Seuraa 
Viestejä45973

Veikkaan, että Dmitri Medvedev voittaa. Hän on ennakkosuosikki.

Kommentit (7)

"Medvedev kiitti äänestäjiä Punaisella torilla - - Dmitri Medvedevin voitonjuhlat alkoivat Moskovan Punaisella Torilla. - - "
Uutinen

"Kommunistiehdokas Zjuganov: Vaalitulos on väärennetty - - aikoo ryhtyä oikeustoimiin presidentinvaalien väärinkäytöksien vuoksi - - [Medvedevin kampanjapäällikkö oli toista mieltä:] ihmisillä oli mahdollisuus valita, sanoi Sergei Sobjanin. - - "
Uutinen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eikö o hullut SIAAATTTT!!!???
Minä tiedän, että siellä kaikki ovat uhattuja: menettää opiskelupaikan, työpaikan, ja jne. ja koko maailma katso tyytyväisenä miten venäjänkansan raiskaa diktaattori/ juutalaiset rikolliset ja heidän shabesgoit .

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkom ... id=1495465

Ensimmäisiä tietoja vaalivilpistä Venäjällä
02.03.2008 17:27

Venäläiset vaalitarkkailijat ovat raportoineet jo useista väärinkäytöksistä eri puolilla maata.

Esimerkiksi Pietarissa sotilaslääketieteellisen akatemian opiskelijat vietiin äänestämään valvovan upseerin johdolla.

Fontanka.ru-uutissivuston mukaan kadeteille oli annettu etukäteen ohjeeksi, ketä heidän täytyy äänestää. Tämäkään ei vielä riittänyt, vaan jokaisen oli täytettävä äänestyslippunsa avoimen pöydän äärellä, jotta upseeri näki, mihin kohtaan ruksi meni.

Moskovassa äänestyspaikalla numero 1513 tarkkailija Roman Udot raportoi nähneensä, kuinka vaaliuurnissa oli valmiiksi täytettyjä äänestyslippuja ennen kuin äänestys edes alkoi.

- Vaaliuurnia oli kaksi ja näin niissä nipun äänestyslippuja, vähintään sata kummassakin, Udot sanoi Eho Moskvy -radioasemalle.

Udot kertoi kutsuneensa paikalle miliisin, joka esti toisen uurnan käytön ja sinetöi sen kiinni.

Sen sijaan toinen etukäteen täytetyistä uurnista jouduttiin ottamaan käyttöön, koska ensimmäiset äänestäjät saapuivat jo paikalle vaalihuoneiston auetessa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat