Seuraa 
Viestejä45973

Kertokaapa omia ajatuksia siitä miten liike-energia siirtyy.

Entäpä mitä mieltä olette kylmäfuusiosta? Totta vai ei?

Entäpä miten atomi tai suurienerginen hiukkanen absorboi fotonin?

Minä sitten myöhemmin kerron miten ne asiat oikeasti menee!

Rauhaa ja rakkautta

;):)

Ps. Saatana on Perkeleen lapsen lapsen lapsen lapsi.

Entäpä mikä on Saatanan lapsen nimi?

;):)

Kommentit (2)

Kaikki liike-energia siirtyy räjähtävänä energiana paikasta toiseen tilassa joka ei laajene tai kaareudu.

Ajatellaanpa atomien ytimien välissä liikkuvia hiukkasia jotka laajenevat eli räjähtävät koko ajan samassa suhteessa kuin atomien ytimet.

Niistä avautuu energiaa sitä enemmän, mitä enemmän niitä kohti tulee energiaa koko ajan räjähtävistä atomien ytimistä.

Mitä tiheämpiä energia-aaltoja atomien ytimet pursuavat, sitä enemmän räjähtäviä energiakimppuja osuu atomien ytimien välissä liikkuviin räjähtäviin hiukkasiin, jotka räjähtävät nyt sitä enemmän "liike"energiaansa kohti atomien ytimiä jne.

Ja näin raskaiden aineiden atomit saavat avaruudesta tulevilta räjähtäviltä hiukkasilta enemmän liike-energiaa ja niinhän niiden täytyykin saada että ne putoavat havaitulla tavalla Maapallon pinnalle suhteessa kevyemmän aineen atomeista muodostuviin kappaleisiin.

Silti raskaan aineen atomeista muodostuvien kappaleiden mukana kuljettaminen pois päin LAAJENEVAN Maapallon keskustasta vaatii enemmän energiaamme. Eli ne painavat enemmän ja näin niiden vetäminen/työntäminen pois päin KOLMIULOTTEISESTI LAAJENEVAN Maapallon keskustasta vaatii enemmän energiaa kuin kevyen aineen atomeista muodostuvien kappaleiden mukana vetäminen/työntäminen.

Ymmärtänet että kun työnnymme pois päin Laajenevan Maapallon keskustasta samassa suhteessa kuin laajenemme, pitää meidän jaksaa työntää/vetää räjähtäviä/laajenevia kappaleita mukanamme silloin kun pidämme niitä kädessämme tai kun kannamme esim. kassia.

2. Kylmäfuusio.

Kun vetyatomien ytimien välistä menee sopivan energian omaava energiakimppu, joka kykenee absorboimaan eli imemään eli tempaamaan eli putsaamaan mukaansa vetyatomien ytimistä avautuvaa energiaa, niin silloin nämä laajenevat vetyatomien ytimet lähestyvät toisiaan liikkumatta toisiaan kohti,

koska ne eivät töni toisiaan pois päin toisistaan itsestään avautuvilla energia-aalloilla jotka siis viedään pois niiden välistä, jolloin ne eivät pääse vierellä olevan vetyatomin ytimeen ja eivät näin saa sitä räjähtämään energiaansa kohti sitä vetyatomin ydintä josta aalto on tulossa.

Ehkäpä ulkoinen paine saa ne myös liikkumaan toisiaan kohti tai ainakin hidastaa niiden loittonemista.

Nyt kaksi vetyatomin ydintä "yhdistyy" heliumatomiksi josta avautuu/pursuaa tiheämmin energiaa aaltoina joilla on elektroni ja fotoniluonne.

Vetyatomin ytimiä voidaan kuvailla laajeneviksi nyrkkeilijöiksi jotka muksivat toisiaan kaukaa samassa suhteessa kuin laajenevat.

Kun nyrkkelijöiltä viedään kädet, ne alkavat nujuamaan toistensa kanssa kuten painijat ja nyt ne hikoilevat eli räjähtävät tiheämpää energiaa pois päin itsestään.

3. Absorboi = imee eli tempaa eli putsaa mukaansa.

Esim. Maapallo tempaa mukaansa pienen meteorin energian niin ettei meteori saa Maapallosta räjähtämään energiaa pois päin enempää kuin mitä siinä itsessään on energiaa.

Esim. laajenevasta mustasta aukosta avautuvat suurienergiset hiukkaset pystyvät absorboimaan eli ikäänkuin kuolettamaan fotonin energian itseensä ja näin mustan aukon takaa ja isolta alueelta sen sivuiltakaan ei pääse fotoneja meitä kohti.

Ajatelkaapa joku aika itseksenne tätä totuutta joka löydettiin, missäpä muualla kuin Suomen Savossa.

Halipatisaijjaa.

Rauhoo ja Rakkautta

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat