Seuraa 
Viestejä45973

Kaikki varmaan lukenut siitä että kolme islamistia suunnitteli erään pilapiirtäjän surmaa.

Kysymys onkin seuraava: Onko mahdollista että islamistit olisivat toimillaan suututtanut valtaväestön, joka ei olisi enää hyväksynyt islamistien erityisasemaa tabuna sekä loukkaa-ja-kuole terrorismimentaliteettia? Suututtanut siis varmasti, mutta niinkin paljon että aiemmin kyykytetyt valtaväestön edustajat tappaisivat tappajat silmä silmästä-periaatteella?

Pahin tilanne olisi että rauhallisen euroopan halki kulkisi väkivallan aalto ja tuhansia/satoja/kymmeniä muslimeja (ja myös muita, jotka sekotettaisiin islamisteihin) tapettaisiin.

Minusta on outoa ettei kyseiset islamistit ole tajunneet olevansa karhun pesässä vain siksi että karhu niitä vielä sietää.

ps. pahoitteluni että meni väärään osastoon, Tekniikkaan ja energiaan.

Kommentit (6)

Eivätköhän ne juuri konfliktia yritäkin saada aikaan. Eli jos kantaväestön käytös riistäytyy käsistä, on tavoite saavutettu. Tuleen on sitten helppo kaataa lisää bensaa.

Hyvin toden näköisesti vielä tullaan näkemään kantaväestön ja islamistien välisiä väkivaltaisuuksia, varmaan vielä lähi-tulevaisuudessa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Gurgaue
Hyvin toden näköisesti vielä tullaan näkemään kantaväestön ja islamistien välisiä väkivaltaisuuksia, varmaan vielä lähi-tulevaisuudessa

Se olisi hyvä. päästäisiin vihdoinkin niistä haisevista ja huonosti käyttäytyvistä paskoista eroon. Koulussani on muutama muslimi ja täysiä paskoja nekin. ne hakkaavat, jengiytyvät, polttavat, varastavat, tuhoavat ja muuta kusimäistä paskaa. Itse ainakin lähtisin ajamaan niitä pois maasta.

Anti-Terrorist
Huomasittekos muuten, että HS julkaisi myöskin Muhammed-pilakuvan lehdessä. Ulkomaan uutisten suurin ja ensimmäinen kuva.

Vaikka en ala tutkimaa asiaa, järjestetään huomenna mellakka! Kaadetaan roskiksia kadolle, poltetaan autoja, ammutaan ilmaan! Kivitetään ja möykätään!

Olli V
Kaadetaan roskiksia kadolle, poltetaan autoja, ammutaan ilmaan! Kivitetään ja möykätään!

Kaikki tuo on pientä ja turhaa. Kosmeettista.

Tutustu etelä-Sudanin arkeen, tai koko linja Marokosta Indonesiaan. Siviilien pommitusta, kidutusta, silpomista, amputaatioita, happohyökkäyksiä.

Viinan kielto ja naisten mustakaapu-asut on sittenkin sivuseikka. Se joka näistä puhuu, halveksuu big picturea.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat