Seuraa 
Viestejä465

Mitä vaikutuksia MTV3:n maaliskuussa aloittavalla Scifi-kanavalla voi olla ihmisten käsityksiin tieteestä? Meinaan, voiko jopa käydä niin, että sen tullessa olemaan -- mm. MTV3:n ja Subin kanavilta esiinpuskevan mainonnan vuoksi -- parhaiten tunnettu Scifi-kanava Suomessa, ettei leimaantumisen uhan vuoksi kehtaa ottaa esille mitään tieteeseen viittaavaa puheenaihetta työpaikan esim. kahvihuoneessa? Varsinkaan jos itse näyttää vähänkään siltä, että on tyypillinen MTV3-kanavapaketin katsoja. Nuohan taitavat kaikki MTV3:n maksulliset kuuluvan samaan pakettiin.

Sanoinkohan minä nyt tarpeeksi monta kertaa "MTV3"?
MTV3, MTV3, MTV3..

En ole nähnyt puoliakaan noista sarjoista, mitä kanavan toistaiseksi vähän tietoa sisältävillä sivuilla on mainittuna, mutta pikaisen googletuksen perusteella suuri osa niistä on ikivanhoja scifi-sarjoja, jotka ovat ikäisensä näköisiä. (ks. http://www.mtv3.fi/scifi/ )

Välillä on mukava ripustaa aivot narikkaan ja viihteen voimin vain olla ja nauttia elämästä. PlusTV tuulettaa pääkoppaa ja lataa akkuja muun muassa TosiTV:llä, musiikkivideoilla ja yön pimeinä tunteina myös aikuisviihteellä. (PlusTV: Viihde)

Kommentit (3)

Tähtiporttia voi katsoa ilmaiseksi SubTV:n nettisivuilla. Samoin tietty Subin telkkarissa.

Hauska sarja. Avaruus niin pirun täynnä englantia puhuvia ihmismäisiä otuksia. Erona jokin merkki otassa tai mato mahassa.

Scifi-kanava, urheilukanava, pornokanava, hengellinen kanava...

Pohjimmiltaan kyse on saman tarpeen tyydyttämisestä.

Halutaan ihalla Luojan kätten töitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat