Seuraa 
Viestejä45973

Enemmistö jyrää päätöksiä? Mistä lähtien enemmistö on ollut oikeassa missään asiassa? Jos isolapsisessakin perheessä tekisi enemmistöpäätöksiä, pääsee vain lapset valtaan? Onkos sekään oikein? Eikö Isän ja Äidin pitäisi olla pää?

Tokihan jos ollaan niin MAHDOTTOMAN Viisaita, että saadaan aina enemmistö vakuuttumaan jonkun viisaan ratkaisun pätevyydestä niin hyvä - mutta onnistuuko se koskaan?

No Suomi ei ole oikeastaan enää presidentin tai edes kuninkaan valta - enemmistö jyrää päätöksiä! Ja lavea tiehän(paljon kannattajia) se on se joka TUHOON vie, muistakaa tämä, jos ihmettelette minne Suomi on menossa!

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Numerous studies using many different kinds of data, definitions, and statistical analyses have found support for the democratic peace theory. The original finding was that liberal democracies have never made war with one another. More recent research has extended the theory and finds that democracies have few Militarized Interstate Disputes causing less than 1000 battle deaths with one another, that those MIDs that have occurred between democracies have caused few deaths, and that democracies have few civil wars."

"Poor liberal democracies have better education, longer life expectancy, lower infant mortality, access to drinking water, and better health care than poor dictatorships. This is not due to higher levels of foreign assistance or spending a larger percentage of GDP on health and education. Instead, the available resources are managed better."

"In the post-Communist nations, after an initial decline, those most democratic have achieved the greatest gains in life expectancy."

"Refugee crises almost always occur in nondemocracies. Looking at the volume of refugee flows for the last twenty years, the first eighty-seven cases occurred in autocracies."

"Research by the World Bank suggests that political institutions are extremely important in determining the prevalence of corruption: democracy, parliamentary systems, political stability, and freedom of the press are all associated with lower corruption. Freedom of information legislation is important for accountability and transparency. The Indian Right to Information Act "has already engendered mass movements in the country that is bringing the lethargic, often corrupt bureaucracy to its knees and changing power equations completely.""

"Several studies have concluded that terrorism is most common in nations with intermediate political freedom. The nations with the least terrorism are the most democratic nations"

"If leaving out East Asia, then during the last forty-five years poor democracies have grown their economies 50% more rapidly than nondemocracies. Poor democracies such as the Baltic countries, Botswana, Costa Rica, Ghana, and Senegal have grown more rapidly than nondemocracies such as Angola, Syria, Uzbekistan, and Zimbabwe."

kvp
"It has been said that democracy is the worst form of government except all the others that have been tried. "

-Winston Churchill

Niinhän se on kirjoitettukin, että "vielä toistaiseksi jatkuu aika, jolloin ihminen hallitsee toista - tämän onnettomuudeksi!"

Kukaan ihminen ei pysty viime tilassa kuin ajamaan omia etujaan, ja ne joilla on samanlaiset tarpeet - he korkeintaan voivat hänestä jotenkin hyötyä!

Lopulta - kun pedon valta on ohi(puolet kaikesta ajasta) annetaan valta Korkeimman Pyhien kansalle, eikä se tarkoita enemmistöpäätöksiä, sillä heitä on korkeintaan 1/3-1/4 kaikista!

Kukaan ei äänestä itselleen harmillisia asioita. Valitettavasti maailma ei pelastu paitsi tekemällä harmillisia asioita: Ympäristönsuojelua, säästötoimenpiteitä, organisointia, jne... Näin ollen ihmiskunta on tuhoon tuomittu.

Dredex
Kukaan ei äänestä itselleen harmillisia asioita. Valitettavasti maailma ei pelastu paitsi tekemällä harmillisia asioita: Ympäristönsuojelua, säästötoimenpiteitä, organisointia, jne... Näin ollen ihmiskunta on tuhoon tuomittu.

No loppu tulloo ihan kohta... no eikös se jo tuu.... milloin?

Onnex tämä Paha maailma tuhoaa kohta itse itsensä!
Ja sitten 7000 vuotta tästä, ja syntyy sellainen maailma, jota ei noin alkeellisilla määreillä kuin HYVÄ JA PAHA voi millään arvioida!

Mutta LAKI toki nousee, entistäkin uljaampana LUONNONLAKINA ja pistää pahikset helvettiin ja hyvikset taivaaseen. Tosin jos pahis ottaa vastaan karitsan jeesuksen taivaskutsun vastaan voi hänkin sinne päästä, ja niinpä kaksimieliset parahtelevat helvetissä ja taivaassa vuoronperään!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat