Seuraa 
Viestejä2875

Lähiseudullani on tekeillä puisto, josta näen jo nyt mitä tulee tapahtumaan. Ruohokentän läpi on vedetty hiekkatie semmoiselle hiusneulamutkalle, vähän samaan tapaan kuin joki polveilee tässä kuvassa. Ihmiset ovat jo oikaisseet tulevan nurmikon yli kohdassa jossa tiet ovat lähellä toisiaan - mutta siihen ei ole tulossa astinkiviä.

Veikkaanpa että kun puisto on valmis, siinä ei edelleenkään ole astinkiviä, mutta ihmiset tulevat silti oikaisemaan siitä. Kun nurmi on tallattu pilalle, ongelma "korjataan" laittamalla siihen pätkä verkkoaitaa ja kieltokyltti. Jonka jälkeen ihmiset tulevat kiipeämään aidan yli. Jonka jälkeen tulee korkeampi aita ja sakkouhkauskyltti, jne...

Kysyn vaan, että kuka saatanan idiootti tällaisia puistoja suunnittelee? N00b arkkitehtiopiskelija? Eikö puistoissakin järkevien kulkureittien tule mennä esteettisten ratkaisujen edelle? Tämä kun nyt oli vain yksi esimerki, tällaisia tapauksia tulee vastaan tämän tästä.

Kommentit (1)

Sama juttu se on täällä kun mennään vähän itään päin. Sillan viereiselle levähdyspaikalle pääsi ennen aivan vierestä, mutta nyt siihen on laitettu nurmikko ja pitäisi kiertää ~500m päästä:

Eihän tuossa mitään nurmikkoa kasva vaikka sellainen on siihen istutettu. Multapenkka on aivan täynnä jalanjälkiä, kaksipyöräisten renkaanjälkiä ja jopa nelipyöräisten renkaanjäljet näkyi hiljan ilmestyneen.

Kyllä sen huomaa kun on päästetty vihreitä tai sosialisteja päättämään asioista. Milloin ihmiskunta oppii etteivät he ole ihmisiä saati ihmisen arvoisia, vaan he ovat elukoita, ali-ihmisiä jotka tulee TUHOTA.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat