Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Mihin kehitysmaahan kannattaa muuttaa? Kannattaako mennä johonkin vinkuintiaan vai Afrikkaan.

Mitä kieliä on hyvä osata?

Sivut

Kommentit (26)

Länsi- tai Keski-Afrikka ovat verrattain rauhallisia ja mukavia alueita.

Lapissa surmataan useammin kuin Keski-Afrikassa
22.1.2008 10:19

Lapissa, Pohjois-Karjalassa, Päijät-Hämeessä ja Kainuussa joutuu varmimmin henkirikoksen uhriksi, kertoo Helsingin Sanomat.

Suomen väkivaltaisimmissa maakunnissa surmataan asukaslukuun nähden selvästi enemmän ihmisiä kuin muualla maassa.

Helsingin Sanomien teettämän selvityksen mukaan esimerkiksi Lapissa surmataan asukaslukuun nähden enemmän ihmisiä kuin Länsi- ja Keski-Afrikassa. Selvityksen mukaan Lapissa tapahtui vuosina 2000-2005 huomattavasti enemmän henkirikoksia asukasta kohti kuin rauhaisimmassa maakunnassa Länsi-Uudellamaalla.

...

Suomen tilanne EU-tasollakaan ei ole mairitteleva: kovemmat henkirikostilastot löytyvät ainoastaan Baltian maista, Romaniasta, Bulgariasta ja Unkarista.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2008012 ... 8_uu.shtml

Suomi on helvetin byrokraattinen, ahdasmielinen ja väkivaltainen maa. Ei ihme että itsemurha on Suomessa erittäin yleinen ratkaisu.

olli-san
Seuraa 
Viestejä419
Liittynyt28.1.2007

Somalia on varmaan hyvä vaihtoehto. Sieltä kun tuntuu kaikki huippuosaajat lähteneen maailmalle, joten kilpailua ei varmaan olisi hirveästi.

No Suomi nyt kertakaikkiaan on sellainen nurkkakuntainen ja sisäsiittoinen (paljon perinnöllisiä sairauksia) Euroopan periferia, ei se tosiasia ihan hetkessä miksikään muutu, ei vaikka nykyaika on Suomeenkin jo saapunut.

Kannattaa muistaa että Suomikin oli kehitysmaa ei niin kauan sitten, sittemmin elintaso on noussut Suomessa dramaattisesti. Henkisesti Suomi on edelleen melkoinen kehitysmaa, vaikka sitä fyysisesti ei enää olekaan.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä29581
Liittynyt16.3.2005
tiäremiäs
Niissä voi helposti bisneksiäkin alottaa, ei ole ahdasmielistä ja monimutkaista.

Kehitysmaiden korruptoitunut kulttuuri on erilaista, mutta ei varmasti yhtään sen helpompaa. Suuryrityksilläkin on vaikeuksia sopeutua eksoottisten maiden bisneskulttuuriin. Siellä henkilösuhteet ovat kaikki kaikessa. Pärjätäksesi sinun pitää olla henkilökohtaisesti väleissä viranomaisten, kuin usien myös paikallisen järjestäytyneen rikollisuuden kanssa. Suhteita luodaan ja ylläpidetään perseennuolennalla ja lahjonnalla (toki paikallisilla on muitekin keinoja, esim. sukulaisuussuhteiden hyödyntäminen). Sen oppiminen, ketä lahjotaan (eli kenellä on todella valta päättää asioista ja kuka vain huijaa rahaa pystymättä antamaan vastinetta), missä tilanteissa ja millä summilla on kaiken A ja O. Se on ison riskin liiketoimintaa. Noissa maissa vittuuntunut viranomainen voi passittaa kenet tahansa loppuiäksi linnaan tai petetyksi itsensä tunteva mafiapomo järjestää muutaman tuuletusreiän pääkalloon, mutta toisaalta onnistuessaan pääsee tuottamaan käytännössä ilmaisella orjatyövoimalla ja puoli-ilmaisella energialla ja infrastruktuurilla kamaa, jonka voi myydä länsimaissa satakertaisella katteella.

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005
SAMAEL
Kannattaa muistaa että Suomikin oli kehitysmaa ei niin kauan sitten, sittemmin elintaso on noussut Suomessa dramaattisesti. Henkisesti Suomi on edelleen melkoinen kehitysmaa, vaikka sitä fyysisesti ei enää olekaan.

Henkisesti kyllä on kehitysmaa suomikin, vähän toivoa on joskus asiasta, mutta yleensä kaikki kehitys kaatuu byrokratiaan. Eli täydellinen henkinen kehitysmaa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat