Sivut

Kommentit (21)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olikohan tässä yksi tutkimuksen rahoittajista ?

Tässä muita rahoittajia ?

Eli voimme jatkossakin rauhassa mussuttaa purilaisia, juustonaksuja ja kevytlimua ja tietenkin kaljaaah ?

Niin, kysymys oli tupakoitsijoista. Itse aion kyllä jatkaa vihreän teen juomista, vaikka sillon tällön saatan tupakan tai kaksi poltella.

Olen kyllä viime aikoina tullut siihen tulokseen, että en polta sitä yhtäkään tupakkaa, koska tulee about viikoksi joku ihmeen limaköhä kurkkuun. Rasittavaa.

Ja taas nähdään SYNTEETTISTEN pillereiden vaikutus. Näistä vaarallisista pillereistä on raportoitu ennenkin. Tosin tässäkin taitaa tutkimuksen rahoittaja olla jokin lääkeyhtiö.
Mutta silti suosin ja käytän vain luonnon omia vitamiineja. Esim. Strath on yksi sellainen ja mineraalijauhe schindele.

tavu
todennäköisemmin kuolet kun jokin huumehörhö tuikkaa sinua nakkijonossa puukolla kylkeen.

Tänään oli lähellä verisuoni katketa. Oli vähän kovalla...

Kysymys asetetaan toisin: Miksi käyttää pillereitä, kun antioksidantit saa terveellisemmin niitä sisältävistä luonnontuotteista?

Jooh, taitaa olla Mc tutkimus jonka Mc pikaruokaketjut ym ovat rahoittaneet.

Ihmiset yritetään saada syömään ravintoarvoltaan mitätöntä paskaa, jonka vaikutuksia sitten lääkärit ja lääketeollisuus paikkailevat .
Syökää vaan enemmän pullaa ja leipää ..

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
tavu
todennäköisemmin kuolet kun jokin huumehörhö tuikkaa sinua nakkijonossa puukolla kylkeen.

Nakkikioskin jonossa oleminenhan on hyvin vaarallista kuulemma.

Auringostakin saa syövän, mutta kotona oleminen lienee kaikista vaarallisinta. Varsinkin nukkuminen.

Entä esiintyykö tupakan, laastarien ja purukumien sekakäyttäjiä?

Juppejänis
Seuraa 
Viestejä504

No niin, siis uutisessa kerrotaan, että betakaroteeni lisää keuhkosyöpäriskiä tupakoitsijoilla!

Ja että E-vitamiini saattaa vähentää eturauhassyöpää ja että seleeni vähensi miesten syöpiä!

Kun lisäksi tiedetään, että d-vitamiinillä näyttäisi olevan joitakin syöpiä torjuva vaikutus, voisi tuota otsikon asettelua jopa hieman kyseenalaistaa.

Barbaari
tavu
todennäköisemmin kuolet kun jokin huumehörhö tuikkaa sinua nakkijonossa puukolla kylkeen.

Nakkikioskin jonossa oleminenhan on hyvin vaarallista kuulemma.

Auringostakin saa syövän, mutta kotona oleminen lienee kaikista vaarallisinta. Varsinkin nukkuminen.

Entä esiintyykö tupakan, laastarien ja purukumien sekakäyttäjiä?


Myös vanheneminen lisäâ, paitsi syöpäriskiä, kuoleman todennäköisyyttâ yleisesti niin huomattavissa määrin, ettei elämän jatkamista, sanotaanko yli 25-vuotiaaksi, voida ainakaan suositella ja tietyin nyt määrittämättömin varauksin uskallan jopa suositella sen lopettamista ennen 25. ikävuotta terveyriskien välttämiseksi. Mahdollisesti käyttöaikaa pitäisi laskea entisestään, eikä käytön aloittaminen ylipäânsä ole välttâmättä suositeltavaa, lopettamisella ollessa tyypillisesti fataaleja seurauksia, pitkän jatkamisen pysyessä silti suurimpana tunnettuna terveysriskinä. Kuitenkin lääketieteellisten suositusten vaikuttaessa huomattavalla tavalla ihmisten elämään on pahoilla erehdyksillä usein vakavia seurauksia, ja sen tähden on moraalisista syistä pitäydyttävä varovaisissa lausunnoissa. Tyydyn varsinaisena lausuntonani toteamaan siis vain, ettei, lukuisten suuryritysten ja yhteiskunnallisten instituutioiden päinvastaisista väitteistä huolimatta, elämää voi suositella pitkään käyttöön kenellekään, useille ei lainkaan, ja lääkärien sekâ koulujen velvollisuus on tehdä käytön aloittamisen ja jatkamisen riskit selviksi jokaiselle, jota elämä mahdollisesti saattaa koskettaa nyt tai myöhemmin, hänen itsensâ tai hänen läheistensä käytôn seurauksena. Tällä hetkellä en voi kuin ihmetellen paheksua etenkin valtiollisten instituutioiden vastuuttomuutta aiheen suhteen, etenkin kun ottaa huomioon kuinka monen ihmisen voidaan katsoa elämän seurauksena kuolleen ja kuinka suosittua se silti on.

Tohtori Faustus, PsMD.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

Eihän tuo mitään uutta ole. Suomestakin poistettiin muistaakseni Multi-Tabs nimisestä vitamiinivalmisteesta beetakaroteeni juuri sen ja tupakoinnin yhteisvaikutusten vuoksi.

Ei kannata tupakoida.

Tohtori Faustus

Myös vanheneminen lisäâ, paitsi syöpäriskiä, kuoleman todennäköisyyttâ yleisesti niin huomattavissa määrin, ettei elämän jatkamista, sanotaanko yli 25-vuotiaaksi, voida ainakaan suositella ja tietyin nyt määrittämättömin varauksin uskallan jopa suositella sen lopettamista ennen 25 ikä vuotta terveyriskien välttämiseksi.

Jos oikeasti tuohon uskoisit, niin et olisi enää täällä kirjoittamassa. Vai oletko muka alle 25v?

Otetaampa esim. oma drinkkisuosikkini, joka sisältää paljon antioksidantteja, jotka siis estävät vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita.

Eli jos syöpäriski on noussut tupakoitsijoilla, voisi helposti ajatella, että sillä on jotain tekemistä solukuoleman kanssa.

Vihreän teen vaikutuksia:

Preventing the degradation of cell membranes by neutralizing the spread of free radicals which occur during oxidation process.

ja

Smoke contains several carcinogenic pyrolysis products, particularly the polynuclear aromatic hydrocarbons (PAH), which are toxicated to mutagenic epoxides. The first PAH to be identified as a carcinogen in tobacco smoke was benzopyrene, which been shown to permanently attach to nuclear DNA, which may either kill the cell or cause a genetic mutation. If the mutation inhibits programmed cell death, the cell can survive to become a cancer cell.

Normaalisolulla on tietty ikä, minkä jälkeen se kuolee. Jos antioksidantit pidentävät solun normaalia ikää, jopa niiden, joihin kerääntyy myrkkyjä tupakoinnista? Syöpäriskin nousu voisi johtua siitä, että myrkkyä keränneet solut, jotka muuten kuolisivat pois, elävät tässä tapauksessa pitempään antioksidanttiboostauksen takia.

http://en.wikipedia.org/wiki/Green_tea
http://en.wikipedia.org/wiki/Tobacco_smoking

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat