Seuraa 
Viestejä1285

http://hack.fi/~muzzy/lapsiporno/

Nyt sensuurilistalle on joutunut viranomaisten tai DNA:n törkeän huolimattomuuden vuoksi muun muassa turkulainen tietokonekauppa. Tilanne vain pahenee ja pahenee.

Kommentit (11)

Mitä näkemystä fossiilit tukevat?

Darwin myönsi: ”Jos lukuisat lajit – – todellakin olisivat äkkiä ilmestyneet maailmaan, olisi tämä seikka omansa pahasti horjuttamaan teoriaa luonnollisen valinnan kautta tapahtuvasta kehityksestä.” (Lajien synty, Hämeenlinna 1928, s. 446.) Osoittavatko todisteet ”lukuisien lajien” ilmestyneen samanaikaisesti, vai viittaavatko ne asteittaiseen kehitykseen, kuten evoluutio väittää?

Onko järkevän johtopäätöksen tekemiseksi löydetty riittävästi fossiileja?

National Geographic -lehdessä nimittäin sanottiin vuonna 2004 seuraavasti: ”[Fossiiliaineisto] on kuin evoluutiosta kertova elokuva, jonka tuhannesta ruudusta aina 999 on pudonnut leikkaamon lattialle.” Riittävätkö ”ruudut”, joita tuhannesta jää jäljelle aina vain yksi, vahvistamaan makroevoluution? Mitä fossiilisto tosiasiassa osoittaa? Vakaumuksellinen evoluution kannattaja Niles Eldredge myöntää, että fossiilien perusteella ”useimmissa lajeissa ei tapahtunut juuri mitään evolutiivisia muutoksia” pitkiin aikoihin.

Tutkijat ovat eri puolilla maailmaa löytäneet ja luetteloineet tähän mennessä noin 200 miljoonaa suurta fossiilia ja miljardeja mikrofossiileja. Monet tiedemiehet ovat yhtä mieltä siitä, että tämän laajan, yksityiskohtaisen aineiston perusteella kaikki suuret eläinryhmät ilmaantuivat äkillisesti ja pysyivät lähes muuttumattomina ja monet lajit hävisivät yhtä äkillisesti kuin olivat ilmaantuneet. Fossiilistoa tutkinut biologi Jonathan Wells kirjoittaa: ”Yhteisistä vanhemmista polveutuvien jälkeläisten muuntuminen kuntien, pääjaksojen ja luokkien tasolla ei ole [tieteellisesti] havainnoitu tosiasia. Fossiiliston ja molekyylitason todisteiden perusteella se ei ole edes pätevästi perusteltu teoria.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vittu kun pitää näitä saatanan kusipäitä tuppautua joka läpeen. Evoluutioteoria on tiedettä, raamattu ja muut uskonkirjat tarinoita kuten TSH tai Harry Potter.

Suomi on suomi. Teidät on opetettu nöyristelemään viranomaisia kuin neuvostoliitossa. Siitä kannattaa oppia pois ja vähän äkkiä.

ilaiho

Nyt sensuurilistalle on joutunut viranomaisten törkeän huolimattomuuden vuoksi muun muassa turkulainen tietokonekauppa. Tilanne vain pahenee ja pahenee.

sieltähän on voinut ostaa koneita millä pääsee nettiin...
*räiskii sulkuja kieltoja mielivaltaisesti*

teijoster
Mitä näkemystä fossiilit tukevat?
Mitä, mitä??? Loppuiko tejosterin koneesta muste? Laita vielä kerran tämä 'nerokas' viesti johonkin ketjuun, niin sitten on tusina täynnä.

Syd
teijoster
Mitä näkemystä fossiilit tukevat?
Mitä, mitä??? Loppuiko tejosterin koneesta muste? Laita vielä kerran tämä 'nerokas' viesti johonkin ketjuun, niin sitten on tusina täynnä.

Selvää kehitystä, mikä tukee evoluutioteoriaa. Puppu on ruvennut monistumaan luukkunsa ulkopuolelle.

teijoster: Mitä näkemystä fossiilit tukevat?
valtiokonttorin elatti: Selvää kehitystä, mikä tukee evoluutioteoriaa.

Valistetaampas trollia että saadaan itsetietoisuutta paremmaksi.
Trolli on tällähetkellä bakteerien kaltaisessa kehitysvaiheessa. Se kloonaa perimäänsä (sisältöään) muihin viesteihin. Sattumanvaraisia mutaatioita pitäisi ruveta ilmaantumaan. Useimmat niistä eivät ole kuitenkaan elinkelpoisia (eli kukaan ei ruoki trollia niiden viestien osalta).

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat