Seuraa 
Viestejä45973

http://magic.phlos.com/?language=uk

Eli tarkoituksena on valita jostain (sama minkä) kuvan päältä löytyvä kaksinumeroinen luku (esim. 99) ja miinustaa se kummallakin numerolla (99-9-9) kun olet saanut tuloksen, etsi kuva jonka alla oleva numero täsmää saamaasi tulokseen eli 99-9-9 tulokseksi tulee 81 eli pääkallo. Painat sitten mieleen symbolin jonka sait, ja kliksauta ylhäältä "MAGIC" painiketta ja tietokone arvaa minkä kuva valitsit.

Sekavasti selitetty mutta kokeilkaa ylläolevaa niin kyllä toimii. Eli siis miten En ymmärrä nimittäin hölkäsen pöläystä miten tietokone arvaa minkä valitsit. Tietääkö/arvaako kukaan?

Kommentit (13)

kaksinumeroinen luku muodossa 10a + b , a ja b kokonaislukuja

10a + b - a - b = 9a

eli jokaisella yhdeksalla jaollisella luvulla kuva on aina sama ;D

Vastaus lienee hiiri+tämä koodi

isNN = document.layers ? 1 : 0;

function voleur(e)
{ return false; }

function bien()
{ return true; }

function noContext()
{ return false; }

function noClick(e)
{
if (isNN)
{
if (e.which > 1)
{
return false;
}
}
else
{
if(event.button > 1)
{
return false;
}
}
}

if (isNN)
{ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); }

document.oncontextmenu = noContext;
document.onmousedown = noClick;
document.onmouseup = noClick;
document.onselectstart = new Function ("return false");

if (window.sidebar)
{
document.onmousedown=voleur;
document.onclick=bien;
}
// -->

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Valitsit minkä hyvänsä tulee pommi (mulla 81 on näköjänsä pommi. En jaksa käydä kaikkia läpi, mutta ensimmäiset 7 tapausta herätti epäilykset). Taikuutta!

edit: Pylly sentään, kamilla ehti ensin ja antoi vielä kunnollisen vastauksenkin!

edit2:

Kamilla
eli jokaisella yhdeksalla jaollisella luvulla kuva on aina sama ;D
Itseasias 90 eri, koska sen ei tarvi olla sama nus nus!

DerMack
Seuraa 
Viestejä1839

tuo on suht tyhmä viritys
79-7-9=63
78-7-8=63
77-7-7=63
.
.
.
70-7-0=63

eli sulla on joka kymmeniköstä aina sama kohdeluku johon osuu, ja ylläripylläri noissa on aina sama symboli jokaisessa eri kohdeluvussa...
ja nuo luvuthan ovat
0 9 18 27 36 45 54 63 72 81 eli siitä vaan arvailemaan

edit: nää moon hidas

Mitä tulosta? Joko laskit väärin (66-6-6=54=9*6) tai sitten et vaivautunut tarkistamaan oliko symboli vaihtunut edellisestä taikapelikerrasta. Ota huomioon, että ne symbolit vaihtuu mystisyyden takaamiseksi joka kerta.
edit:Kamilla on pomminvarmasti oikeassa.

Cargo
Seuraa 
Viestejä979

Pah! Kaikissa 9:llä jaollisissa numeroissa on sama kuvio!

" sähkö (se sähkö, jota tuotetaan mm. voimalaitoksissa) ei ole energiaa "
- Vastaaja_s24fi

“Jos et ole kaksikymppisenä vihreä, sinulla ei ole sydäntä. Mutta jos et ole nelikymppisenä perussuomalainen, sinulla ei ole aivoja.”
- Cargo

Siis jos MINÄ mietin omassa hiljaisuudessani minkä kuvan saan kaavallani ja tietokone valitsee täsmälleen saman kuvan minkä sain tulokseksi (tuolla xx x-x kaavalla mistä tulee jokin kaksinumeroinen vastaus) miten tietokone voi valita saman kuvan. Tai koettakaa selittää niin, että minäkin (ja moni muu) ymmärrän/ymmärtää.

Ja kaikenlisäksi tietokone arvaa aina oikean kuvan.

Siis jos tarkkailet niitä symboleja niin jokainen numero joka on jaollinen 9:llä (paitsi 90) on sama. Nämä luvut siis ovat 9*1 = 9, 9*2 = 18, 9*3 = 27, 9*4=36, 9*5=45, 9*6=54, 9*7=63, 9*8=72, 9*9=81.

Nyt kun valitset minkä hyvänsä numeron, niin se on muotoa 10a + b, eli a on se kymmenluku ja b sen perässä oleva luku. Esimerkiksi 99 on yhtä kuin 10*9 + 9, tai 54 on yhtä kuin 10*5 + 4. Nyt kun vähennät ensin tuon kymmenluvun ja sitten tuon perässä olevan luvun niin ne ovat a ja b, eikö? Koska valitsemasi luku oli siis 10a + b ja sitten vähennät niistä a ja b, saadaan luvuksesi 10a-a+b-b = 9a. Tämä luku on jaollinen yhdeksällä, koska jos jaat sen yhdeksällä tulokseksi tulee a. Nämä symbolit ovat aina samat ja tämä on se symboli jonka peli "arvaa".

90 on yhtä kuin 9*10, mutta koska suurin luku on 99 ei tämän symbolin tarvitse olla sama kuin muissa yhdeksällä jaollisissa luvuissa. Tämä siis siksi, koska 99-9-9=81.

Mikä tossa on mitä et ymmärrä? Jos viittisit vastata niin jeesaa mua.

edit: lausu vaikka se numero jonka valitset ääneen tyyliin "kahdeksankymmentäseitsemän". Nythän sulla on 8 kertaa kymmentä ja seitsemän eli 8 kertaa 10 + 7 = 87. Kun valitset tämän numeron on "a":si 8 ja "b":si 7. Miinusta ensin tuo jälkimmäinen numero eli b eli tässä tapauksessa seitsemän. Tulos on joka ikinen kerta jokin kymmenluku, eikö totta? Esimerkissä siis miinustamme ensin 87 - 7 = 80. Edelleen tämä luku on "kahdeksan kymmentä", siis 8 kertaa 10. Nyt kun miinustamme tämän kymmenluvun sillä a:lla saadaan 80 - 8 = 72, joka taas on edelleen kahdeksan yhdeksää eli 8 * 9.

Miksi tuo erotus on aina yhdeksällä jaollinen? Koska kun miinustetaan jälkimmäinen ensin ja saadaan jokin kymmenluku, voidaan se esittää myös muodossa 8 + 8 + 8 + 8 + 8 + 8 + 8 + 8 + 8 + 8 = kymmenen kertaa kahdeksan. Nyt kun siitä vähennetään yksi kahdeksikko pois jää jäljelle yhdeksän kasia, siis yhdeksän kertaa kahdeksan. Valittaessa mikä tahansa numero ohjeiden mukaan tullaan aina tähän samaan vaiheeseen - kokeile vaikka.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat