Seuraa 
Viestejä3164

Mitkäs muutkaan sappeani kiehuttavat kuin nämä moternin tekniikan ihmepiivempaimet, joita asiallisesti tietokoneiksi nimitetään. Jos itse myllyt vielä pyörittävät virtuaalisiipiään, niin ainakin niiden lakeijat oikkuilevat.

Nyt kirjoitan moitesanat muistitikuista, jotka yksimielisesti hylkivät Word-asiakirjojani - tallennuskelvottomina, mukamas! Itse taitavat nuo tikkuset olla kelvottomia...

Ärhenneltyäni näin kyseskelen, missä mahtaa sylttytehdas sijaita silloin, kun kaksi erimerkkistä ja eri aikoihin hankittua muistikkua tänään yllättäen osoittautui kelvottomiksi tallennusvälineiksi näille kirjaston Piihemmoille. Muutamia päiviä sitten tallennus näet vielä onnistui presiis samoille tikuille. Ongelma sinänsä ei ole uusi; näin on käynyt aiemminkin. Kirjoitin valituskirjelmän oikkutikun rapakontakaiselle valmistajalle ja sain ympäripyöreän vastauksen. Ostin uuden tikunkin luultuani entisen vioittuneen mutta myöhemmin huomasin, että tikku numero 1 ottaa sekin yhä asiaa sisuksiinsa - ainakin ajoittain siis.

Missä vik-vik-vik-vik-vika?

Kommentit (5)

Kokeile toisessa koneessa tikkujen toimimista. Joskus tulee vastaan selittämättömiä yhteensopivuusongelmia. Niinkin kova merkki kuin Kingston on estynyt yhteistyöstä itselläni .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

merkittävä: You're lukeneisuus koneistaa käänsi hotellipoika joka on sillä ehdolla " koska on" ilman takuu. Erilainen ihmis- käännös, koneistaa käännös does ei käsittää kielioppi, semanttinen, lauseoppi, idiomi -lta koristelematon kielenkäyttö, niin monesti aiheuttaa epätarkka ja ammua avu kirjoitus joka on eksyttävä ja käsittämätön. Niin, haluta alistaa jottaalkuperäiskappale Englannin kieli artikkeli jahka kotona epäillä.
Panna auttaa eli antaa avustuksena tips eli huijari aikaaMinun Digitaali

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat