Seuraa 
Viestejä45973

Minut pakotettiin SIWAssa ottamaan pe'on merkki!
Siinä kortissa oli vähintään kolme kuutosta...

Mutta mikä on pakosta otettu se myös pakosta lähtee!(pois?)

Ottakkee Karitsan merkki! Ensisijassahan tuo tarkoittaa niitä 144000 Israelin kansan keskuudesta valittua, mutta Ilmestyskirja kertoo, että Kaaritsan ja Juumalan eessä oli lukematon kansanjoukko, kädessään: PALMUNLEHVÄT! Ja eikus tupakille taas!

1. Kuolemaan! Nuo tuLTA, rikinkatkua ja savua syöksevät hevoset/aasit/kamelit tms... pääsevät ekaan kuolemaan! Muut jatkavat haureuksiaan ja konnantöitään, mutta me tupakoitsijat maksamme yhteiskunnalle melkein tuplasti enemmän kuin tupakoimattomat, tai ainakin mun nettotuloistani 1/3 menee tupakkiin!

2. Kuolemaan? Jatka kuvien kumartelua, siveettömyyksiä, varkauksia, valehteluita niin pääset tohon 2. kuolemaan, joka tarkoittaa, että lopputulos on sanken PAHA! Tosin tuostakin joukosta, joka ei kuollut noiden ilmestyskirjan tuliheppojen elämöintiin, kääntyy osa PELKÄÄMÄÄN KAUHULLA JA KUNNIOITUKSELLA TAIVAAN JUUMALAA!

3. Kuolema? Sykli jatkuu... Moneskotoista elämäni tosiasiassa on menossa, tietäneekö tuota ees Buddha Siddhis!

Kommentit (6)

kunkku
Pitkäaikainen keskioluen nautiminen saattaa toisinaan aiheuttaa sekavaa käytöstä tai peräti hallusinaatioita.

Ei pidä paikkaansa, minä ja 34 pientä tonttua vieressäni olemme aivan eri mieltä. Vaaleanpunainen elefantti oli olevinaan samaa mieltä, mutta vaimensimme hänet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
oge
Barbaari
Ei Bonus korttia ole pakko ottaa.Joka toinen perhe sen on ottanut. Tiedetään, että kuka ostaa Tiede-lehden irtonumeroita.

Eikä tiedetä, tilaajat tiedetään sitäkin varmemmin. Eihän Siwan kassalla toimi aina edes visa electron, nettiyhteys kuulostaa olevan niin huono, (teoriassa olisi mahdollista kylläkin). Tollaset systeemit sellaisessa kassassa olisi aika ihmeellisiä. Tollainen vakoilu mitä kukin ostaa olisi kait aika turhaa, se olisi niin helposti kierrettävissä, ei näytä vain korttia. Systeemin tarkoituksena on saada aikaan kanta-asiakassuhteita.

Ehkä joitain markkinointitutkimuksia sillä voisi ehkä tehdä, mutta tuskin sitäkään. Ei niissä kassoissa tai kaupan tietokoneissa paljoa muistia tai tehoja ole tommoseen. Kirjastokortti ja tietokoneet on sitten hieman erilaisia. Mutta tuskin ketään kiinnostaa vaikka mitä kamasutraa sieltä lainailisi.

Jos ostat tiede-lehden niin älä näytä bonus korttia, jos lainaat kirjastosta, tee se ilman korttia.

Katos perhana, siinä kortissa on 666, tai kolme lukusarjaa jotka kaikki alkaa 6:lla.

Wal-Martilla on 600 teratavun tietokanta:

"Our database grows because we capture data on every item, for every customer, for every store, every day," Phillips says. Wal-Mart deletes data after two years and doesn't track individual customer purchases, he says. "

Mutta varmuuskopionauhat jää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat