Seuraa 
Viestejä45973

Britit, hollantilaiset ja belgialaiset rynnistävät poliittisen korrektiuden eturiviin. Missä viipyy Vanhasen anteeksipyyntö siitä, että Suomessakin on aikoinaan jaettu lapsosille säästöpossuja?
------------------------------------------------------------------------
BRYSSEL. Hollannissa ja Belgiassa toimiva Fortis pankki luopuu lapsille jaettavasta säästöpossusta, jotta muslimit eivät loukkaantuisi.

Knorbert-säästöpossu jäi työttömäksi seitsemän palvelusvuoden jälkeen. Islaminuskoiset mutta myös juutalaiset pitävät sikaa epäpuhtaana eläimenä.

Fortis perusteli possusta luopumista viime viikolla muun muassa sillä, että monikulttuurisessa valtiossa säästöpossusta on aika ajanut ohi. Uusille lapsiasiakkaille aletaan nyt jakaa tietosanakirjaa.

http://tinyurl.com/22ou67
---------------------------------------------------------------------------------
NOVELTY pig calendars and toys have been banned from a council office ? in case they offend Muslim staff.

Workers in the benefits department at Dudley Council, West Midlands, were told to remove or cover up all pig-related items, including toys, porcelain figures, calendars and even a tissue box featuring Winnie the Pooh and Piglet.

Bosses acted after a Muslim complained about pig-shaped stress relievers delivered to the council in the run-up to the Islamic festival of Ramadan.

Muslims are barred from eating pork in the Koran and consider pigs unclean.

Councillor Mahbubur Rahman, a practising Muslim, backed the ban. He said: ?It?s a tolerance of people?s beliefs.?

http://tinyurl.com/29ha7q

Sivut

Kommentit (41)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

BRYSSEL. Hollannissa ja Belgiassa toimiva Fortis pankki luopuu lapsille jaettavasta säästöpossusta, jotta muslimit eivät loukkaantuisi.

Fortis perusteli possusta luopumista viime viikolla muun muassa sillä, että monikulttuurisessa valtiossa säästöpossusta on aika ajanut ohi.


Voi helvetti miten säälittävää pelleilyä ja muslimiperseiden nuolemista.

Tätäkö ne monikultturistit haluavat? Seuraavaksi kielletään joulukinkku ja sianliha!

TOLLAISTA kun lukee, tekee mieli mennä potkimaan ensimmäistä eteen tulevaa mouslimia ... !!! Onhan meillä jo jokunen uimahalli varattu koko päiväksi vain muslimeille .... tana ... !!!
TÄLLÄ levitetään tehokkaimmin rasismia ... !!

Idiotismia. Tuollainen poliittinen korrektius on jo suorastaan rasismia itsessään.

Entä sitten jos joiltakuilta on siansyönti kielletty? Säästöpossut ei liene syötäviksi tarkoitettuja. Olisikin kiinnostavaa kuulla juutalaisten ja muslimien oma näkemys asiasta - kuinka loukkaantuneita he oikeasti ovat säästöpossusta.

Pankki on kuitenkin liikeyritys ja tekee niinkuin liiketoiminnassaan parhaaksi katsoo. Jos pankissa ollaan sitä mieltä että yritys tuottaa paremmin ilman säästöpossuja niin senkun. Toinen vaihtoehtohan olisi antaa säästöpossu vain niille, jotka sen haluavat. Mutta ei tietosanakirjakaan ole hassumpi lahja, joskin vanhanaikainen.

Britanniassa luotettavuudestaan tunnetun The Sun -lehden artikkeli on kovin niukka, joten on vaikea sanoa mistä tuossa tarkkaan ottaen puhutaan. Vaikuttaa kuin toimisto olisi ollut täytetty sika-aiheisilla koriste-esineillä, jotka sitten peitettiin Ramadanin ajaksi. Vaikea uskoa, että peittämisellä on aiheutettu suurtakaan vahinkoa kenenkään esteettiselle silmälle.

Mutta poliittinen korrektius on pitkälle vietynä juuri tuon kaltaista teennäisen suvaitsevaa rasismia. Idiotismia.

Otetaanko samantien käyttöön myös islamilaisten maiden lakisysteemi kun he kerran täällä asuvat? Ja muutetaan ristilippujen ristien tilalle kuut? Kukaan tuskin pakottaa niiitä islaminuskoisia ottamaan niitä possuja, miksi ne nyt mukamas piti kokonaan jättää pois.

Kyllä ihan voitaisiin elää omien tapojen mukaan, eikä unohtaa niitä sen takia kun maahanmuuttajat parveilevat tänne asumaan.

Voi vïttujen kevät ja timojen yö! O tempora, o mores, odotettavissahan tuo oli, mutta luulisi jo, että perseennuolemisen mennessä noin hysteeriseksi, on akuutin koproasfyksian riski jo pelottavan suuri...
Mitä seuraavaksi, rätit päähän kaikille, ettei kukaan loukkaa niiden siveyskäsitystä?
Afganistan, Pakistan, Saudi-Arabia, Mauritania, Iran; tässä muutama vaihtoehto jos ne SAATANAN SÄÄSTÖPOSSUT, BETONIPORSAAT ja LÄNSIMAINEN RAPPIO aiheuttavat niin pahoja traumoja; menolippuun ei tarvitse kauaa säästää, tarvittaessa ehdottaisin tästä johtuvien kulujen korvaamista valtion rahoista mikäli se olisi omiaan jouduttamaan tätä paluumuuttoa.

Britanniassahan oli jossain koulussa tuollainen "monikulttuuri päivä", jolloin opettajia kehotettiin pitämään burkia päällä, jotta muslimit tuntisivat olonsa kotoisaksi!

Anti-Terrorist
Britanniassahan oli jossain koulussa tuollainen "monikulttuuri päivä", jolloin opettajia kehotettiin pitämään burkia päällä, jotta muslimit tuntisivat olonsa kotoisaksi!

Varmaan tuntevat itsensä kotoisaksi, koska briteiltä on koko homma karannut käsistä.
http://www.telegraph.co.uk/news/main.jh ... der101.xml
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/p ... 980432.ece
http://www.telegraph.co.uk/news/main.jh ... ang127.xml
http://www.telegraph.co.uk/news/main.jh ... ice128.xml
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/7159819.stm
http://www.telegraph.co.uk/news/main.jh ... altop.html
http://www.timesonline.co.uk/tol/incomi ... 757987.ece
http://www.telegraph.co.uk/news/main.jh ... tab103.xml
http://www.telegraph.co.uk/news/main.jh ... ice104.xml
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/u ... 269848.ece
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/politics/7186406.stm
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/f ... ge_id=1879
http://www.telegraph.co.uk/news/main.jh ... fit103.xml
http://www.telegraph.co.uk/news/main.jh ... lam403.xml
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/u ... 603966.ece
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/a ... 6&ito=1490
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/a ... 6&ito=1490
Minkään laisia johtopäätöksiä näistä ei tietenkään voi (saa) tehdä, koska mitään yhtenäistä (mm. islam) näillä ei ole! Jokainen tapaus nyt vain sattuu (ja aivan prkleesti sattuu) oleman yksittäis-(yhä lisääntyvä)-tapaus.
Syy miksi nämä(kin) kaikki tapaukset on uutisoitu on rasismi.
Ihmiset ovat aikojen saatossa keksineet keinoja viljellä maata ja teurastaa eläimiä.
Olisiko seuraava askel vaikkapa alla oleva?

Kun luin tämän uutisen niin esimmäisenä tuli mieleen että vedetäänpä nyt tämän kunniaksi kunnon päiväkännit. Nyt hieman selvinneenä voin avautua tännekkin. On se nyt jo perkele! Ei tässä touhussa ole enää MITÄÄN järkeä. Minä en ala elämään yhteiskunnassa joka aina muiden tullessa vetää housut nilkkaan ja kumartuu.

Olli V
Lehmä ja rotat ovat pyhiä elämiä.

Ei sitten rotan myrkkyä mökille! Eikä lehmiä kahlittuna!

ja kampela

osoitan mieltäin pakastealtaan ääres'

myös kärpänen, aivan lätkäs niihin olen.

Kinkkua ei sitten syödä jouluna, sillä muslimit eivät tykkää.
Lehmääkään ei saa maistella, sillä hindut suuttuvat.

Niin. Mooseksellakin oli iso liuta saastaisia eläimiä...

Ei saatana ei voi olla totta. Minulla henk.koht. koskaan ollut mitään ulkomaalaisia tai erilaisuutta vastaan, mutta tuossa ei ole helvetinkän järkeä.
Jos lähdetään tuolle linjalle tulisi myös kieltää kristinusko ja sitä kautta islam.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat