Seuraa 
Viestejä45973

Korruptio ja Suomi Käsitteistä:

Korruptio tarkoittaa oikeudettomien etujen saamista toisten kustannuksella!

IL:

"Ylen toimitusjohtaja Mikael Jungner ei saapunut paikalle televisiolupamaksuja koskevaan TV2:n keskusteluohjelmaan.

Tiistai-iltana esitettävässä Ajankohtaisen kakkosen Lupamaksuilta-ohjelmassa keskustellaan muun muassa siitä, pitäisikö TV-luvasta luopua, ajavatko kilpailijat Yleä alas vai tunkeeko se tv-maksuilla kaupallisten kanavien reviirille.

Iltalehden tietojen mukaan MTV3:n toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara oli kieltäynyt osallistumasta ohjelmaan, jonka jälkeen myös Jungner oli päättänyt jättää tulematta."

Mielestäni ylimielisyyden perikuva tulisi johdattaa uusiin haasteisiin kortiston kautta. Nytkin demari, tuo piilokorruption perikuva, ei SDP:n perinteiseen tapaan kunnioita veron eli -palkkansamaksajia.

Onko Paavo Lipposen ex-avustajan röykeydellä, jolle koplattiin poliittinen suojatyöpaikka YLEN:n johdosta, mitään rajoja?

Vertaamalla poliittisin perustein lahjoitettua asemaansa kaupallisen, MTV 3:n aseman johtdon valtaan mies osoittaa totaalisen taas arvostelukyvyttömyytensä.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2008022 ... 0_uu.shtml

http://www.avari.fi/korruptio.html

Muita rakenteellisen korruption ilmenemiä ovat mm

- Poliittiset virkanimitykset (Tällöin etu annetaan oikeudettomasti puoluettaan uskollisesti palvelleelle henkilölle valintakriteereitä venyttäen. Poliittisen virkamieskunnan heikommasta ammattitaidosta laskun maksaa tavallinen kansalainen.)

-Yritysten hallintoneuvostojen "täydentäminen" poliitikoilla (koskee erityisesti yrityksiä, jotka liiketoimissaan tarvitsevat julkisen vallan hyväksymispäätöksiä. Viestintäalalta löytyy julkisuudessakin ollut esimerkki.)

http://openfinland.net/cgi-bin/dada/mai ... 913110613/

http://punapresidentti.net/

http://punapresidentti.net/t_18.php

Kommentit (4)

Nagarjuna

Mielestäni ylimielisyyden perikuva tulisi johdattaa uusiin haasteisiin kortiston kautta. Nytkin demari, tuo piilokorruption perikuva, ei SDP:n perinteiseen tapaan kunnioita veron eli -palkkansamaksajia.

Ylimielisyydestä KOKO kansaa kohtaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/20 ... 0_pk.shtml

Pääkirjoitus 28.2.2008: Ylen rahoitus ylen levällään

Verovaroin turha tuottaa sellaisia ohjelmia, joita markkinat tarjoavat jo yllin kyllin. (JOHN PALMéN)

Pitäisikö tv-lupamaksuista luopua?

Digisovitinta omistamattomilla kaapelitalouksilla on kiire, jos niissä aiotaan seurata ylihuomisen tv-lähetyksiä. Analogiset lähetykset päättyvät lopullisesti. Parlamentaarinen työryhmä pohtii toisaalla Yleisradion yhä kimurantimpaa rahoitusta.

Analogisten lähetysten lopettaminen kaapeliverkossa on tarpeetonta, vaikka sitä perustellaan näennäisellä tasapuolisuudella; tasa-arvon mallimaassa Ruotsissa lähetykset jatkuvat. Läpi harmaan kiven jyrätty suomalainen malli on jo realiteetti, mutta sekoilusta olisi opittava.

Digiloikka saattaa vähentää jälleen tv-maksun tuottoa. Useimmat kapinoitsijat palannevat ruotuun, mutta Isossa Pajassa kannattaisi tunnustaa ympäristön jyrkkä muutos. Uutisia ja viihdettä saa verkosta sekä tallenteilta niin, ettei perinteistä telkkaria tarvita. Muutos on myös murentanut lupamaksun perustaa ja sen hyväksyttävyyttä.

Suvi Lindénin asettamaa työryhmää kannustetaan ennakkoluulottomuuteen ja varoitetaan tyytymästä nykyisen järjestelmän paikkailuun. Ylen rahoittaminen mainoksilla rajataan tosin pois, vaikka sitäkin on eduskunnassa kannatettu.

Rajaus on perusteltu, sillä julkisrahoitteista ja kaupallista toimintaa ei pidä enää sekoittaa. Ensisijaista on sen sijaan määritellä julkisen tv-palvelun ydin. Verovaroin on turha tuottaa sellaista, jota markkinoilla tarjotaan jo yllin kyllin.

Liikenneministeriö on saanut myös asiantuntijaselvityksen tv-markkinoiden suomalaisuuden turvaamisesta. Se onkin yksi julkisen tv-palvelun tavoitteista. Pitääkö verovaroin silti rahoittaa esimerkiksi Mannerheimia rienaavaa jälkitaistolaista propagandaa, jonka tavoitteet tekijä on itse myöntänyt?

Kakkoskanavan teemailta vahvisti, että kysymys Ylen rahoituksesta ja roolista on levällään. Moni kansanedustaja on enemmän Ison Pajan edustaja Arkadianmäellä kuin päinvastoin. Budjettirahoitusta torjutaan jo kulunein perusteluin. Se jäänee silti ainoaksi realistiseksi vaihtoehdoksi. Maksukanavien yleistyminen on taas yhtä luonnollista kuin lehtien tilaaminen, kun näppärä teknologia maksamiseen on viimein olemassa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat