Seuraa 
Viestejä45973

Moro, miten saisi appelsiinit tuottamaan mehunsa samana palavana nesteenä jota on sen kuoren rakkuloissa, kaikki ovat varmaan puristaneet appelsiinin kuorta kynttilän liekkin päälle, ja huomannut kuinka se neste palaa. Ei kait siihen tarvi muuta kuin, ronklata niitä geeniä sopivasti, ja siinä olis hyvä polttoaine, vai mitä?

Kommentit (5)

Koivun kuorikin voisi olla meidän kannaltamme parempi vaihtoehto, koska kasvaa täällä on erittäin hyvin palava ja on helposti hallittava verraten hedelmiin, jotka ovat kausituotteita.

koska virtsassahan on paljon ammoniakkia, joka edistää bensan palamista, ja pitää muuten tulpat puhtaina, joku sanoi sen myös säästävän pakoputken paukkulaakeria, mutta itse epäilen moista..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat