Seuraa 
Viestejä45973

Tuntuu, että ihmiset vetoavat U-tubeen.

Tuntuu hölmöltä, että - jollei älykkäät - niin ainakin "normaaalit" ihmiset
perustavat mielipiteitään sivuille, joille lähes kaikki voivat viedä meilpiteitään tai materiaaliaan.
Ennen sanottiin, että kirjoitettu sana vaikutti suomalaisiin, nyt on saavutettu uusi aste, josta kukaan ei ole vastuussa, mutta vaikutus "ihmismieleen" on valtava!
Netti on totuuden ohella myös suurin "kusetuspaikka".

Kommentit (3)

Koko planeettamme on netin lailla yksi suuri kusetuspaikka. Netistä löytyy myös totuudenperäistä tietoa. Kusettaminen ei ole pelkästään ihmiselle lajityypillistä. Kusetettavana oleminen on v-mäistä hommaa, jonka takia se moralisoidaan ja sitä moralisoidaan ennaltaehkäisevästi. Lisäksi säädetään lakeja sellaista varten. Bell oli kenties puhelimen keksijä tai sitten ei? Kaupassa viimeisenä myyntipäivänä liha matkustaa lihatiskille marinaadiin ja muuttuu tuoreeksi. Kun käyn kaupassa ja ostan maitoa, niin otan aina ne takimmaiset maidot ja tarkastan vielä päivämäärän. Mihin edes voisimme vetää rajan, mikä on kusettamista ja mikä ei?

Kun esimerkiksi lehti-ilmoittelija myy sinulle lähes uuden sängyn hintaan 1000 euroa ja sanoo myyvänsä sängyn, koska ei tahdo sitä erossa jättää vaimolleen. Kertoo lisäksi maksaneensa siitä 1500 euroa. Myyjä kehuu että saat loistosängyn, jota on käytetty viikko ja takuutakin piisaa vielä vuosikausia.

Missä kohtaa myyjä kusettaa yli moraalisen kipupisteemme?
- Siinä, kun hän valehtelee sinulle, että sänky on viikon vanha vaikka se on vuoden vanha?
- Siinäkö, kun hän olisi voinut myydä sängyn 800 euroon, jos olisit tinkinyt. Hänhän oikeastaan varasti sinulta 200 euroa, koska et huomannut tinkiä.
- Siinäkö, kun hän sanoi sängyn olevan 1500 euron hintainen, vaikka se oikeasti oli 1399 tai 1499 euroa uutena?
- Siinäkö, että hän myy sen sinulle ainoastaan siksi, että talossa on ollut luteita ja hän arvelee niiden pesiytyneen sänkyynkin? Hänhän vain ei kerro todellista syytä.
- Siinäkö, että hän jätti mainitsematta siitä spermamäärästä, jonka hän on vuoden ajan valuttanut yhdessä vaimonsa kanssa jenkkisängyn sisuksiin?

Kaikki nämä tosiasiat saattavat jäädä ostajalta ikuisesti pimentoon.

Jos aloittaja tarkoitti Youtubea, niin se on liikuttavan amatöörimäisen rehellistä matskua. Se mitä jutuissa jätetään kertomatta voi perustua mihin tahansa,- aina tietämättömyydestä- välinpitämättömyyteen. Jos kusettaja onnistuu tuottamaan videon niin kuin amatööri kaikkine kuvausvirheineen, voi sitä pelleä mennä kehumaan jos sen kiinni saa. Niihinhän saa kommentoidakin. Niin ja sen voi napsauttaa seis, jos pahalta tuntuu, päinvastoin kuin monen median tuputtama mainos- ja proparoska.

Kieli on yleensä englantia. Jos ei osaa, on hyvä alkaa opettelemaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

niin, mihin täällä oikeen uskos ylipäätään, Cthulhuun, Spagettihirviöön, Jumalaan, Mediaan, Yhteiskuntaan, Valtioon, Rahaan, Kadotukseen, Pelastukseen, Tyhjyyteen,.. varaa on mistä valita, muttei oikeelta tunnu mikään.
Ehkä se paras on vaan uskoa omaan itteensä, eipä sitä paljon muuta ihmisellä viime kädessä ole

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat