilmoittanut vähentävänsä toimintaansa, mutta perjantaina liikkeen johtaja Nikita Borovikov ilmoitti tavoitteeksi jäsenmäärän kaksinkertaistamisen.

- Meillä on kunnianhimoiset suunnitelmat vuodelle 2008, Borovikov kertoi lehdistötilaisuudessa Moskovassa.

- Aiomme laajentaa toimintaamme uusille alueille ja kaksinkertaistaa jäsenmäärämme.

STT-REUTERS

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat