Seuraa 
Viestejä45973

007 The Spy who loved me leffassa oli lotus sukellusauto. Tämän leffan innoittamana on sitten tehty vihdoinkin auto, joka pystyy sukeltamaan. Tosin hieman ihmetyttää miksi siitä on pitänyt tehdä avoauto. Vaikka toisaalta onhan se avoauto kyllä aika tyylikäs.

Näin US kertoo asiasta
http://www.uusisuomi.fi/viihde/14966-ve ... ui-todeksi

http://jalopnik.com/cars/notag/the-rins ... 334663.php
Pikkuinen videopätkä autosta
http://jalopnik.com/356461/rinspeed-squ ... -made-real

Kommentit (4)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31281

Yllättävää, ettei kukaan ole tehnyt tuollaista. Tuo avoautomaisuus on tosin typerää, kuka nyt kastua viitsii. Kyllä umpiautonkin saa helposti sen verran painamaan, että se uppoaa. Sähköauton akusto painaa paljon, ja moottoritilaan ja tavaratilaan saa painolastisäiliöt.

Jos olisi ökyrikas, jotain tuontapaisia virityksiä voisi kyllä huvikseen rakentaa tai rakennuttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081

Sama uutinen oli jommassakummassa keltaisessa lehdessä missä kerrottiin orkkis 007 -auton olleen pienoismalli. Taas jälleen kerran nähtiin kuinka ko. toimittajien tietotaitoyleissivistys on melko huteralla pohjalla..

Täysin toimivahan tuo ei ollut, mutta sisällä kylläkin sukeltajat ja auto oli enempi sukellusskootteri lotuksen kuorilla.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Hauska ja kiintoisa aihe. Sukellusauton ongelma on sama kuin esim. lentävän auton: se on kompromissi molemmista ja lisäksi tolkuttoman kallis. Siis huono auto ja huono lentokone. Kuitenkin lentävän auton ideasta olen jopa aidosti kiinnostunut, koska rakastan ilmailua, mutta veden alle menevää autoa en ostaisi vaikka voittaisin lotossa.

Amfibioautot (jotka räpiköivät eli jotenkin kelluivat) olivat jo aikanaan tarpeeksi surkeita 60-luvulla. Ei enää, jooko?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat