Seuraa 
Viestejä45973

http://www.riemurasia.net/jylppy/albumi ... M575Rp.jpg
Katsokaapas tätä kuvaa, ja mitä se nyt sitten kertoo. Mahtaako tuo olla aivan korrekti tieto.

Ei kukaan syö viikossa noin paljon kuin tuo sakemanniperhe- vai?

Kommentit (6)

ton italialaisen ja puolalaisen perheen kulutus vaikuttaa sellaselta suht järkevältä määrältä (henkilöiden lukumäärään nähden).
Saksalais ja jenkki perheet taas ihan överisti

Luulisin, että jotkut hyvinkin pystyy tuohon kulutusmäärään, kuin esim toi saksalaisperhe. Olen nähnyt melko monipuolisia kulutustapoja. Sanan verran kaloreissa joku syö vaan yksinkertaisemmin....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kylläpäs jotkut kuluttaa Yllättävän paljon noi kuvan pohjalla olevatkin perheet pystyvät hankkimaan niin pienillä raha summilla. Itseltäni kuluu ainoastaan itseni elättämiseen viikossa rahaa 'bout 15€.

Liikakulutusta on ostaa niin paljon ruokaa, että [size=200:25x4fdfc]tarvitaan BIOJÄTEASTIA[/size:25x4fdfc]. Huomiokaa, miten hirveästi noilla ylemmillä kuluu pullojuomaa!

Ruokajuomaksi VESI on parasta. Vilja on parempi syödä kuin käyttää juoman valmistukseen. Valtavat määrät öljyä säästyy, kun ei tarvitse kuljettaa kaljaa ja limsoja ympäri maailmaa.

Oma ruokaan kuluva rahamääräni on noin 25 euroa viikossa.

Saksalaiset kuluttivat hieman enemmän kuin amerikkalaiset, mutta amerikkalaisten ruokavalio vaikutti paljon epäterveellisemmältä, sipsejä ja valmistuotteita. Egyptiläisten ja bhutanilaisten ruokapöydän sisältö näytti mielestäni parhaimmalta, tosiaan pienellä rahalla voit toisissa maissa saada paljon elintarvikkeita.

Melkein kaikista kuvista olisi voinut ottaa ne limsa ja -kokispullot pois. Oikeasti ne taitavat olla yksi tärkeimmistä lihomisen ja hampaiden kulumisen syistä jo nuorena. Toiset litkivät kokista ruokajuomana! Oliko se sata sokeripalaa 1,5 litran pullossa..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat