Seuraa 
Viestejä45973

AKE rajoittaa kilpailua. Ajattelin kilpailuttaa vakuutuksia. Ja todella kannattaa. Ei kuitenkaan aina. Jos toisen yhtiön liikennevakuutus on 10 halvempi, kuin toisen niin et hyödy mitään ensimmäisenä vuonna. AKE ottaa 10,20 euroa vakuutusyhtiön vaihdosta.

Vielä enemmän AKE rankaisee seisontaan panosta. Se maksaa 20,40 euroa, kun auto on rekisteröitävä kahteen kertaan.

AKE valvoo myös katsastuksia ja pitää hinnat korkealla. 10 minuutin työ maksaa yli 50 euroa.

Suomen viranomaiset rokottavat kansalaisia aina, kun siihen on pienikin mahdollisuus. Mutta tyhmän kansan oma vika, kun on valinnut valvojat näille riistäjille.

Kommentit (3)

Aiemmin kun autokatsastus oli valtion monopoli, katsastusmiehille ei kärsinyt vinoilla yhtään mitään, jos halusi leiman rekkariin. nyt asiakas on kunkku.

ei mun rotiskoita ole kymmenessä minuutissa katsastettu koskaan. 20-30 minuuttia menee nykyään. siihen mahtuu turinat katsastusmiehen kanssa.

hinta taitaa kuitenkin olla vähän korkea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Templebar
Seuraa 
Viestejä1216

AKE:n pitää nyhtää nykyisin sama rahamäärä vähemmällä asiakasmäärällä, joten hintoja nostetaan jatkuvasti. Sikamaista touhua. Mistään vapaasta kilpailustahan ei voida puhua, kun katsastus on lakisääteinen pakko. Hintoja voisi nostaa vaikka kymmenkertaiseksi ja siltikin auto pitäisi katsastaa.

Ainoa ratkaisu olisi säätää katsastukseen hintakatto, jonka jälkeen todellinen hintojen kilpailuttaminen voisi vasta alkaa. 20e olisi riittävä korvaus mun mielestä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat