Seuraa 
Viestejä13176

Helsingin poliisi varoittaa keskustan alueella ilta- ja yöaikaan liikkuvia katuryöstöistä. Reilun kahden viikon aikana poliisin tietoon on tullut yli kymmenen katuryöstöä keskustan alueella.

Ryöstöissä uhreilta on viety omaisuutta. Heitä joko uhattiin väkivallalla tai sitä käytettiin. Valtaosa ryöstöistä tapahtui Kaisaniemessä ja Kaivopuistossa illalla tai yöllä. Kaikki uhrit olivat miehiä, suurin osa ala-ikäisiä. Heiltä vietiin esimerkiksi lompakko ja matkapuhelin.

Osa uhreista kertoi, että ryöstäjät käyttivät väkivaltaa varoittamatta. Joissakin tapauksissa ryöstäjät pyysivät ensiksi tupakkaa ja sen jälkeen alkoi pahoinpitely ja ryöstäminen.

Yleensä uhrin luo on tullut vain muutama ryöstäjä, mutta nopeasti paikalle on kerääntynyt suuri joukko samaan seurueeseen kuuluvia.

Poliisille tehtyjen ilmoitusten mukaan epäillyt ovat 15-22-vuotiaita tummaihoisia miehiä.

Poliisi pyytää ryöstöjen mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havainnoistaan Helsingin poliisin Keskustan poliisipiirin tutkintayksikköön numeroon 09-189 41 75. Ryöstön uhreiksi joutuneiden tulisi ilmoittaa tapauksesta heti poliisin hätäkeskukseen numeroon 10022.

STT-IA, 8.9.2005

Nämä ovat varmaan Somaleita, mutta kuitenkin pitäisi olla niin viisas ihminen että ei syyllistä kaikkia ulkomaalaisia. Tai varsinkin Tummaihoisia eli Neekereitä. Koska kaikki Ne eivät ole rikollisia. Vaikka pieni joukko tekeekin rikoksia se ei tarkoita että kaikki tekevät. Se ei voi olla edes tieteellisesti mitenkään mahdollista että kaikki ulkomaalaiset varsinkin tummaihoiset tekisivät rikoksia.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Jenkeissä 13% muistaakseni 25-40 vuotiaista miehistä on vankilassa, kun valkoisista on 1.7%

Onhan sielä tietty erilaisia elinoloja jne. mutta silti..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aina välillä Helsingin joillekin alueille muodostuu nuorisoporukoita, jotka keskittyvät jonkun sorttisiin rikoksiin.

Yhtäkkiä ruvetaan tyrkkimään mummoja nurin ja ryöstämään käsilaukkuja. Toisaalla asuntomurtoja tulee niin, etteivät lasitusliikkeiden ukot tahdissa pysy. Rosmoloitten kiinnisaanti vie aikansa. Ei ole ensmäinen kerta, kun varotellaan.

Tässä, mihin tiäremies viittaa, huolettaa se, että jengin toiminta uhkaa ihmishenkiä. Takuuvarmasti on mietitty, että jos jengiläiset ovat tummaihoisia, niin tottamaar se pitää varoituksessa mainita.Ei ole kyse rasismista. Mainitaanhan nahkaliivitkin.

Sikapaha, että mukavat tummat nuoret miehet joutuvat muutaman pöljän takia silmätikuiksi. Isosikapaha, jos kuulapäät rupeavat joukkotappeluita järjestämään.

Mummo
jota raivostuttaa

Se on se, kun joku opettaa somulit huutamaan,"Rasismiaa, rasismiaa, rasismiaaaaaaaaa." Jos et anna rahoja tai kännykkääsi, niin he pahoinpitelevät sinut, jos puolustat itseäsi:olet rasisti, joka ilman mitään syytä hyökkää toisten kimppuun pelkän erivärisen ihonvärin takia.
Se on kivaa huudella:"Rasismiiaaaaaaaaaaa, rasissssmiaaaaaaaaaa." Kun aina löytyy joku hölmö, joka alkaa puolustamaan ryöstäjiä, jotka ovat jääneet tappelussa alakynteen. On olemassa ihmisiä, jotka tosiaan luulevat, että on sellaisia ihmisiä, jotka hyökkäävät toisten kimppuun pelkän tumman ihonvärin takia. Juuri sellaiset ihmiset ovat halukkaita vetämään ketä tahansa isolla joukolla turpaan"rasismin vastustamisena".

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat