Sivut

Kommentit (28)

If we think our relationship to society, we ARE ALL SLAVES and
can´t help it unless we don´t do anything for it!!!
YOU WANNA DIE WITHOUT LIFE???
IF NOT; BREAK THE CHAINS!!!
DO, SOMETHING FOR IT!!!

asdf
Seuraa 
Viestejä12084
mark damiani
If we think our relationship to society, we ARE ALL SLAVES and can´t help it unless we don´t do anything for it!!!

...ja sama suomeksi: "Jos ajattelemme suhdettamme yhteiskuntaan, olemme kaikki orjia, emmekä voi parantaa asiaa, ellemme ole tekemättä sille mitään". Nonni, ei tehdä mitään, niin asiat alkaa parantua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Huolestuttaa kun on jokin pakkomielle kapinaan monella.. millainenkohan olisi heidän näkemyksensä täydellisestä maailmasta, missä ei olisi mitään "orjuutta" eikä mitään velvoitteita. Minun mielestäni kaaos. Ei toimisi alkuunkaan. Näin on ihan hyvä..

くそっ!

Ronron
...

Minusta tuollainen alistuva ja kehityksenvastainen orjamentaliteetti on huolestuttavaa. Se avaa mahdollisuuksia diktaattoreille ja totalitaariselle mielivallalle.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
SAMAEL
Ronron
...Minusta tuollainen alistuva ja kehityksenvastainen orjamentaliteetti on huolestuttavaa. Se avaa mahdollisuuksia diktaattoreille ja totalitaariselle mielivallalle.

Joo mutta järki päässä kuitenkin on ihan sallittua. Jos alkaa vaikuttaa diktatuurilta tai muuten sekopäiseltä toiminnalta, toki silloin on syytä miettiä pitäisikö tehdä asialle jotain. Ja toivottavasti tehdäänkin nykyään, en usko että Suomessa ainakaan asiat tälläisiksi menisivät. Yritin vaan sanoa että jotkut haluaisivat tuhota koko järjestelmän koska se on muka huono. Jokin järjestelmä on pakko olla, ei ihmiset pystyisi elämään täysin vapaina kuin villieläimet.

くそっ!

Ronron
Yritin vaan sanoa että jotkut haluaisivat tuhota koko järjestelmän koska se on muka huono.Muuttaa. Ja se on huono.

Ronron
Jokin järjestelmä on pakko olla, ei ihmiset pystyisi elämään täysin vapaina kuin villieläimet.

Riippuu mitä tarkoitetaan järjestelmällä. Villieläimilläkin on järjestelmä. Ihmiset keksivät omat järjestelmänsä. Pakkojärjestelmät ovat puhdasta sortoa. Se tarkoittaa että joku tai jotkut pakottavat muita noudattamaan omaa järjestelmäänsä.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Se tarkoittaa että joku tai jotkut pakottavat muita noudattamaan omaa järjestelmäänsä.

Niin, se on kyllä vähän väärin.. eikö missään maapallolla ole paikkaa jossa olisi vapaa, ulkopuolinen yhteiskunnasta? Jos on niin sinne voisi muuttaa varmaankin..

くそっ!

Kyllähän homma menee niin, että "systeeminherraa" "vituttaa" kaikkein eniten se, kun en mene töihin.
Sillä konstilla olen elänyt pitkään ja onnellisesti, ja ennenkaikkea terveesti.

No juu, tulihan niitä orjanhommia joskus ipanana kokeiltua, mutta en vain osannut totella ketään. Halusin olla itse rikas määräilija, ja sellainenkin minusta sitten tuli. Nyt kun se hehku on jo sammunut siitäkin hommasta, niin tyydyn pieneen eläkkeeseen ja sossurahoihin.

Mulla on aivan liikaa omia näkemyksiä ja arvoja.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat