Seuraa 
Viestejä45973

Haudan partaalla horjuva wanha komukka, presidentti Napolitano, teki
kaikkensa romuttaakseen demokratian, mutta pakko on nyt "makkara"-
Brodin hallitus hajottaa ja järjestää uudet vaalit, joissa galluppien mukaan
Berlusconi vie voiton oikea käsi taskussa ... Italia on taas oikealla kurssilla, komukkojen kolhoosikokeilu sai ansaitsemansa, kansan tuomion ... !!!

Kommentit (8)

Berlusconi on myös hämmästyttänyt Eurooppaa ajattelemattomilla – tai tarkoin harkituilla – kommenteillaan, kuten vertaamalla saksalaispoliitikko Martin Schulzia keskitysleirin vartijaan tai kertoessaan käyttäneensä "Playboy-viehätysvoimaa" Tarja Haloseen EU:n elintarvikeviraston saamiseksi Italian Parmaan. Alkuvuodesta 2006 hän kohautti kuvailemalla itseään "politiikan Jeesukseksi". Kyse oli luultavasti harkitusta poliittisesta harhautusliikkeestä, sillä samana päivänä Italian sosiaalidemokraattipuolue julkaisi laajan raportin, jossa kritisoitiin Berlusconin toimintaa valtion johdossa.

Itseäni viehättä vertaus Politiikan Jeesukseen, , t

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Italialaiset ovat hienoa vanhaa kulttuurikansaa, älä sinä poika herjaa
parempiasi !!! Kantaani saattaa tietenkin värittää sukulaisuuteni
maahan ... !!!

Kutunluu
Seuraa 
Viestejä761

Vanha palermolainen kusipäähän ko. roisto on---eikä tietenkään Napolin jätteenkuljetuskatastrofilla ollut asian suhteen mitään vaikutusta?
Tunnetusti mafiahan (Camorra? 'Ndrangheta???) se siinäkin bisneksessä on vahvoilla, joten mikäpä estäisi moista voimaa järjestämästä hallitusta uusiksi moisilla, ikävähköillä teoilla?

ruskamies
JEP, muutama komukka sementtiin tekee hyvää Italialle ... !!!

Ja varsinkin sille demokratialle? Toisinajattelijat sementtiin etteivät pääse äänestämällä sotkemaan vaaleja? Itseäni lähinnä ihmetyttää tuo Berlusconin suosio Italiassa. Käsittääkseni kaikki tietää näistä lahjusskandaaleista, joten miksi se tyyppi edelleen vetää niin järjettömiä äänimääriä taakseen?

Ne on saanu niin helevetin tarpeekseen komuista, joita Italiassa on ollut
eniten länsimaista ... !!! Usko pois, tunnen Italiaa, on
sukua siellä !!!

ruskamies
Ne on saanu niin helevetin tarpeekseen komuista, joita Italiassa on ollut
eniten länsimaista ... !!! Usko pois, tunnen Italiaa, on
sukua siellä !!!

Jos siellä on ollut paljon kommunisteja, niin ei se tarkoita sitä että nykyisiltä kommunisteiltä voisi viedä hengen demokratian nimissä. Ei ainakaan jos haluat sitä demokratiaasi toteuttaa kuten avausviestissä mainostit. Se ei ole demokratiaa jos otetaan hengiltä eri mieltä olevat.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat