Seuraa 
Viestejä45973

Provosoiva otsikko, tottakai. Mutta ihmettelen, kun tietyt miehet pitävät naisia jotenkin täysin erilaisina olentoina, melkein eri lajina. No, mikäs siinä pitäessä, kun itselleen on osunut parempi siivu.
(Neekeri- ja muita ählämihomomiehiä ei siivu koske.)

Sivut

Kommentit (75)

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28239

Vaikka nainen ja mies toisistaan joiltakin osin poikeavatkin, näkisin, että erot tulevat esille enemmän ääripäissä (Simon Baron-Cohen; "Olennainen ero", 2003). Oma äänestykseni oli, että nainen on ihminen haluineen, toiveineen siinä kuin mieskin, minkä voi ymmärtää sekä huumorilla että sitä todella tarkoittaen. Jos molemmat olisivat keskenään identtisiä puuttuisi ihmislajilta yksi mielenkiintoinen sisällöntuotannon kanava, kuten tällaiset keskusteluaiheet

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Neekerinaiset kuuluu gorillojen lahkoon ja valkoset naiset valkogorillojen lahkoon.

Olis aika typerää väittää et ne olis ihmisiä kun ne kerran vuotaa verta vitustaan kerran kuussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
K. K.
Kaikkea sitä kysytäänkin.

[size=150:qok1yh5o]Nainen on aina ollut ihmisen paras ystävä.[/size:qok1yh5o]

ja vastaaja on ihan selvästi mies (apina/sika toisinsanottuna)

scholle
K. K.
Kaikkea sitä kysytäänkin.

[size=150:f3vavjwp]Nainen on aina ollut ihmisen paras ystävä.[/size:f3vavjwp]
ja vastaaja on ihan selvästi mies (apina/sika toisinsanottuna)
Scylla
Ei tietenkään. Sanotaanhan Raamatussakin, että Jumala teki maan tomusta ihmisen, eli miehen. Sitten hän teki ihmiselle kaveriksi naisen.

mutta tämäkin kumotaan heti sillä ettei jumalaa ole olemassa.

scholle
Scylla
Ei tietenkään. Sanotaanhan Raamatussakin, että Jumala teki maan tomusta ihmisen, eli miehen. Sitten hän teki ihmiselle kaveriksi naisen.mutta tämäkin kumotaan heti sillä ettei jumalaa ole olemassa.

Ota ihan iisisti. Tämä keskustelu on ilmiselvä vitsi.

Ne näyttää ulkoisesti ihan hyviltä, vois jopa sanoa ihmisiltä, mutta käytös ja ajatustoiminta ei vastaa ihmisille ominaisia. Outoja ovat nuo, hiljaa ollessaan jopa ihan mukavia.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä33532

Kehittyneillä eläimillä laji määritellään (yleensä, poikkeuksiakin on) niiden eliöiden joukoksi, jotka voivat saada keskenään lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä. Tiettävästi miehet ja naiset ovat siinä joskus onnistuneet.

maina
No, mikäs siinä pitäessä, kun itselleen on osunut parempi siivu.

Oletko koskaan miettinyt, että siinä missä naisilla, homoilla, vammaisilla ja ählyillä ynnä muilla kapeamman siivun saaneilla on aina kaikkia kivoja tapoja vierittää syyt omasta epäonnistumisestaan missä tahansa elämän osa-alueella ulkoisten asioiden niskoille, ja suojata siten psyykettään, terveille enemmistökansanosaaan kuuluvilla miehillä ei moista suojamekanismia ole. Ne "paremman siivun" ihmiset miehittävät murskaavalla ylivoimalla syrjäytyneiden, päihdeongelmaisten, rikollisten ja itsemurhantekijöiden tilastoja, koska heille epäonnistuminen merkitsee "minä olen paska". Toisille se on vain "kyllä minä olisin hommannut vaikka kuun taivaalta, mutta ei annettu mahdollisuutta koska olen ..."

Scylla
scholle
Scylla
Ei tietenkään. Sanotaanhan Raamatussakin, että Jumala teki maan tomusta ihmisen, eli miehen. Sitten hän teki ihmiselle kaveriksi naisen.mutta tämäkin kumotaan heti sillä ettei jumalaa ole olemassa.Ota ihan iisisti. Tämä keskustelu on ilmiselvä vitsi.

Tämäkin

Moses Leone
Neutroni
terveille enemmistökansanosaaan kuuluvilla miehillä ei moista suojamekanismia ole.

Koskas miehistä enemmistökansanosa on tullut?

no kiinassahan ne esim. abortoi kaikki tyttölapset. ni eiköhän nuita miehiä sitte enemmän oo.

Riippuu vähän. Ei pidä sotkea kielillä liikaa : suomeksi ihminen on kai aina tarkoittanut tasapuolisesti myös naisia. Hyvä suomi !

Moses L: ainakin kaikki anglofoniset miehet ovat perinteisesti eläimiinsekaantujia.

kytoann
Seuraa 
Viestejä1947
Scylla
Ei tietenkään. Sanotaanhan Raamatussakin, että Jumala teki maan tomusta ihmisen, eli miehen. Sitten hän teki ihmiselle kaveriksi naisen.

Raamatun ensimmäisessä luvussa sanotaan: Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät.
Jostain syystä vain aina toistellaan tuota toisessa luvussa tulevaa lasten satua kylkiluusta ja muusta.

Anteeksi nyt, minusta tuo vain on niin komea lause. Luonnontieteellinen totuusarvo on sitten ihan eri asia.

Itse asiasta: minua on aina ärsyttänyt tuommoinen vastakkaisen sukupuolen mystifiointi, johon molemmat sukupuolet toisinaan syyllistyvät.
Ehkä olen väärässä..

Tyhmyydelle minä olen vihainen kuin rakkikoira; mutta viisaus ei ole kaikille suotu.

kytoann
Jostain syystä vain aina toistellaan tuota toisessa luvussa tulevaa lasten satua kylkiluusta ja muusta.

:/ Harmi, ettei Raamatussa eritellä, mitkä osat ovat lasten satua ja mitkä aikuisten. Ei tällainen hengetön pakana ole kykenevä niitä erottamaan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat