Seuraa 
Viestejä45973

Venäjän kommunistit varoittavat suomalaisia myymästä maitaan venäläisille suurliikemiehille.

- Venäläisten oligarkkien ei pitäisi antaa ostaa Suomen maita. Heillä ei ole siihen mitään oikeutta, puuskahtaa kommunistien presidenttiehdokkaan Gennadi Zjuganovin avustaja Larisa Baranova IS:lle kesken Zjuganovin vaalikiertueen.

Baranova kehottaa suomalaisia suojelemaan omia maitaan venäläisten ostoryntäykseltä.

- Toivon, että suomalaiset vallanpitäjät ryhtyvät ajattelemaan asiaa järjellä. Lenin päästi teidät aikanaan, joten eläkää nyt vapaudessa!

Maan osto- ja myyntioikeus ulkomaalaisille on ollut myös presidenttiehdokas Gennadi Zjuganovin yksi keskeisistä vaaliteemoista ennen sunnuntain vaaleja.

Zjuganovin mielestä Venäjän ei pitäisi myydä lainkaan maata ulkomaalaisille, ja venäläisille itselleenkin pitäisi sallia vain talotonttien ja puutarhapalstojen omistus.

Kun Zjuganovilta pyytää kommenttia Suomen maakeskusteluun, hän kertoo varoitukseksi oman näkemyksensä siitä, mikä kauhuskenaario odottaa Venäjää ulkomaalaisten maanostoinnon vuoksi.

- Meille Venäjälle uhkaa syntyä uusi Kosovo, joka on pituudeltaan 10000 kilometriä ja ulottuu Sotshista Vladivostokiin. Nykyinen maalakimme on suorastaan rikollinen, mutta me kommunistit tulemme vielä muuttamaan sen, Zjuganov sanoi IS:lle Moskovassa vaalitilaisuutensa päätteeksi.

Lähde: Iltasanomat

Kommentit (9)

PERKELE! RYSSÄ-KOMUKAT kieltää meitä myymästä maitamme! Nyt kansanliike pystyyn ja myydään KAIKKI maamme! RYSSÄHÄN ei meitä komentele! ..KELE!!!

pagus
Seuraa 
Viestejä358
Moses Leone
PERKELE! RYSSÄ-KOMUKAT kieltää meitä myymästä maitamme! Nyt kansanliike pystyyn ja myydään KAIKKI maamme! RYSSÄHÄN ei meitä komentele! ..KELE!!!

No ni, nyt tiedämme kuka se Moses Leone on. BUSTED!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuulkas hei!
Mitens se nyt menikään. Tästä nyt ei meikämuori löydä päätä eikä häntää.
Laitetaan varmuuten vuoksi:
Tulkootpa kieltämään

pagus
Seuraa 
Viestejä358
markent
Kuulkas hei!
Mitens se nyt menikään. Tästä nyt ei meikämuori löydä päätä eikä häntää.
Laitetaan varmuuten vuoksi:
Tulkootpa kieltämään

http://www.iltalehti.fi/talous/200802107227451_ta.shtml

Venäläiset ostivat 30 miljoonalla kiinteistöjä Etelä-Karjalasta
10.2.2008 12:57

Ostovauhti miltei kolminkertaistui vuodesta 2006, kertoo kauppoja selvittänyt sanomalehti Etelä-Saimaa.

Venäläiset hankkivat lähes 30 miljoonalla eurolla kiinteistöjä Etelä-Karjalan kunnista viime vuonna. Kauppoja selvittäneen sanomalehti Etelä-Saimaan mukaan ostovauhti miltei kolminkertaistui vuodesta 2006.

Venäläiset olivat ostajana tai myyjänä mukana kaikkiaan 249 kiinteistökaupassa.

Suurin yksittäinen kauppa tehtiin Taipalsaarella, kun hotelli Saimaanranta siirtyi venäläisomistukseen 3,5 miljoonalla eurolla. Taipalsaari oli Etelä-Karjalan kunnista ylivoimaisesti suosituin kohde, sillä siellä kiinteistökauppojen arvo oli kaikkiaan miltei 12 miljoonaa euroa.

Määrällisesti eniten kauppoja tehtiin kuitenkin Puumalassa, josta venäläiset hankkivat 44 kiinteistöä. Se on melkein puolet kunnan kaikista kiinteistökaupoista.

Pinta-alassa mitattuna venäläisille meni 227 hehtaaria maata, josta noin 40 prosenttia hankittiin Ruokolahdelta.

Etelä-Saimaa tutki venäläisten kiinteistökaupat käymällä läpi kaupanvahvistajien asiakirjat Etelä-Karjalan kunnissa sekä Puumalassa ja Sulkavalla.

STT

joojoo.
Velivenäläinen kieltää suomalaisia myymästä maitaan velivenäläiselle ettei velivenäläisille tulisi ajan oloon hinkua vaatia ostamilleen alueilleen omaa valtiolista itsenäisyyttä.
Niinhän se taisi mennä joojoo...

Ne on ne tavalliset Venäjän kansalaiset, jotka ei halua että myydään maamme. Onhan rikkailla aina rahaa ostaa, mutta jos Suomen valtiossa halutaan, että keskimääräisillä suomalaisilla olisi mahdollisuus rantatontteihin, niin niitä rantatontteja ei pitäisi myydä venäläisille oligarkeille, jotka rikastuivat Venäjän kansan kustannuksella.

pagus
Seuraa 
Viestejä358

http://fi.wikipedia.org/wiki/Venäjän_oligarkit

Venäjän oligarkit ovat Venäjällä ja muualla entisen Neuvostoliiton alueella toimivia "ökyrikkaita" miljardööriliikemiehiä, jotka saavuttivat huomattavan määrän varallisuutta Boris Jeltsinin hallintokauden aikana. He jakoivat Neuvostoliiton valtion omistukset keskenään. Oligarkit omistavat tyypillisesti energiayhtiöitä (öljy, kaasu, sähkö) ja raaka-aineita tuottavia yhtiöitä (metallit, värimetallit). He ovat joillakin Venäjän alueella hyvin epäsuosittuja mm. siksi, koska monet heistä ovat juutalaisia maassa jossa antisemitismillä on pitkät perinteet.

Dredex.
Juuri kun selitin tuon asian itselleni, niin sinä ruoja toit
omat lisukkeesi siihen ja taas olen siinä pisteessä mistä aloitin tämän asian pähkäilyn.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat