Seuraa 
Viestejä45973

Uutistoimistot kertovat, että Israelin apulaispuolustusministeri Matan Vilnain uhkaa palestiinalaisia holokaustilla. Israelhan käyttää jo useita muita vastaavia menetelmiä kuten kollektiivisia rangaistuksia, umpimähkäisiä teloituksia (ohjusiskuin), rotuerottelua (etninen tausta näkyy passissa), toisinajattelijoiden vainoa ja mielivaltaisia vangitsemisia. Olot Gazan alueella ovat lähes yhtä huonot kuin keskitysleireissä. On siis aivan luonnollista, että Israel jatkaa harjoittamaansa politiikkaa ja siirtyy seuraavaan vaiheeseen. Arbeit macht frei.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
markent
Olli. Olisiko hienoa jos jumalat keskenään sopisivat riitansa, eivätkä jättäisi niitä sekopäisten kannattajiensa ratkottavaksi.

Kyllä. Mutta kun Jehova ja Allah sattuu olemaan sama. Ilmeisesti skitsofreniaa silläkin tasolla. Kumpikin puoli taistelee toistaan vastaan ihmisenä maan päällä.

Täytyy lähettää lääkkeitä pilven päälle, jospa väkivalta laantuisi...

markent
Kesken kaiken ja kaiken kesken Olli.
Kakkivatko jumalat? Sinulla alan tietäjällä on varmaan asiasta jotain tietoa.

Riippuu jumalasta. En muista lukeneeni raamatusta Jeesuksen tehneen muuta kuin syöneen ja juoneen. Tämän tason jumalat tuskin paskovat.

Mutta maallisemmat paskovat minkä ehtivät. Eihän paskomista muuten olisi tehty niin nautinnolliseksi.

Olli V:
"Riippuu jumalasta. En muista lukeneeni raamatusta Jeesuksen tehneen muuta kuin syöneen ja juoneen. Tämän tason jumalat tuskin paskovat."

Kiitos tietoistasi.

Anteeksi Olli kun näin utelen, mutta kun sinä kirjoittelet " Eihän paskomista muuten olisi tehty niin nautinnolliseksi", niin ajattelin kysäistä, että kun te porukalla päätätte pitää hauskan illan, niin vuokraatteko te illaksi käyttöön ravintolan vessan ja ja pippaloitte siellä.
Onko sinulla tyttöystävätteresi kanssa kummallakin oma kulinaarinen pyttynne vessassa ja ....No olkoon. Asiahan ei itse asiassa minulle mitenkään kuulu.

Kyllä vain, meillä oli muutaman kaverin kanssa lapsena "kerhohuoneena" taloyhtiön alakerroksessa sijaitseva WC. Kaksi näistä kavereista on nykyään homoja, enkä erityisesti viihdy niiden seurassa. Niiden kanssa toki voisi tehdä monenlaista kakkakivaa.

Työporukalla käydään ihan normi sauna+takkahuone paikassa, mutta emme valitettavasti juhli ulostaen.

Meillä on vain yksi pönttö.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat