Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... /02/611696

[size=150:1c20n9ic]Yliopistolla verinen ammuskelu USA:ssa[/size:1c20n9ic]
[size=75:1c20n9ic]Julkaistu 15.02.2008 00:08 (päivitetty 00:34)[/size:1c20n9ic]

Yhdysvaltalaisessa yliopistossa on käynnissä ampumavälikohtaus. Aseistettu mies avasi tulen yliopiston luokkahuoneessa kesken luennon Pohjois-Illinoisin yliopistossa Chicagon seudulla ennen puoltayötä Suomen aikaa.

Silminnäkijöiden mukaan useita ihmisiä on haavoittunut. Paikallinen sanomalehti kertoo miehen kantavan mukanaan ainakin haulikkoa ja pistoolia.

Joidenkin tietojen mukaan ainakin 18 ihmistä on ammuttu. Kuolonuhrien määrästä ei vielä ole varmaa tietoa.

Edellinen ampumisvälikohtaus tapahtui Yhdysvaltalaisessa yliopistossa viime huhtikuussa Virginia Tech -yliopiston kampuksella.

Ammuskelussa menehtyi 33 ja haavoittui 29 ihmistä. Ammuskelussa kuoli opiskelijoita, koulun henkilökuntaa sekä eteläkorealainen ampuja itse.

(MTV3-Reuters)

Mikä tuossa maassa mättää? Onko kilpailuyhteiskunta vedetty, niin pitkälle,
että yhdistettynä aseiden liian helppoon saatavuuteen on lopputuloksena
tällaisia massiivisia verilöylyjä. Kapitalismin aivopeseminen kansalaisten
mieliin jo pienestä pitäen ei voi olla eikä ole mikään ihmisen luonnollinen
tila. Pitää löytyä myös tunteita ja kykyä samaistua toisen asemaan.

Tällaiset uutiset ovat aina erittäin järkyttäviä.

Sivut

Kommentit (44)

Ei oo mikään uhka enää. Ne tappo sen ampujan.

http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/oikea/id82743.html

Yhdysvalloissa kouluammuskelutapaus Chigagon lähistöllä
Julkaistu 15.02.2008, klo 00.41 (päivitetty 15.02.2008, klo 00.55)

Yhdysvalloissa ainakin 15 ihmistä on loukkaantunut ammuskelussa Chicagon lähistöllä sijaitsevassa Pohjois-Illinois'n yliopistossa, kun mies avasi tulen yliopiston luentosalissa. Televisiokanava CNN:n mukaan ainakin kaksi ihmistä on kuollut ammuskelussa.

Yksi opiskelijoista kertoi paikallisradiolle, että luokkahuoneessa oli ammuskelun alkaessa arviolta 140 opiskelijaa.

Yliopiston virkailijoiden mukaan ammuskelija ei enää ole uhka.
Kampusalueen poliisin mukaan ammuskelija on kuollut,

kertoo uutistoimisto AP.

Vai ampuko ite ittensä?

Jaajaa.. tuntuu jotenkin siltä, että suomessa olisi luvassa vastaavaa toimintaa lähiaikoina. Yliopistopiireissä on havaittavissa huomattavaa pahoinvointia.

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639
Liittynyt12.8.2007

“And the National Rifle Association says that, "Guns don't kill people, people do,” but I think the gun helps, you know? I think it helps. I just think just standing there going, "Bang!" That's not going to kill too many people, is it? You'd have to be really dodgy on the heart to have that…”
-Eddie Izzard

Mikä tässä maassa mättää, Jokelassahan vasta tapahtui vielä
enemmän uhreja vaatinut kouluammuskelu ... ??? Aivan turhaa syyttää
USA:a ilmiöstä, tästä itäänpäin tapetaan aivan eri luvuilla, muttei uutisoida, kun muutama sata uhria päivässä on normi. "Yrjön" ihannemaissa vain enimmät murhat tekevät viranomaiset ... !

ruskamies
tästä itäänpäin tapetaan aivan eri luvuilla, muttei uutisoida, kun muutama sata uhria päivässä on normi. "Yrjön" ihannemaissa vain enimmät murhat tekevät viranomaiset ... !

Syön tänään kokonaisen banaanin jos pystyt tuon väitteen todistamaan! (Banaanit on pahoja!)

edit, lainauksesta pois ne mistä oon samaa mieltä..

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Liittynyt30.4.2005
ruskamies
Mikä tässä maassa mättää, Jokelassahan vasta tapahtui vielä
enemmän uhreja vaatinut kouluammuskelu ... ??? Aivan turhaa syyttää
USA:a ilmiöstä, tästä itäänpäin tapetaan aivan eri luvuilla, muttei uutisoida, kun muutama sata uhria päivässä on normi. "Yrjön" ihannemaissa vain enimmät murhat tekevät viranomaiset ... !

Olen samoilla mielipiteillä varustettu. Mutta se ei poista sitä tosiseikkaa, että aseiden ihannointi ja nillä leikkiminen ei ole hyväksi jo halutaan pitää ihmiset hengissä.

Alveron
“And the National Rifle Association says that, "Guns don't kill people, people do,” but I think the gun helps, you know? I think it helps. I just think just standing there going, "Bang!" That's not going to kill too many people, is it? You'd have to be really dodgy on the heart to have that…”

Et ole perehtynyt Englannin koululais-ampumisiin? Englannissa on niin tiukka aselaki, että tappajat voivat 100%:sen varmoja uhrien aseettomuudesta. Ongemasta on puhuttu jop pääministeritasollakin.

-

NOH..."ozziXX", muistellaanpa vaikka poloniummurhia ja Polikovskajan ampumista, joita ei selvitetä ja Putin kieltää Brittejä tutkimasta polonium-murhia ... kuolemaa tekevä uhri Lontoossa nimesi suorittajaksi Putinin ... !!! Vain esimerkiksi, Tsetseenia ym.ym. ...

'Lapsen mieli rakentuu lapsen varttuessa kaikista ulkoapäin tulevista impulsseista, opeista ja kokemuksista. Lapsen mieli rakentuu "ruumiillisen minän" ja sielun väliin. Luonnollisesti lapsen vanhempien käyttäytyminen ja opit muovaa perustan sille mille lapsen identiteetti rakentuu.

Kun lapsi varttuu, ulkopuolelta tulevat vaikutteet lisääntyvät, ja ne vaikutteet eivät aina ole hyvästä, vaan päinvastaisesta. Mitä varhaisemmassa vaiheessa, ja mitä kauemman aikaa lapsi alistetaan opeille, jotka ovat vasten sitä mitä lapsi edustaa, ja jotka ovat ristiriidassa lapsen todellisen identiteetin kanssa, sitä tuhoisammat ovat seuraukset. '

http://kivi.suomalaiset.org/suomalaiski ... a=riivattu

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177
Liittynyt2.4.2005

Lissää tämmöstä !!!
Aslakilata saatas muutaman torrakon ja panoksia, mihin osotheshen lähetän ?

Hekevetti ko teki yöllä hyvvää kattoa tuota uutioskanavalta.
Eihän ryssien ja Kiinalaisten tartte nuita jenkkejä lopettaa , tappavat itte toisensa. Hyvä hyvä hyvä!!!!
Joko hymijöt piisaa.

Chair
Seuraa 
Viestejä2799
Liittynyt6.9.2005
Yrjö
Mikä tuossa maassa mättää? Onko kilpailuyhteiskunta vedetty, niin pitkälle, että yhdistettynä aseiden liian helppoon saatavuuteen on lopputuloksena tällaisia massiivisia verilöylyjä. Kapitalismin aivopeseminen kansalaisten mieliin jo pienestä pitäen ei voi olla eikä ole mikään ihmisen luonnollinen tila. Pitää löytyä myös tunteita ja kykyä samaistua toisen asemaan.

Kaleva kertoo otsikolla Viimeaikaisia verilöylyjä kouluissa, että oikeasti vastaavia verilöylyjä tapahtuu muuallakin kuin USA:ssa. Liekö syy suomalaisen tiedonvälityksen vai minkä, että usein nämä tapaukset mielletään ainoastaan amerikkalaiseksi ilmiöksi.

-- Kesäkuu 2001 -- Japani: 8

Häiriintynyt mies puukottaa kahdeksan pikkulasta kuoliaaksi esikoulussa Tokiossa.

-- Huhtikuu 2002 -- Saksa: 18

Erottamisestaan suuttunut opiskelija tunkeutuu opinahjoonsa ja ampuu 16 ihmistä. Heidän joukossaan 12 opettajaa ja kaksi opiskelijaa.

-- Marraskuu 2004 -- Kiina: 8

Nuori mies tunkeutuu lukioon Hunanissa ja avaa tulen koululaisten asuintiloissa. Kahdeksan nuorta kuolee.

-- Maaliskuu 2005 -- Yhdysvallat: 10

Minnesotassa nuorukainen tappaa ensin kaksi ihmistä ja menee sen jälkeen kouluunsa, jossa hän ampuu viisi opiskelijatoveriaan, opettajan ja vartijan sekä lopuksi itsensä.

-- Huhtikuu 2007 -- Yhdysvallat: 33

Raskaasti aseistautunut eteläkorealainen opiskelija surmaa 32 ihmistä Virginia Tech -yliopiston kampuksella. Sen jälkeen hän riistää oman henkensä.

-- Marraskuu 2007 -- Suomi: 9

18-vuotias lukiolainen tunkeutuu kouluunsa Jokelassa ja ampuu kahdeksan ihmistä. Heidän joukossaan koulun rehtori. Hyökkääjä surmaa myös itsensä.

-- Helmikuu 2008 -- Yhdysvallat: 6

Raskaasti aseistautunut mies tunkeutuu Pohjois-Illinoisin yliopistoon ja ampuu viisi ihmistä ja itsensä.

"Die Theorie bestimmt was wir beobachten können."(Albert Einstein)

Aslak
Lissää tämmöstä !!! Aslakilata saatas muutaman torrakon ja panoksia, mihin osotheshen lähetän ? Hekevetti ko teki yöllä hyvvää kattoa tuota uutioskanavalta. Eihän ryssien ja Kiinalaisten tartte nuita jenkkejä lopettaa , tappavat itte toisensa. Hyvä hyvä hyvä!!!!
Joko hymijöt piisaa.

Jahataan terroristeja ympäri maailmaa, ja samaan aikaan Amerikkalaiset terroristit Amerikassa on tappanu kohta milioona Amerikkalaista. Mutta kaikki Amerikassa on suurta, jopa pensas johon ne päänsä on työntäny. Nitten pitäs saada sinne vaivaiskoivuja Saamen maalta, niin näkis elämän realiteetit, ilimaki kirkastus sen mukkaan ku mieli kirkastus.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat