Seuraa 
Viestejä45973

Itse veikkaan, että iso osa näistä nykyisistä "raiskausjutuista" Japanissa ja erityisesti Okinawalla on ilmeisesti lavastettu. Siellähän syntyi aikamoinen skandaali, kun Amerikan merijalkaväen sotilaat kidnappasivat ja raiskasivat nuoren 12-vuotiaan Okinawalaistytön noin 12-vuotta sitten.

Kysymys kuuluukin, miksi Japsit eivät reagoineet silloin? Veikkaan, että ennenkaikkea liikesuhteet painoivat liikaa vaassa. Japanin keskushallitus oli sitäpaitsi käytännössä menettänyt Kuriilit Neuvostoliitolle ja Okinawan USA:lle, ja näitä menetyksiä ei itkeminen ja japanpolkeminen juuri tuonut takaisin. Japanin voimakas protesti ei olisi tuonut mitään, paitsi tulehduttanut suhteita käytännössä tuolloin yhä maailman ykköstalouteen, ja käytännössä vaikeuttanut vientimahdollisuuksia. Tämän takia kyseinen tapaus painettiin villaisella.

Veikkaan, että myös USA otti siitä opiksi, ja kiristi merijalkaväen käytös-sääntöjä. Noin 12-vuotta myöhemmin alkoi sitten ilmaantua lisää mystisiä "raiskaustapauksia" joissa mm yksi aiemmin sotilastukikohdassa työskennellyt noin 20-vuotias tyttö ilmeisesti kutsui ainakin yhden solttupojan kyläilemään luokeen kämppäänsä. Tämän jälkeen tapahtumat menevät hämäriksi, mutta ilmeisesti paikalle saapui siinä samalla kutsumattomia kuokkavieraita yhteensä kolmen Amerikkalaisen solttupojan verran. Tämän jälkeen tapahtu jotain epämääräistä, mutta Japanin poliisi ei ymmärrettävistä syistä nostanut syytteitä, koska tyttö paikallisen moraalinormiston mukaan katsottiin "huoraksi"

Sitten Oninawalla sattui taas uusi tapaus, jossa ilmeisesti 38-vuotias musta merijalkaväen sotilas oli "käynyt käviksi" 14-vuotiaaseen tyttöön, joka oli keskiyöllä "hengaillut" sotilastukikohdan lähellä. Aika hämäriä juttuja, joista malja sitten lopulta vuosi yli !

Itse veikkaan vastaavaa;Japanin todelliset johtajat eli VIRKAMIEHET ovat nyt järkeilleet, että USA uppoaa kuin kivi, eikä kuolleessa ruumiissa roikkumisessa enää ole mitään järkeä. MM Japanin teollisuus sijoittaa jo nyt Kiinaan, ei Amerikkaan!

Joten, Japanin johto on päättänyt yksinkertaisesti DUMPATA uppoavan paatin! Syyksi on sitten takaistu luoja ties mitä "raiskaus-syytöksiä" Aasiassa tuntuu olevan menoillaan ns "hiljainen vallanvaihto" jossa Kiina vähitellen ottaa takaisin "luonnollisen" roolinsa alueella. Japanin nykyinen johto on vain alkanut reagoida näihin tapahtumiin, ja päättänyt pudottaa "ylimääräisen painolastin" eli USA:n kuormasta!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat