Seuraa 
Viestejä45973

Mielestäni nykyään koko Olympiahenki on tyystin hukattu ja kadotettu!

Alkuperäiset Olympialaiset eivät nääs varsinaisesti olleet urheilukisat! Oikeastaan kyse oli seremoniasta Urheilu oli seremoniallista, jossa oli tarkoitus ennenkaikkea kunnioittaa jumalia ja samalla vahvistaa Pan-helleenista yhteenkuuluvuutta.

Olymppialaisten alkuperäinen idea oli nimen omaan, että ne OLIVAT poliittiset! Olymppialaiset olivat yhteinen seremonia, jotka toivat kaikki Kreikkalaiskaupungit yhteen, jotka jakoivat saman uskonnon, tavat, ja peräti geeniperinnön! Tarkoitus oli NIMEN OMAAN vahvistaa poliittisia siteitä sotien ja muiden levottomuuksien aikana! Itse urheilu oli nimen omaan seremoniallista, ja käytiin ns "hyvässä hengessä" Tietenkin mestareita arvostettiin suuresti, mutta alunperin voitto ja kunnia ei ollut päätarkoitus, vaan tervehenkinen veljeskilpa. Monista Olympiasankareista tuli myöhemmällä iällä myös politiikkoja.

Olympialaiset inkarnoitiin noin 2000-vuotta myöhemmin jokseenkin samassa hengessä Eurooppalaisten kesken. Haluan vielä alleviivata, että Olymppialaiset eivät mitenkään VOI OLLA OLEMATTA poliittiset! Koko alkuperäinen tarkoitus nimen omaan niin Kreikkalaisissa kuin Eurooppalaisissa kisoissa oli vahvistaa veljeskansojen YHTEENKUULUVUUTTA! Niitä ei alunperinkään oltu tarkoitettu miksikään epäpoliittisiksi neutraaleiksi urheilukisoiksi!

Tämän takia Kiinan ei mielestäni MISSÄÄN NIMESSÄ pitäisi sallia yhtä ainoaa Eurooppalaista taustaista henkeä mukaan näihin pyhiin kisoihin! Nämä kisat ovat seremonia. PYHÄ SEREMONIA! Ei niihin MISSÄÄN NIMESSÄ ole tarkoituskaan tuoda VIHOLLISMAIDEN edustajia, jotka tuovat mukanaan hallitustensa poliittisen painolasti! Se ei ollut kisojen alkuperäinen tarkoitus! Ja aivan samalla lailla Kiinan pitäisi myös boikotoida Lontoon talviolymppialaisia. Kiinan kisoihin pitää päästää vain sellaisten maiden edustajia, jotka jakavat samat arvot kuin Kiinalaiset! Eli käytännössä muita Aasian maita, jotka ovat tunnettuja rehellisyydestään, ahkerasta työmoraalistaan ja vaatimattomuudestaan! Eurooppalaiset ovat jo tehneet selväksi että VIHAAVAT Kiinaa kuin ruttoa! Aito Olympiahenki on tervehenkistä kilpaa ystävämielisten veljeskansojen kanssa. VIHOLLISET eivät luonnollisesti olleet. Hehän voivat ihan hyvin järjestää omat kisansa! Olisivatko esim Kreikkalaiset päästäneet omiin kisoihinsa Persialaisia, tai Eurooppalaiset Aasialaisia ja n****? Veikkaan että ei! Veljeskansojen kesken aito ja rehti kilpa on todella mahdollista, vihollismaan edustaja tuo aina kaunan, vihan ja katkeruuden mukanaan! Näin on ollut kautta historian! Olymppialaiset ovat tottakai poliittisia! Urheilu ei ole pääasia, vaan rehti kilpailu SAMANHENKISTEN maiden kesken! Kuka IDIOOTTI oikein sai päähänsä, että aitoon Olymppiahenkeen kuuluu VIHOLLISMAAN urheilijoiden päästäminen mukaan otteluun ???

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat