Seuraa 
Viestejä45973

Miten huimaa näkyvän maailmankaikkeuden energian liike onkaan?

Tuo LIIKE vie koko näkyvän maailmankaikkeuden energian pois siitä tilasta jossa se nyt on, jopa yhdessä hetkessä ja tietysti tuo LIIKE vie meidät jo ennestään olemassa olevaan tilaan.

Mihin tuo huima LIIKE perustuu?

Se perustuu siihen että meidän näkyvän maailmankaikkeuden galaksit ovat ikäänkuin hiukkasia jotka humahtivat ulos samasta energiakeskittymästä noin 13-15 miljardia vuotta sitten.

Tuo jättimäinen energiakeskittymä joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella koostuu erillisistä kolmiulotteisesti laajenevista "energiakimpuista" joista pursuaa energiaa aaltoina ulos ja nämä aallot taas työntyvät ulos tästä jättimäisestä laajenevasta energiakeskittymästä sen erillisten laajenevien "energiakimppujen" välisellä alueella, kunnes humahtavat ulos tästä jättimäisestä kolmiulotteisesti laajenevasta energiakeskittymästä joka siis sijaitsee todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella.

Ainut oikea voima siis on PAINEvoima joka saa energiaa työntymään pois päin laajenevan energiakeskittymän keskustasta.

Ja LIIKE siis perustuu paineenvaihteluun.

Itseasiassa kaikki ilmiöt perustuvat paineenvaihteluun eli siihen että oikeasti kaikki energiakeskittymät koostuvat erillisistä kolmiulotteisesti laajenevista/räjähtävistä energiakeskittymistä joista avautuu energia-aaltoja joissa on erillisiä kolmiulotteisesti laajenevia energiakeskittymiä jne.

Näin se nyt vaan menee.

Joten menkääpä ja kertokaapa tämä ystävillenne ja juhlikaa tätä uutta ihmiskunnan tieteellistä löytöä.

http://www.onesimpleprinciple.com

Rauhaa ja Rakkautta

;):)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat