Seuraa 
Viestejä45973

Perskeles... sumenemisen jälkeen on ollut pirun agressiivinen olo,
haukuin mielihuoltsikkani tytöt kolmena aamuna, kolhin auton parkkiksella, en kertakaikkiaan nähnyt toista, ei ole tapahtunut 30 vuoteen ja haukuin kirjallisesti kaksi hyvää vanhaa ystävää .... ???

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä33567

Kyllä se ainakin voi aiheuttaa sumenemista ja havaintokyvyn alenemista osasta näkökenttää. Tuollainen aggressiivisuus voi käsittäkseni johtua veren sokerin heittelystä, joka myös aiheuttaa sumenemisia.

Voisitko harkita lääkärikeikkaa, vaikka terveyskeskuksia paljon parjataan, osin aiheestakin, kyllä siellä paljon luotettavammin tutkitaan kun keskustelupalstalla. Niillä pitäisi olla neurologisia pikatestejä (ja perusteellisempiakin, jos jotain häikkää löytyy) kuin myös veren sokerimittausmahdollisuus ja tietoa monesta sellaisesta mahdollisuudesta, joista täällä ei ole koskaan kuultukaan.

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Johtuu luultavasti oman seksuaalisen identiteetin kieltämisestä ja salaamisesta. Ei vaiteskaan. Vittuileva mulkvistihan sinä olet, mutten sellaisellekaan kuolemaa toivo. Kannattaa ihan oikeasti käydä lääkärissä, pahimmassa tapauksessa olet hengen vaarassa.

LK
Seuraa 
Viestejä138

Kyllähän se infarkti voi aiheuttaa näkökenttäpuutoksia ja persoonallisuuden muutoksia... Mutta, molemmat samaanaikaan, niin pitäis olla jo jonkin kokoinen, ja siitä lienee oli muitakin oireita, toispuoleista lihasheikkoutta yms. Sulle kun tekis huolellisen neurologisen statuksen, niin kertois paljon

Lääkäriin menemällä se tosiaan selviää.

Aineenvaihdunta- ja verenkiertohäiriöt ovat yleinen mieliala- ja persoonallisuusmuutosten syitä.
Kandee tutkituttaa jos alkaa haittaamaan. Pienestä ärtyilystä ei kannata nostaa haloota, mutta Bussen "tuntien" se olla vakavaa jo.

Juo tarpeeksi vettä ja liiku itsesi hikeen pari kertaa viikossa ja touhua jotain kun alkaa jalka vipattaa kuin mennäkseen. Hiki rauhoittaa.

ruskamies

Ei oo varaa ... arvauskeskukseen tietenkin voisi, mutta miksi... ??

No lähinnä varmaan sen vuoksi, että olet ilmeisesti kyvytön toimimaan liikenteessä vammasi takia. Olet siis vaarallinen kanssa-autoilijoille ja terveydenhuollon ammattilainen osaa arvioida pitääkö ajolupasi peruuttaa.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Kaikki aivoihin tulevat vauriot, oli se sitten aivoverenvuoto tai mikä tahansa, niin se voi tehdä aggressiiviseksi.

Tosin itse kyllä arvelen että ruskamiehen tapahtumat ovat seurauksia ihan eri syystä.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä33567
ruskamies

Ei oo varaa ... arvauskeskukseen tietenkin voisi, mutta miksi... ??

Neurologiset oireet voivat olla merkki jostain hyvin vakavasta, kuten juuri aivoverenkierron häiröistä. Pahimmillaan niistä seuraa karmein mahdollinen ihmiskohtalo, neliraajahalvaus (viikatemieskin voi piipahtaa, jos se on jonkun henkilökohtaisessa arvomaailmassa vielä pahempi kohtalo). Sellaisia oireita epäillessä lääkärikäynti on enemmän kuin perusteltu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat