Kommentit (5)

Petu
Seuraa 
Viestejä2287

Ei näistä tutkimuksista sitten oikein tiedä ,mitkä ovat parhaimmat einekset syötäväksi .Kala kuulemma parantaa lasten insuliini tasapainoa haimassa . Se taas vähentää riskiä sairastua myöhäisemmässä vaiheessa diabetekseen . Tämä kasvisinfo saattaakin pitää paikkansa ,kun evoluutio ei ole tainnut meitä kehittää kasvisyöjiksi .Kaikkea kohtuudella , saattaisi olla paikkallaan.

siinä puhuttiin marjoista myös.Eikös marjoja ihminen täällä pohjoisessakin ole popsinut aina,ei tietysti talvis aikaan.Onkohan selvitetty onko nämä diabeetikot kesän vai talven lapsia olleet ennenvanhaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Selitystä etsitään myös imetysaikojen lyhenemisestä. Lehmänmaitopohjaisia korvikkeita epäillään tyypin 1 diabeteksen laukaisijaksi. Myös viljatuotteita ja enterovirusinfektioita on pidetty syyllisinä.Joo-o, aika paljon syitä.

Kasvispohjaista ruokavaliota syöneille koe-eläimille kehittyi enemmän diabetesta kuin soijaruokavaliolla. Ryhmä tutkii nyt, miten jaksoittainen kasvisruokavalio vaikuttaa sairastumisriskiin.Eikö soija ole kasvisruokavalioon kuuluva asia?

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kasvikset

Kasvikset jaetaan lehtivihanneksiin, varsikasveihin, kasvishedelmiin, palkokasveihin, sipulikasveihin, kaaleihin, mukulakasveihin, maustevihanneksiin, hedelmiin, marjoihin ja sieniin.

Soija on palkokasvi ja siten siis kasvis. Aika kökköä uutisointia kun ei ole termit selvillä.

Soijaa ei voi käsitellä kasviksena, sen suuren proteiinipitoisuuden vuoksi. Siitä on turha jaaritella että se kuuluu kasvikuntaan.

Muualta tuotujen kasvisten mukanaan tuomien bakteerien yms. vaikutusta voisi olla syytä tutkia myös.

Turvallista lienee ainakin sitoutua mahdollisimman pitkään täysimetykseen eikä alkaa kilpailla muiden äitien kanssa kenen rakas vauva syö ensimmäisenä kiinteitä ruokia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat