Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

( IS tdy - näpäytä kuvaa suurentaaksesi )

Jahas, ensin keräsi Luimuoja pakanoiden äänet, nyt narkkarien ...
pässi lampaansa tuntee ... !!!

Sivut

Kommentit (23)

[size=200:pl4gn78g]Henkisesti 8-vuotias puheenjohtajaehdokas[/size:pl4gn78g]
12.2.2008 06:29

Demareiden puheenjohtajaehdokas Erkki Tuomioja suostui IS:n vakavamieliseen testiin, jossa mitataan puheenjohtajaehdokkaan henkinen demari-ikä.

Aihe on tärkeä, sillä Tuomiojaa on kritisoitu 60-lukulaisista aatteista ja vaatteista. Tuomioja itse vakuuttaa, että hän on juuri oikea mies uudistamaan Sdp:n.

No itse en kyllä menisi edes Luimis-raukkaa tuossa tilanteessa arvostelemaan.
Sehän on päässyt rojusta eroon?

Tuolla periaatteella voitaisiin sanoa joka ikisestä joka koskaan on edes tömäyksen vertaa pullosta ottanut, että juoppo mikä juoppo.
Sillä ei olisi mitään väliä, onko kyseessä ollut vain yksi maistaminen, putki vaiko viikonlopputapa, juoppo mikä juoppo?

Noiden ex-narkkarien pääsy johtaville paikoille pitäisi estää!

"Gov. George W. Bush of Texas, who has vowed not to answer questions about whether he has ever used illegal drugs, answered a few this morning and suggested he had not used drugs in the last 25 years."

NY Times 1999

Edit: Sormenperkeleet unessa.

kuningas
Seuraa 
Viestejä1246
Liittynyt10.12.2007

niin no kannabis ei ole narkoottinen aine joten ei voi olla narkkari..

War doesn't determine who's right but who's left.

There is no such thing as an atheist in a foxhole.

Jaa... Epäilen jotta juuri kannabis se on niin Luimiksen kuin Bushinkin vähät "luonnonvarat" tuolta yläpäästä hahtuvoittanut. Ovat taatusti siirtyneet vahvempiin vaikkeivät sitä myöntäisikään.

Kas näin se kanta muuttuu.

Kieltämättä mielenkiintoista, että samat henkilöt, jotka tuomitsevat Tuomiojan narkkarina, koska hän on kertonut nuoruudessaan käyttäneensä huumeita, eivät sovella samaa kriteeriä W. Bushiin. Saman sukupolven tyyppejä.Bushila potki aika paljon vahvemmat aineet. Kunnioitukseni molemmille ansioituneille poliitikoille.

Bomt Kneder
Kieltämättä mielenkiintoista, että samat henkilöt, jotka tuomitsevat Tuomiojan narkkarina, koska hän on kertonut nuoruudessaan käyttäneensä huumeita, eivät sovella samaa kriteeriä W. Bushiin. Saman sukupolven tyyppejä.Bushila potki aika paljon vahvemmat aineet. Kunnioitukseni molemmille ansioituneille poliitikoille.

Noh .. Bush taisi hieman ryypätä, kuten useimmat meistä villeinä opiskeluaikoina.. te muistatte väärin, ihanteenne "fucking between two Bushes" Clinton myönsi huumeiden käytön ja kuten venkoilevaan tapaansa ( onkohan juuret savossa ) puolusti, "en vetänyt henkeen", kuten lakimies neuvoi ... ! Mutta, selitä tätä nyt tälle stallarimaassa kasvaneelle ja vallassa olevalle 70-luvun sukupolvelle, jolle mikään ei ole vierasta, homous, huumeet, maanpetturuus ...
ja lsd kuulemma voi pamahtaa aivoissa päälle vielä vuosikymmenien jälkeenkin, muuttaa pysyvästi aivojen kemiaa ... how nice .. !!!
Toisaalta, kun katsoo sossumenoa ...

HUPSISTA ... huomaan nyt tuolla aloituspuolella painohirveen: Pitää olla
tietenkin "Henkisesti 38-vuotias .... miten tämä systeemi tiputtikin kasin pois, joku sisäinen arviointikoneisto ... ???
Pahoitteluni Ekille, shit sattuu .... Elikkä, fysiikka Cooperin testin ( herää vieraassa paikassa ja katsoo peiliin. Jos siellä katsoo Gary Cooper, ovat herättäneet väärän miehen ) mukaan asevelvollisikäinen eli 18-19 , mentaalipuoli 38 ja ulkonäkö 85 .... eeh ... noin 60-65 ... !

JOO, kyllä huomaa, mikä sosialistien kaatopaikka tämäkin foorumi on ...
Bushille tulee paskaa silmille, mutta ota esimerkiksi miten läpikiero sosialisti tahansa .. vain jäätävä hiljaisuus ... tietenkin, voihan tuon tulkita niinkin, että väki on samaa mieltä, ei mitään lisättävää ... !!!

No HUH HUH !
Ja mitäs pahaa huumeiden käytössä on mukamas ?
Valtaosa suomalaisista vetää kovia huumeita joka viikko. VALTAOSA. !

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat