Seuraa 
Viestejä45973

Ulukomaalaanen on monaasti ihimetys, sellaasen kohorates on hyvä muistaa notta ulukomaalaanen on useen vilikas luantoonen ja kova puhumahan.
Ulukomaalaane vaa useen puhuu ulukomaankiältä jotei kaikki ymmärrä, prasiliaa, pelkiaa, sveitsiä ja muita kummallisia kiäliä. Ulukomaaselle kannattaa kuitenki puhua vaikka suamia jos ei muuta osaa, pääasia nottei oo tuppisuuna ja anna töykiää kuvaa ittestänsä.
Puheen voi aloottaa vaikka säästä, “KYLLÄ-ON-KOMIA-ILIMA”! Kannattaa puhua kuuluvalla äänellä ja harvaksensa jos se sattuus vaikka ymmärtää.
Jos ulukomaalaanen on hyvin tumman sorttinen voi kysyä, “ONKO-SIÄLÄ-KAIKKI-MUUKKIN-NEEKERIÄ”? Kyllä se smooltookki siitäsitte lähtöö käyntihi ku on päästy alakuhun.
Ulukomaalaasista pitää viälä muistaa seki nottei ne kaikki välttämättä oo silti maalaasia vaikka niistä käytetähänki nimitystä “ulukomaalaaset”.

Kommentit (14)

Homojen kans taas on siitä helepompaa notta varsinki kotimaiset homot osaa kiältä oikeenki hyvin.
Monet vaan ei osaa olla homojen seuras luantevia vaa heirän käytös muuttuu jäykäksi ja jopa kankiaksi.
Jos ei tiärä mitä sanoos homolle keskustelun avaukseksi voi sanua rennosti vaikka notta: “Sitä ollanhan sitte niinku homo”!
Näin annetahan ittestä homolle avarakatseenen kuva eikä homo luule heti notta joku aharasmiälisyyren esikuva siinä.
Jos miäshomo eherottaa saunailtaa ja jos sinne lupaa mennä kannattaa ainaki kysyä onko saippua nestehenä vai palana, jos nimittäin palasaippua lipee kärestä sitte pestes sinne saunanlaattialle se kyllä kannattaa jättää sinne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Petu
Seuraa 
Viestejä2287

Onkos niin ,notta lapsi jos vetää jotain kaveria turpahan ; pitäis olla aina kakskymppiä taskuus ,notta voisi heti maksaa kaverille korvaukseeks .Ei tulis sitä jälkipuintia ,,, notta

Miähet aina valittaavat, notteivat tiärä kuinka aloottaasivat keskustelun vastakkaasen sukupualen kans. Nuan niinku sujuvasti. Sillä lailla, notta tekisivät myänteeseen ja persoonallisen vaikutelman riskos tai terassilla. Aiheesta on ny laarittu väitöskirjatasoonen tutkielma. Pitkät empiiriset tutkimukset osoottivat, notta pohojalaaset miähet osaavat parahat alootusrepliikit vastakkaasen sukupualen hurmaamisehen tähtäävis sessioos. Oon koonnu niitä tuahon alle, notta voitta ottaa opiksenna. Ja kunny näin hövelille päälle satuun, niin lupaan repliikit vapaasehen käyttöhönnä. Ei muuta kun tuumasta toimehen.

- Meillä on sata hehtaaria mettää. Teherhänkö yhyres avohakkuu?
- Mä oon kuiva kangasmettä kesäheltehellä. Nua sun silimäs sytyttää mettäpalon.
- Porsas on loppupeliis yllättävän siisti elukka, kun tarkemmin kattoo.
Niin oon mäkin.
- Kuka ny Pariisihin lähtis, kun Seinäjoki on täs palijo lähempänä.
Otetahanko huane Hotelli Lakeuresta? Voin pitää sulle esitelmän pellettilämmityksen erullisuuresta.
- Mulla ei oo halakopinos kossupullua, vaan valakoviiniä. Mennähänkö siamaasemhan se ensiksi, puhuthan syvällisiä ja otethan sitten vasta kossupullo siitä viäreesestä pinosta ja ruvethan riahumhan sammalmättähillä.
- Pirkules, sun ruppis on loistokunnos. Tehoja yhtä palijo kun uures Toyota Korollas.
- Sä oot niinku Teuva kevätauringos.
- Ostettaasko samanlaaset tuulipuvut. Kahistaas yhyres.
- Menhänkö meille, saat huamenaamulla äireen leipomia sämpylöötä.
- Valametti! Valametti! Valametti! Se on raktoriista paras. Taharokko ajaa mun sylistä?
- Kiatouru muhun, mä pirän susta hualen.
- Ookko koskaan kokeellu isoäireen hetekalla. Se joustaa mukana.
- Eikös ookkin tämä Mennen yllättävän viakootteleva tuaksu.
- Musta saat nöyrän miehen. Hehtaarit teköö nöyräksi, kun niitä on tarpheksi palijo.
- Puun hinta on nousus, voisin ostaa sulle vaikka turkin, jos lupaat, nottet paa sen alle rihimankiärtämää.
- Sun reiret on niinku vastahöylättyä hirttä.
- Lähärekkö hirvimettälle? Pirethän siihen päälle peijaaset, aivan kaharestansa. Syärhän koko ruho, ei jätetä muille mitää.
- Meirän äireellä olis justhin sulle sopiva kansallispuku, saisit varmahan lainata sitä, jos tahtoosit.
- Jos sää oot luanto, niin mä on luannonsuajelija.
- Toisin sulle aamulla piimävelliä sänkhyn.
- Muutethan Jurvahan.
- Isoäiree jätti mulle mukavan perinnön, yksin en kerkiä sitä millään haaskaamhan.
- Sä oot niin voimakastahtoonen nainen, notta tuu meille nuareksi emännäksi, niin saarhan kunnon syytinkisota pysthyn äireen ja isän kans. Tapelhan veriispäin.
- Menhän johonkin rauhallisemphan paikhan puhumhan Kekkosesta.
- Ajattele. Vain me kaksi ja kaikki muut pualuekokouserustajat.
- Saanko ny jo lopettaa tämän paskanjauhamisen ja pakonomaasen yrittämisen.
- Meille vai teille? Riisun sut jo porstuas. Repääsen kimonos. Saat kohorella mua kaltoon. Mä pirän siitä.

___________________________
kuulemma tää o pohoojalaast murrest

: Kaupunkilaaset on kaas sellaasia joille kannattaa asioota selostaa kärsivällisesti.
Niitä yleensä kiinnostaa mitä kummallisimmat asiat ja ymmärtämisen kaas niillä kuitenki pakkaa useen olla vaikeuksia. Yleensä ne kyselöö, “mikä tua on” ja “minkä tähäre”?
Näihin kannattaa vastata asiallisesti turhaa kiihkoolua ja varsinki päälle käymistä pitää välttää.
Jos kaupunkilaanen ihimettelöö mihinkä kaikkehen tarvitahan niitä viittä uutta raktoria jokka siinä pihas seisoo, se kannattaa viärä pirummoosen sontatunkion viärehe ja antaa tarikko kätehe ja ruveta sen kaas luamahan sontaa korkeehin kippikärryyhin.
Ja toimitella notta “konehet on kaiken pahuuren alaku ja juuri, tälläänen talakoomeininki onki palio mukavempaa”! Yleensä parin kuarman jäläkihi kaupunkilaanen on valamis takaamahan sulle lainan vaikka minkälaasen sonnanajokonehen ostua varte.
Kaupunkilaasia on palio mutta maalla kaupunkilaaset kuuluu vähemmistön joukkoho. Näitä korrektin käytöksen malliesimerkkiä voi tapauskohtaasesti soveltaa sitte tarpehen mukahan.

"On se vaa ihime, ku täälä keskellä etelä-pohojanmaata kukkaa ei puhu nuan, ku erellisiin viestiihin on pruukattu kirioottaa."

Soon kuule niin, notta murtehet muuttuvat kun kuljetahan paikasta toisehen.

Tarkkailija
Pohoojalaasten olla-verbin taivutus:

Moon oikias, soot vääräs, soon kans vääräs.
Moomma oikias, tootta vääräs, noon aivan mettäs!

Hyvä, paree viälä "s'on kaas vääräs" ja meillä päin "sin'oot vääräs".

"Tukka putkella" eli "kovaa vauhtia johonkin" ja
"x yhtenä säänä" eli "x myös mukana omalla persoonallaan"

nua on sellaasia sanontoja joit oon kuullu palijo harvemmin nykypäivänä. Sanotahan kaas notta:

":;Kaksipa poikaa Kuuriikasta näin koomiasti liikkuu:;
:;Puunaaset oli reesoorit, ja hopiasta pislai-piippu:;"

Tiärä sitte mistä tuaki kipalet tuloo.

Erikoonen on kaas tua vanahempien ihimisten käyttämä ärrä, ku siinä kiäli on aika likillä etuhampahia, niinku ny vaikka silloon ku o jotaki tingin tekua käyny niin sanotahan "varsin" eli tahallansa sellaasella tavalla nottei suus tapahru palijo mitää.

Pohojalaanen on suara mutta rehti ja vissihi vähä vanahanaikaane. Mutta sitkiä eikä liika vaatimatoon. O vissihi totuttu yrittämähä kovaa ja tohihnansa ollahan mones asias, jokku rakkaureski.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643
Petu
Onkos niin ,notta lapsi jos vetää jotain kaveria turpahan ; pitäis olla aina kakskymppiä taskuus ,notta voisi heti maksaa kaverille korvaukseeks .Ei tulis sitä jälkipuintia ,,, notta

Musta nuo veräättelyt eivät kuulu pohjanmaan kielehen. Jotenkin tuntuu erellisessä olevan vähän kaikki pieles.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Paul M
Petu
Onkos niin ,notta lapsi jos vetää jotain kaveria turpahan ; pitäis olla aina kakskymppiä taskuus ,notta voisi heti maksaa kaverille korvaukseeks .Ei tulis sitä jälkipuintia ,,, nottaMusta nuo veräättelyt eivät kuulu pohjanmaan kielehen. Jotenkin tuntuu erellisessä olevan vähän kaikki pieles.

Oikias oot.

Nyt kuluva on pienois- USB kamera idea avulla ei etsin, ei LCD irtoseinä ja ainoa ainoa napittaa ajaksi kaapata valokuva, vieras koska Eazzzy, antaa koetella -lta by analoginen elokuvata kamera, koska te dont’ osata kuinka sinun ammus hapantua rikki kuin.

Koska mikä te hiippakunta kotona valokuva, te kanisteri ampua kamera kiertelemätön pois kotona sinun tietokone’ USB paapuuri jotta katsella sinun valokuva. Se arvatenkin erittäin hävytön idea, ainoastaan arvatenkin ei herkkäuskoinen ja helppo- jotta- apu kamera.

merkittävä: You're lukeneisuus koneistaa käänsi hotellipoika joka on sillä ehdolla " koska on" ilman takuu. Erilainen ihmis- käännös, koneistaa käännös does ei käsittää kielioppi, semanttinen, lauseoppi, idiomi -lta koristelematon kielenkäyttö, niin monesti aiheuttaa epätarkka ja ammua avu kirjoitus joka on eksyttävä ja käsittämätön. Niin, haluta alistaa jotta alkuperäiskappale Englannin kieli artikkeli jahka kotona epäillä.

Tosin Niinistö ei ole pohjalainen, mutta käyttäytymisessä on sama piirre.

Erään Euroopassa järjestetyn kansainvälisen rahoitusseminaarin aikana järjestetyillä päivällisillä Sauli Niinistön pöytäkaveriksi sattui jonkin Afrikan maan kansallispukuinen ulkoministeri.

Afrikkalaisen ministerin yllä oli jonkinlainen nahkahalaatti, sulkia ja iso luu tukkalaitteen läpi työnnettynä. Lisäksi afrikkalaisministerin hampaat oli viilattu teräviksi ja hänen kasvonsa olivat arpikoristeiset.

Sauli ei oikein tiennyt, miten suhtautua naapuriinsa. Kun hän halusi ilmaista, että
ruoka oli hyvää, hän hieroi mahaansa, maiskutteli huuliaan ja sanoi naapurilleen:
- Nam-nam, nam-nam!
Naapuri hymyili säteilevästi piikkihampaillaan ja nyökytteli. Sauli ajatteli sanoa naapurilleen, että myös viini oli erinomaista. Hän
nosti lasin huulilleen, otti kulauksen, hieroi mahaansa ja sanoi:
- Aah… Klunk-klunk, nam-nam!
Taas naapuri hymyili Saulille ja nyökytteli. Pöytänaapurit eivät enää ennättäneet keskustella enempää, sillä päivällisten ohjelma eteni
pöytäpuheisiin. Afrikan pääpuheenvuoron piti Saulin naapuri. Hän piti lyhyen, mutta loistavan puheen ensin englanniksi, sitten ranskaksi,
venäjäksi ja espanjaksi. Lopuksi hän kääntyi hymyillen Saulin puoleen ja sanoi:
- Pälä-pälä, pälä-pälä!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat