Seuraa 
Viestejä45973

Nettisensuuri on nyt tulossa!

http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/7110024.stm

http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/7116929.stm

http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/7136069.stm

http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/7153323.stm

http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/7219802.stm

http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/7215226.stm

http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/7226777.stm

http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/7240234.stm

http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/7244928.stm

Eli mitä olette tuosta mieltä? Nettisensuuriahan perustellaan pääosin kolmella eri syyllä;pedofillian torjunnalla, terrorismin vastaisella taistelulla ja tekijänoikeuksien suojelemisella.

Pedofiilian torjunnassa näen nettisensuurin käytännössä täysin turhana. Jo pedofiilian koko luonne ei millään lailla liity internettiin. Valtaosa aktiivisista pedofiileista ei luultavasti ikinä päädy levittämään hyväksikäyttämiensä lapsien kuvia internetissä, joten he eivät jää kiinni! Ja toisaalta, miksi he näin tekisivät? Vaikka valtaosa(90%)pedofiileista onkin miehiä, ja miehet saavat tunnetusti ison osan eroottisesta tyydytyksestään nimen omaan visuaalisista kuvista, niin silti on vaikea uskoa, että nimen omaan ne aktiiviset pedot olisivat mitenkään internetistä riippuvaisia. Rikoksessahan tunnetusti tilaisuus tekee varkaan! Pedo käy uhriinsa kiinni silloin kun se on mahdollista! Loppupeleissä kuvat ovat vain kuvia!

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=1002797

Toinen klassinen tekosyy on kuulemma terrorismin vastainen taistelu.

Tämä on varsin mielenkiintoista, kun ottaa huomioon kuka sen pahamainaisen Al-qaidan alunperin perusti ja järjesti rahoituksen. Puhumattakaan siitä, että useat näistä ns "provosoimattomista terrori-iskuista" rikkovat suoraan fysiikan lakeja!

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=27065

Lopulta jää jäljelle se viimeinen ja varmaan kaikista pyhin lehmä; nimittäin tekijänoikeudet!

http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Te ... 5234041509

Kerrankin olen samaa mieltä sensuristien kanssa;tehokkaalla sensuurilla voidaan aivan oikeasti ehkäistä tekijänoikeusrikkomuksia!

Teoriassahan ennakkosensuuri ei ole mahdollista, koska kyseessähän on viimekädessä vain krypdattua dataa eli sähköpulsseja, jotka tietokone aluksi tulkitsee 1 ja 0, ja tietokoneohjelma taas puolestaa pixeleiksi. 10101010010101010... vain tuota tulkiseva kone tietää, mitä se oikein sisältää, ja sekin vain silloin kun on siihen tarvittava avain eli ohjelma.

Jos tiedoston nimi on vaikka Hooligans.MP3 niin kertooko tuo varmasti, että se sisältää Hooligansin(kuvitteellinen yhtye) kopiosuojatun biisin, vaiko biisin jonka kyseinen yhtye on julkaissut internetissä ilmaiseksi.

Mistä tietää varmuudella? Käytännössä ainoa tehokas tapa on sensuroida KAIKKEA Digitaalista liikennettä ennaltaehkäisevästi, eli tämä koskee niin vertaisverkkoja kuin sähköpostia, ja tulevaisuudessa myös puhelimia, koska ne nykyään ovat käytännössä multimedialaitteita, joilla digitaalisessa muodossa välitetään puheen lisäksi myös kuvaa, tulevaisuudessa jopa videota! Varmuuden vuoksi siis KAIKKI Digitaalisessa muodossa oleva tieto on otettava ennakkosensuurin piiriin! Kovat ajat siis luvassa, hyvästi vapaus

Kommentit (9)

Jos osaa käyttää steganografiaa, ei ole käytännössä mitään mahdollisuutta että jäisi kiinni levittämistään kuvista, tai niiden lataamisesta. Oli kyseessä terrorismi tai lapsiporno tai mikä tahansa...

Freenetin ja GNUnetin tapaiset anonyymi verkot vain yleistyvät tuollaisten sensurointi/valvontayritysten myöden. Noita onkin sitten mahdoton valvoa, joten myöhemmin varmaan kieltävät noidenkin käytön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Terrorisminvastaisella todennäköisyydellä perusteleminen on AINA pahimman luokan valhetta. Kukaan yhteiskuntakriittinen ei usko USA:n virallista selitysta 9/11-tapauksessa. Kaikki jotka uskovat, ovat naiveja. Heitä valitettavasti on suuri enemmistö.

Tarkoitus tällä toiminnalla on vain pystyä KONTROLLOIMAAN kaikkea. Isoveli valvoo -meininkiä pyritään tehostamaan, ja ihmisten pelko (vaikka terroristeihin) on paras tekosyy rajoittaa heidän vapauksiaan. Eivät he ilman pelkoa suostu luopumaan vapauksistaan.

Voi hyvinkin olla, että kovat ajat ovat tulossa.

Kale

Voi hyvinkin olla, että kovat ajat ovat tulossa.

Ihan tasan onkin. Väestöräjähdys on tullut siihen pisteeseen että homma kosahtaa käsiin. Energian tuotannon ongelmat. Ruoan riittämättömyys.

Ostakaa maata mitä viljellä, ja ostakaa pyssy millä suojella sitä. Ennen kaikkea, treenatkaa itsellenne hyvä fyysinen kunto.

Tulevaisuuden maailmassa vahva voittaa, ja heikko sortuu elontieltä.
Varautukaa siihen.

CE-hyväksytty
project-bb
Kovat ajat siis luvassa, hyvästi vapausOtan osaa, vaikka en lausettasi ymmärräkään.

Öljy loppuu lähiaikoina, Länsimainen öljyn kulutukseen perustuva kulttuuri on hiipumassa "öljykenttien kadotessa". Vapaus ja demokratia ovat mennyttä myös sen myötä. Tilanne on itseasiassa jo aika vakava.

Seuraavat 10-20 vuotta ovat suurten mullistusten aikaa.

Minä suuri ennustaja

Ensinnäkin, on todellakin mahdollista, että kaikki tämmöinen pienempi juttu jää suurempien varjoon.

Mutta mikä estää ihmisiä tekemästä esim omia verkkoja ? Kaupunkikohtaisia, tai laajemmalle yhteisölle oma satelliitti ? Jos kerätään 10 miljoonaa eurooppalaista, ja jokainen maksaa kympin vuodessa, niin heillä on oma satelliitti, eikä kellään ole mitään valtaa siihen.

oge
Ensinnäkin, on todellakin mahdollista, että kaikki tämmöinen pienempi juttu jää suurempien varjoon.

Mutta mikä estää ihmisiä tekemästä esim omia verkkoja ? Kaupunkikohtaisia, tai laajemmalle yhteisölle oma satelliitti ? Jos kerätään 10 miljoonaa eurooppalaista, ja jokainen maksaa kympin vuodessa, niin heillä on oma satelliitti, eikä kellään ole mitään valtaa siihen.

Eikö ?

http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/7245578.stm

http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/6289519.stm

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat