Seuraa 
Viestejä2875

[size=59:461pcum9]It's huono provo time![/size:461pcum9]

Kuulin radiosta mainoksen Lapin yliopistosta, sinne kuulemma kannattaa mennä. Kaveri Keski-Suomessa kertoi että hän on käynyt riipimässä poronjäkälää metsistä Lappiin rahdattavaksi porojen ruuaksi, kun sitä ei kuulemma enää riitä poroille siellä. Kasvihuoneilmiö etenee, joten lumesta tulee eksotiikkaa jo Etelä-Suomessakin, mikä tekee lumisesta pohjolasta oivan lomakohteen. Norjalaiset rakentavat Lappiin lomamökkejään oikein kuorossa, kun oman maan politiikka taitaa sen kieltää(?). Saamelaiset voivat julmasti ja säälimättömästi syrjäytettynä ja syrjittynä alkuperäiskansana vaatia oikeuksia ja osinkoja korkojen kera.

Eivätkös kaikki merkit nyt viittaa siihen että Lapista on tulossa oikea kapitalismin kehto? Nyt äkkiä investoimaan Lappi-sijoitusrahastoon?

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
PeterH
Kaveri Keski-Suomessa kertoi että hän on käynyt riipimässä poronjäkälää metsistä Lappiin rahdattavaksi porojen ruuaksi,

Käräytä moinen kusipää.

Jokamiehen oikeuksista: "sammalen, jäkälän tai maa-aineksen ottoon on saatava lupa."

Mahtoiko olla luvat kunnossa? Siltikin moinen ympäristön turmeleminen on täysin kusipäistä touhua.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Aweb
PeterH
Kaveri Keski-Suomessa kertoi että hän on käynyt riipimässä poronjäkälää metsistä Lappiin rahdattavaksi porojen ruuaksi,Käräytä moinen kusipää.

Jokamiehen oikeuksista: "sammalen, jäkälän tai maa-aineksen ottoon on saatava lupa."

Mahtoiko olla luvat kunnossa? Siltikin moinen ympäristön turmeleminen on täysin kusipäistä touhua.

sammalen, jäkälän tai maa-aineksen ottoon on saatava lupa <> apu l avataas, no, no, otton nes kenia-aam iat näläkä(j) ne lammas

poro: "sammal-lammas"

Nykyinen Pohjois-Ruotsi Suomen Simon Pietarin kohdalta poikki (Leijonan etujalkojen välistä) ja pohjoinen osa on SAAMI. Silloin on SUO.MI (suotu) ja SAA.MI (saatu).

en tiä oikeen kapitalismin kehosta, ainakaan kovin lyhyen ajan sisällä, kun tätä seutua ajetaan arcadian-apinoitten toimesta niin vauhila alas, että tukka viuhuu. tainiinno,, kapitalismia aidoimmillaan..
tätä paikkaa jääytetään niinku pankkitiliä, joka avataan myöhemmin palvelemaan jonkun tarkotuksia..

taitavat rikkaat ymmärtää tän paikan arvon tulevassa ajassa, kun tänne rakentavat.
tämä osa suomea tulee olemaan tärkeä, kun planeetta muuttaa tapojaan radikaalisti.

Saamilaisille valta takas!
power to the PEOPLE ja apinat häkkiin.

Pariisin rauhanneuvottelut

'' Pariisin rauhan neuvotteluissa Suomen ja Suomalaisten syyttäminen ei lähimainkaan perustu oikeudenmukaisuuteen. 1900-1930 vallankaapauyritykset Suomessa ja Venäjällä terroristi-iskuineen, joissa eri kansankuntien diplomaatteja ja Venäjän Kuninkaalliset (R.M.S.) murhattiin, ja myöhempi sota Nevustoliittoa ja Yhdistyneitä Kansakuntia vastaan ja liittouma Hitlerin kanssa - ne kaikki oli ohjattu Ruotsista käsin. Ruotsalaisten läsnäolo Suomessa ja Suomen hallituksessa johti kyseisiin sotiin ja levottomuuksiin. Ruotsi on 100% varmuudella syyllinen ja korvausvelvollinen - ei Suomi eikä Suomen kansa.

Suomen hallituksessa istuu tänään ruotsalainen edustus, joka perustuu fasismiin, rasismiin ja demokratian vastaiseen toimintaan - terrorismiin Suomessa ja Venäjällä, mikä on kielletty Pariisin rauhansopimuksessa. Tämä merkitsee m.m. sitä, että Ruotsilla ei ole rajoja, ja että Ruotsi on korvausvelvollinen Suomelle. Korvauksen lisäksi, alueet mitkä Suomi joutui luovuttamaan Venäjälle, ne on palautettava lännestä. Nykyinen Pohjois-Ruotsi "Leijonan tassujen keskeltä", Suomen Simon Pietarin Saaren (Pietarsaaren) kohdalta poikki, ja alueen nimi on SAAMI. Silloin maa on SUO.tu (MI) ja SAA.tu (MI). ''

P.O.HJ.OLA
(P(Pi:O, PX: X: S/SI/SI/SIS/SIIS).B.D.AA.M).O.(CHO.SHO.O.JI.GE.KO).O.L.A. < (A päättää = lukusuunta, 2500+ vuotta sitten)

Poista "herrojen herjat" - jätä vain arvokkaat, esimerkiksi:

A.LOIMA(L)ASI SA(L)AMIOL.A > SAARIOL.A > CAARIAL.A

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat