Seuraa 
Viestejä5662

Hissimusiikkia, hissimusiikkia!! Tännennäin tuokaa hyvää hissimusiikkia, tai kertokaa hyvistä hissikokemuksista.

Tässä ois ekaksi aivan mainio hissimusa!

http://www.youtube.com/watch?v=PqRjM5SGQ_c

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Kerran alaasteella melkein pistettiin kavereiden kanssa hissipaskaksi kun rämpättiin sillä ylös ja alas kokoajan. Sitten se yhtäkkiä pysähtykin kerrosten väliin. kyllä se siitä sit lähti kun painoi jotain kerrosta uudestaan, mutta sen jälkeen ei sillä tehny mieli leikkiä..varsinkin kun siellä haisi senjälkeen palaneen kärylle. Ihme ettei syttynykokovekotin.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Kerrankin samaa mieltä : hissimusa on ihan huippua ! Hermot menee, mutta siitähän me pidämme !

http://www.youtube.com/watch?v=S-QHWXFJ ... re=related

Millaisia hissi/lounge/pesulamusiikkikokemuksia teillä muuten on ? Itse tiedän yhden ylitse ärsyttävän pesulan, jossa ei ole musiikkia lainkaan, vaan aina vähän väliä tulee vain karmeita äänitehosteita ilman mitään ilmeistä syytä - ja ihan tajuttomalla volyymilla ! ne kuuluvat yli oman musiikin vaikka sitä kuuntelisi kuulokkeilla pesulan ulkopuolella ! Sielläkin on silti tullut käytyä usein. Sitten toisaalta yhdessä pesulassa soitettiin Jamiroquaita, Placeboa ja Radioheadia. Se oli aika yllätys. Ja muistan hotellin aulassa kuulleeni pitkän pätkän Radioheadin Amnesiacia. Tai olisiko ollut niiden ravintolassa... no silti aika outoa, siis ne soittivat kai koko levyä, koska kappaleet tulivat järjestyksessä.

Mitäs muita... entä jonotusmusiikki ? Sehän on kaikista ärsyttävintä. Mistä ne löytää ne kappaleet ? Jos nyt lähtökohtaisesti asiakas joutuu odottamaan vuoroaan 30-60 minuuttia, niin voisi kuvitella että kannattaisi panostaa sen verran palveluun, että kappale ei ole levy-yhtiön studiotiimin täysin kuolleeksi siloiteltu versio jostakin kolkytluvun "kuolemattomasta" koko maailmalle tuntemattomasta valkoisen juhlasalijatsin "helmestä" saati nokkahuiluinstrumentaaliversio italialaisesta iskelmäradiorenkutuksesta. Ja vielä parempaa, sitä kappaletta voisi vaihtaa välillä. Toisaalta, tendenssi lienee, että mitä vähemmän hyödyllistä palvelun tarjoaminen on yhtiölle itselleen, sitä kauheampaa on jonotusmusiikki. Ja sitä pidempään sitä joutuu kuuntelemaan. Eli valitus- ja asiakaspalvelupuhelimet yrittävät lähinnä karkottaa asiakkaat. Lippupalveluilla lienee puolestaan aika hyvä musiikki ? Mutta miksi sairaaloilla on niin huono ? Jotta asiakkaat olisivat vielä sairaampia tullessaan hoidettaviksi ?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat