Seuraa 
Viestejä4720

Tähän ketjuun voi sitten kirjoitella niitä vähemmän miellyttäviä ja päivän pilanneita tapahtumia, kunhan muistaa, että nimeltä yksityisten henkilöiden kuten firmojenkin mainitseminen saattaa aiheuttaa ongelmia sitten lain kanssa. Eli hieman hienovaraisemmin voi kuvata sitten sitä, mikä teki päivästä vähemmän mielyttävän. Mistä syystä sinua pännii tänään?

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (28)

No se kun menin tuonne tähtiosiolle "Valkoinen aukko" ketjuun tekemään kysymyksen ja luultavasti vesitin hyvän keskustelun.
No, huolensa kullakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No, kun en periaatteessa voisi vastata tähän, ei pännitä niin hirveästi tänään. Eikä eilen. Yltiö-örviöpositiivinen minä. Yäk.

Tuliha se sieltä (ei hymiötä)

En pääse pilkille.
Tällaista talvea ei olisi tullut, ellei olisi keksitty tuota kasvihuoneilmiötä.

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720

Päätin tässä tehdä hernekeittoa pitkästä aikaa (painekattilalla) ja hyvin menikin siihen asti, kunnes piti maustaa se. Tarkoitukseni oli lisätä meiramia siihen, mutta otinkin tarkemmin katsomatta Garam Masalaa (intialaisiin ruokiin käytettävä mausteseos) ja aloin pari ravistusta tehtyäni ihmetellä meiramin hieman poikkeavaa väriä. No, lisäsin meiramia sitten vielä sen päälle, mutta sitten ajatusteni vielä ollessa siinä mausteiden sekaantumisessa aloin suurustaa keittoa ja enköhän minä sitten hajamielisenä suurustanut sen vehnäjauhojen sijasta perunajauhoilla. Nyt minulla on kattilallinen intialaiselle ruualle vivahtavaa hernekiisseliä...

Syöhän sitä ennen kuin selkäänsä ottaa, mutta päähän ottaa kuitenkin nämä omat toilaukset väliin...

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Tänäänkin lukemattomia vastasyntyneitä liitetään jäseniksi nationalistiseen hyväksikäyttö- ja aivopesukoneeseen (valtio) kysymättä mitään heiltä itseltään. Lukemattomien aiemmin syntyneiden aivopesu alkaa tänään.

Eilen ei mitään kummempaa. Normaali hyvä päivä.

Semmosta tuli aihetta miettiä, että mikä kumma ajaa ihmisiä oikein näkemään vaivaa, että voivat osoittaa pahansuopaisuuttaan toista ihmistä kohtaan? Eikö ole parempaa tekemistä?

No, erilaisissa yksilöissä on ihmislajin kestävyys.

Vastaaja_s24fi
Eilen ei mitään kummempaa. Normaali hyvä päivä.

Semmosta tuli aihetta miettiä, että mikä kumma ajaa ihmisiä oikein näkemään vaivaa, että voivat osoittaa pahansuopaisuuttaan toista ihmistä kohtaan? Eikö ole parempaa tekemistä?

No, erilaisissa yksilöissä on ihmislajin kestävyys.

Tätä minäkin olen välillä ihmetellyt. Varsinkin tietyissä kokoonpanoissa tyhmyys tuntuu oikein tiivistyvän ja sitten porukka alkaa tuntea tarvetta pilata muidenkin työpäivä ja jos mahdollista niin koko viikko. Ja mikään järkipuhehan ei tunnu auttavan, koska aivot on jätetty visusti työpaikan ulkopuolelle.

PeterH
Seuraa 
Viestejä2875

Piti töistä väsyneenä ja kyrpiintyneenä tullessa (illalla klo 20:30 maissa) käydä Ompun Parkkipesussa pesemässä auto. Joopajoo, paitsi että puoli Espoota oli saanut näköjään saman ajatuksen. Vähän aikaa jonotettuani päätin poistua autosta ja käydä polettiautomaatilla hakemassa poletit valmiiksi - vaan automaatin ruudulla lukikin "emme voi auttaa", ja toimisto oli kiinni. Ja autoni oli jumissa jonossa.

Pääsin takanani olijoiden ikkunoita koputtelemalla ja tilanteen selvittämällä pois pinteestä, ja ajoin kiertotietä (koska jouduin sompailemaan) parkkihallin uloskäynnille josta normaalisti menen. Se olikin suljettu tötteröillä. Mitvit?

Poistuin sitten kuuliaisesti kiertäen sieltä toisesta uloskäynnistä ja päätin kokeilla vieressä olevaa lähiautopesulaa, mutta perkele, sinnekin oli pitkä jono.

Päätin luopua toivosta. Saatanan muut ihmiset.

Ovat ihmiset varmasti pahempaakin kokeneet (esim. perseraiskaus koivuhalolla), mutta kyllä tää kuiteskin vitutti sen verran että voin laskea sen päivän pännivimmäksi jutuksi.

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720

Tänään taas näitä palstan kirjoituksia lukiessa on pänninyt se, että miten aikuisetkin ihmiset käyttäytyvät tavalla, joka saa lastentarhaikäisen tuntemaan myötähäpeää ko. käyttäytymisen mahdollisesti nähdessä. On se kumma, kun ei sen vertaa ymmärretä, että kaikilla ei voi olla samanlaiset mielipiteet, oma äly ei nouse siitä toisen tai tämän älyn mollaamisesta sen enempää kuin kenenkään täysissä sielunvoimissa olevan lukijan kunnioituskaan sen tyyppistä kirjoittajaa kohtaan ei herää. Kaikista ei voi pitää ja kaikkien kanssa ei voi samaa mieltäkään olla, mutta sen verran voisi yrittää, ettei itse lähde lapsellisuuksiin kuitenkaan käyttätymisellään.

Toinen mikä on pänninyt tässä keskiviikosta lähtien on oma kuntoni. Jostain syystä mahani on mennyt sekaisin (varpusparvi-tyyppinen juttu) ja olen ollut melko kuiviin imetyn oloisessa tilassa. Ruokamyrkytyksestä ei ole kyse, koska yläkautta ei ole mitään tullut väkisin ulos ja toisaalta en ole syönytkään mitään, joka saattaisi olla sopimatonta. Tänään sitten kuitenkin hieman normaaliin lähti palaamaan, mutta osasi kyllä ärsyttää henkisestikin fyysinen paha olo.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Bännii kun ei ajatukset kule tänään ei sitten yhtään.. Ei siis niinku pysty yhtään seuraamaan noita keskusteluita kun menee ihan sekasin.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

salai
Seuraa 
Viestejä8382

Oikeestaan ei pänni mikään.
Edes se ei pänni, ettei saa pillua tännän.

Ainakin osaan kirjoittaa tämän
ja korjata

ei mikään pänni

salai

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat