Seuraa 
Viestejä13176
  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Mengele dokumentti on viidenneksi suosituinCDONIN
dokumenteista vaikka se on juuri tullut uutuus. Huomattavaa on, että tuolla myydään reilusti yli 400 eri dokumenttia ja Mengele-dokumentin edellä ovat vain maailman suosituin bodausvideo(Iso Arska) ja tämän hetken suosituimmat dokumentit(2kpl.) ja sikahalpa ilmasodankäynti-dokumentti(5,95).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Dokumentissa on aika mielenkiintoinen kohta:
Oletettavasti juutalaiset naiset tekevät noita julmimmiksi mahdollisiksi ihmiskokeiksi kuvailtuja painekammiokokeita yli-innokkaina. Kyseessä oli kaksi noin kolmekymppistä naista, jotka olivat luultavasti lääkäreitä. Toinen heistä innokkasti paineli nappuloita ja näin lisäsi painetta kammioon ja katsoi innokkaasti katseluluukusta aina tekojensa lopputuolosta toisen kirjoittaessa nopeasti ja tarkasti paperille kokeiden tuloksia. On ilmeistä, ettei naisia oltu pakotettu tuon kokeen toimeksipanioiksi, vaan he tekivät sitä tieteellisestä mielenkiinnosta ja innokkaampana kuin kukaan näkemäni tutkija.

Eli Josef Mengele ei tehnyt noita kokeita, vaan kokeet suorittivat pääasiassa muut: kaikkea muuta kuin vastentahtoisesti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat