Seuraa 
Viestejä45973

http://edition.cnn.com/2008/US/02/11/911.charges/index.html

Ihan vain mielenkiintoinen ajoitus tällekin uutiselle Rebublikaanien peittely-yritys? Ilmeisesti kumminkin USA:n armeija seisoo rebublikaanien takana....on jo sen verran sotkeutunut Bushin hämäriin juttuihin...Tuntee tarvetta peitellä jälkiä?

Kommentit (14)

Piett
Seuraa 
Viestejä771

Muutama lause tuossa kyllä pistää suupielet epämääräiseen suuntaan :

The detainees will have lawyers, and they will be allowed to see at least some of the evidence against them.

Onhan se huomaavaista antaa kuolemantuomitun nähdä edes osa todisteista itseään vastaan.

Kiduttamalla saadut todistuksetkin kelpaavat, jos sotilastuomari ne hyväksyy.

Kyllä länsimaalaisen oikeusjärjestelmän eettinen ylivoima on kaikkien nähtävillä tässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

" The exception will be when classified information is presented that could compromise national security, he said. "

K.e. että "terroristijahdin" aikana Amerikan ulkopuolella, Amerikassa, miljoona Amerikkalaista on tapettu, ja ne on tappaneet Amerikkalaiset terroristit? Tai, että muutama mijoona ihmistä pakenee "terroristimetsästäjiä" ympäri maailmaa, joilta on viety kotimaa, ja kaikki mitä heillä oli on tuhottu, ja sieltä "ei varmasti kasva lisää terroristeja"?

Volitans
ruskamies
Joo, viattomia pieniä karitsoja, kuka nyt ei 3 000 jenkkiä haluaisi tappaa .. ???No, ainakin Bush haluaa ja on niin tehnytkin. Isänmaallista.

Menisit ja työntäisit pääsi vessanpönttöön ... !!!

Toope
Seuraa 
Viestejä25584

Abu Hamzakin lähtee USA:an tuomittavaksi.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/7233671.stm

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Piett
Seuraa 
Viestejä771

Vau!

Aluksi cnn:n jutussa tosiaan luki tuo "The detainees will have lawyers, and they will be allowed to see at least some of the evidence against them. "

Sitten kun 15min myöhemmin lukaisin juttua uudestaan läpi, niin teksti oli muutettu : "the detainees will have lawyers, and they will be allowed to see the evidence against them"

Parhautta.

Volitans
No, ainakin Bush haluaa ja on niin tehnytkin. Isänmaallista.

Isänmaallinen Hitlerkin oli, mutta tuumaili lopuksi jotain että helvettiin koko Saksa ja sen kansa.

Noh eihän tämä mikään yllätys nyt ollut.. USA:kin luisunut kohti fasismia jo hyvän aikaa, pikkuhiljaa karsitaan oikeuksia ja ulkomaalaisiakin heidän kotimaistaan voidaan kaapata pelkillä epäilyillä

EDIT: missäs muuten suomassa olisit vaikka näin juridisesta näkökulmasta katsottuna, jos vaikka 3 aseistettua siviilipukuista CIA-agenttia yrittäisi kaapata sut autoon ja onnistuisit viemään aseen ja ampumaan kaikki 3?

Matti E Simonaho
ruskamies
Menisit ja työntäisit pääsi vessanpönttöön ... !!!

Ai, tarkoitako että siellä se "Vapaa maailma" on ?

EI, mut "volitans"´in maailma ... !!!

Ihmiset huutavat ja osoittavat että "nyt ne saatanan rättipäät tulevat tänne", muttei sitä joka ne on tänne ajanut. Ja seuraava jota ajetaan takaa, saattaa olla se joka huusi, ja hän huutaa mennessää notta "nyt tää rättipää lähti".

Tuntemattomat ovat herran tiet. Niitä ei kannata seurata loppuun saakka.

Joku saattaa sanoa; " Ne saatanan rättipääterroristit tulevat tänne ", mutta hallituksessa on istunut samanlainen rättipääterroristi jo 100 vuotta, ja hallituspaikan se lunasti terrorismin avulla. Ja suuri osa suomalaisista uskoo sen jälkeen että olemme Lutheri(maa)laisia. Ja sille maksetaan 1500-2000 euroa/vuosi/suomalainen vakasta hautaan koska "se toi sivistyksen ja ristinuskon". Se on totta, että joku istuu vessanpytyllä, väärä pää pytyssä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat