Seuraa 
Viestejä45973

Niinistö voittaa presidentinvaalit, jos hänen kannatuksensa jatkaa tasaista nousua nykyiseen tahtiin.

Kokoomus on seuraavassa hallituksessa. Kai olette valmistautuneet hypeen mukaan.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (15)

Oletus; jos kannatus jatkaa kASVUAAN. Oletus: Jos tädille olisi kasvaneet ----- ,hänestä olisi tullut setä. Terveisin Ukki

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Mitä Kar1 nyt tarkoitat voittajalla? Veikko Vennamokin voitti vaaleja yllättävän suurella kannatuksellaan SMP:lle. joskus 70-luvulla. Mutta ei hänestä presidenttiä tullut. Niinistöllä lienee tekemistä, että saa kaikki omiensa äänet, varsinkin naisten. Sinänsä fiksu mies on. Harri Holkerikin on mielestäni nykyään, kun on kansainvälisessä toiminnastaan saanut laajemman näkemyksen asioihin. Päivänpolitiikassaan Suomessa antoi itsestään typeryksen kuvan: "Minä juon nyt kahvia".

Lierikki Riikonen

Voi hyvä Haze, taidat sinäkin asua siinä peräkylässä.
Niinistö ei kyllä voita mitään. Mitä asiantilaa tuskin kovin moni suree.

Miten tuo kokoomuslaisten rakettimainen nousukiito saadaan hillityksi. Muutenhan Matilla ei olekkaan voiton mahdollisuuksia. Kuka muu voisi voittaa?

---Toisella kierroksella kun Sauli? No okei Matti tietenkin, mutta:

Ensimmäinen kierros: Tarja Halonen 41% annetuista äänistä
Sauli Niinistö 28% annetuista äänistä
Matti Vanhanen 26% annetuista äänistä

Toinen kierros: Sauli Niinistö 53% annetuista äänistä
Tarja Halonen 47% annetuista äänistä

Eikö se näin mene?!

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
kar1
Miten tuo kokoomuslaisten rakettimainen nousukiito saadaan hillityksi. Muutenhan Matilla ei olekkaan voiton mahdollisuuksia. Kuka muu voisi voittaa?

---Toisella kierroksella kun Sauli?

Veikkaisin kyllä Muumi-mammaa. En ole katsonut veikkaussivuilta kerrointa, ei taida ollakkaan, mutta luulen että sellainenkin tulee vielä asian ajankohtaistuessa. Riskin ottamisella voi voitaa paljon, mutta ei kannata lyödä päätään Karjan mäntyyn. Heh, tuo oli kaukaa haettua. En itse äänestäne ketään, jätän sen nuoremmille. Herättää ehkä teissä vielä jotain intohimoja. Siteeraan tytärtäni: "Aiva sama". Tai Waltaria: "Näin on aina ollut ja on aina oleva".

En usko että presidentin persoonalla Kekkosen jälkeen olisi mitään vaikutusta olevaan.

Lierikki Riikonen

Vierailija

Istuvan presidentin voittaminen vaatii kyllä kummalta tahansa haastajalta paljon. Toki jos Niinistön kannatus kasvaa koko ajan, niin miksei? Vaan miksipä sen Niinistön kannatus tuosta enää kasvaisi?

Olisi ihan hyvä, jos vaaleissa päästäisiin kakkoskierrokselle ja mukana olisivat Niinistö ja Halonen. Silloin voisi tulla ihan mielenkiintoinen vaalitaistelu. Halonen sen luultavasti voittaa ja vielä kepun äänillä.

Maakuntien kepulaiset kun eivät kokoomuslaista äänestä.

Miksi antaa Niinistön kykyjen valua hukkaan presidentin paikalla? Harmi kun hallitukseen ei pääse pelkästään lahjakkuuden perusteella, siellä Niinistön kuuluisi istua. Halosen voittaminen nyt on aika epätodennäköistä, mutta voihan sitä toki yrittää.

kar1
Niinistö voittaa presidentinvaalit, jos hänen kannatuksensa jatkaa tasaista nousua nykyiseen tahtiin.

Kokoomus on seuraavassa hallituksessa. Kai olette valmistautuneet hypeen mukaan. :D

Tuon minä sanoin jo muutama kuukausi sitten, siihen aikaan kun oli paperin työtaistelu. Asioiden järjestyksen ilmoitin kyllä hiukan toisin.
OLI JA ON SUUNNITELTU, ETTÄ NIINISTÖ VOITTAA PRESIDENTIN VAALIT.
Ja nyt Niinistön kannatus edistyy ihan suunnitelman mukaan.

Vaalista ei ihan ilman muuta seuraa kokoomuksen nousu hallitukseen. Vaan ensin hajoitetaan eduskunta, ja kokoomus voi nousta uusien vaalien jälkeen. Ja uudet vaalit ovat tärkeitä juuri sen vuoksi, että nähdään, pudotetaanko hallituksesta pois kepu vai sosdemit. Ynnä sen näkemisesksi, kuinka suuri on vaselistien ja vihreidenkin hallituskipeys.
Ja senkin näkemiseksi, nouseeko haudankaivaja Kari Peitsamo eduskuntaan.

Käsittääkseni nimim. kar1 on läheltä vaselistien sisäpiiriä.

Raakaöljyn hinta on noussut noin 5 dollaria barrelilta. Bensiinin hinta
Suomen huoltoasemilla nouis 15 senttiä/litra. Barrelilta tekisi lähes 24 dollaria lisää.

Arkos itselle: Näyttääköhän tosiaan siltä, että Sauli voittaa? Jos ennustuksesi toteutuu, niin, hmm, jaa no miksei. Joo..., oikeassa olet tainnut olla, paitsi, että tarkoitatko, että vaselistit voitelevat rattaat sille nousulle?

Itse taidat olla kommari

Mielestäni Sauli Niinistö on täysin epäpätevä. Tuollaisilla raivohullun hermoilla varustettu ei myöskään ole sopiva Presidentiksi.

Kokoomus-rassukat keinottelevat mielikuvilla. Saulista yritetään tehdä jämäkkä iso poika Todellisuudessa Niinistö on isoa poikaa leikkivä ryppyotsainen pikkupoika.

Niinistö on poliitikkona c-sarjaa.

Ei kansan kyykyttäminen valtiovarainministerinä ja ulkomailla pankissa työskentely vielä pätevöitä presidentiksi.

Kovasti koittavat kokoomuslaiset eri nettipalstoilla ampua puskista. Säälittävää. Niinistö-urpoille pitäisi antaa samalla mitalla takaisin. Mutta harva jaksaa vaivautua.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat