Seuraa 
Viestejä45973

Olikohan tämä nyt ihan tarkoitus:

author="<a href="http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/15691-teiniaiti-synnytti-jo-toiset-kolmosensa">uusisuomi</a>" kirjoitti:
Teiniäiti synnytti jo toiset kolmosensa

Kuusitoistavuotias, Pamelana tunnettu argentiinalainen teinityttö synnytti alkukuusta kolmoset. Erikoisen tapauksesta tekee se, että hän ei ollut synnytyspuuhissa ensimmäistä kertaa. Nyt syntyneet kolmoset ovat tytölle jo toiset kahden vuoden sisään.

Argentiinalaisella naisenalulla on nyt yhteensä seitsemän lasta. Hänen esikoisensa syntyi tytön ollessa vasta 14-vuotias. Vuotta myöhemmin hän synnytti ensimmäiset kolmosensa.

Englannin neloskanavan mukaan Cordoban alueella elävä teini täyttää ensi viikolla 17. Hänen siivoajana työskentelevä äitinsä kertoi medialle Pamelan olleen tyrmistynyt kuullessaan uudesta perheenlisäyksestä.

- Tyttärelläni ei ole töitä ja lastensa isäkin on jättänyt perheensä.

Suurperheen nuoren äidin lisääntyminen on aiheuttanut hämmennystä katolisessa Argentiinassa. Julkisuudessa on ihmetelty, miksi teiniäiti saa kyllä taloudellista tukea, vaikka tarve olisi enemmänkin seksuaalivalistukselle.

Siinähän on ihan kohta jalkapallojoukkue koossa. Jos lisääntyminen jatkuu tuohon tahtiin ja kertautuu lapsissa, niin 30 vuoden kulutta heitä on jo 27 327 kappaletta!

Kommentit (8)

Näin yli 15-vuotta sitten (työni vuoksi) erään virkatodistuksen, jossa äiti oli 33-vuotias ja hänellä oli 12 lasta. Joukkoon mahtui kolmet kaksoset. Tämä oli siis Suomessa.

Minulla on muutama talo, joissa pidän vuokralaisia.

Kun aika ajoin porukka vaihtuu, ja saan uusia hakemuksia, niin aina on sellaisia, että nuori 30-33v äiti, jolla on 6-8 lasta. Ja yksinhuoltaja ollut alusta asti. Joillakin lienee äärimmäisen vahva äitiysvietti (ja sosku maksaa).

Jonkun pitäisi tutkia näitä ihmisiä. He ovat päällisin puolin ihan tavallisia. Eivät ole uskovaisia tms. ja huolehtivat lapsistaan erinomaisesti.

Eräällä syy monilapsisuuteen oli ehkä se, että halusi pojan, mutta 6 ensimmäistä oli kaikki tyttöjä. Oli muuten älyttömän hyvän näköinen vosu, joten hedelmöitys ei ollut ongelma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos laitat vaikka kokeeksi lehteen ilmoituksen, että annetaan vuokralle okt, niin 95% hakijoista on "sosku maksaa".

Siksi on vaikea löytää vuokralaista. Soskuhan ei maksa ikuisesti.

Jos selviäisi että tietty geeni (joka on päättelemälläkin voimakas lisääntyjä) aiheuttaa tämän, niin siinäpä selittyisi moni asia. Tutkikaa, ketkä osaatte. Näitä ihmisiä on paljon.

Veljelläni on kuusi lasta ja seitsemäs on nyt tulossa.
Ensimmäisen vaimonsa kanssa syntyi yksi lapsi äidin ollessa hädin tuskin 18. Ikävä kyllä tämä mukava nuori nainen kuoli lapsen ollessa vielä sylivauva. Uuden vaimon kanssa syntyi yksi lapsi mutta liitto ei kestänyt.
Nykyisen kanssa on neljä lasta...pian siis viisi.
Seitsemän yhteensä.

*Kylmän väreitä*

oge
Jos selviäisi että tietty geeni (joka on päättelemälläkin voimakas lisääntyjä) aiheuttaa tämän, niin siinäpä selittyisi moni asia. Tutkikaa, ketkä osaatte. Näitä ihmisiä on paljon.

Voihan olla että joillain ihmisillä on geeneissä poikkeuksellinen lisääntymiskyky. Siihen kun yhdistetään korkea nusaushalukkuus, niin mikäpä ettei näin voisi käydä. Maailmassa on sentään miljardeja ihmisiä, ja voittaahan joku aina lotossakin. Tässä kyllä puhuisin antivoittajasta.

Toistuvat kolmoset tosin ihmetyttävät (paitsi jos joku mystinen kolmosgeeni on kyseessä). Tyttörukka tarvii varmaan nyt lähettää vähintään jatkotutkimuksiin tai hoitoihin, ettei Argentiinasta leviä entistä pahempi väestöräjähdys.

Biologisen kelpoisuuden määritelmähän on "yksilö joka saa eniten elinkelpoisia (ja lisääntymiskykyisiä) jälkeläisiä."

Esimerkiksi se 4D "dokumentti" (en katsonut) perheestä jossa oli muistaakseni 12 lasta mutta joista valtaosalla oli Downin syndrooma ei täytä normeja vaikka jälkikasvua onkin "siunaantunut".

Moni aivan vapaaehtoisesti jättää lapset tekemättä tai tyytyy yhteen-kahteen vaikka potentiaalia voisi periaatteessa olla.

oge
Minulla on muutama talo, joissa pidän vuokralaisia.

Kun aika ajoin porukka vaihtuu, ja saan uusia hakemuksia, niin aina on sellaisia, että nuori 30-33v äiti, jolla on 6-8 lasta. Ja yksinhuoltaja ollut alusta asti. Joillakin lienee äärimmäisen vahva äitiysvietti
Afganistanissa nämä mainitut lapsimäärät ovat täysin arkipäivää.

YK:n mukaan maailman hedelmällisin maa on Afganistan, jossa vauvoja syntyy yli seitsemän naista kohti.

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/USA ... 5232745428

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat