Seuraa 
Viestejä45973

[size=150:3l8c4byv]Järkyttynyt Kimmo Kiljunen: "Kotimme on raiskattu"[/size:3l8c4byv]

Säikähdin tosissani, kun näin puukon, poikkeuksellisen murtovarkauden uhriksi joutunut Kimmo Kiljunen kuvailee järkyttäviä hetkiä Iltalehdelle.

- Pahinta kuitenkin on se, että tyttäreni oli vaarassa. Varkaat olivat täällä täydessä touhussa, kun tyttäreni tuli kotiin. Mitä vain olisi voinut tapahtua, kauhistunut isä pohtii.

"Kauhean inhottava tunne"

Kansanedustaja Kiljusen Vantaan Länsimäessä sijaitseva koti joutui perjantai-iltana poikkeuksellisen rikoksen kohteeksi.

Asuntoon tunkeutui myöhään illalla yksi tai useampi murtovaras, jotka anastivat kaikki Kiljusen perheen kultakorut, sotkivat paikat ja iskivät lopuksi puukon keskelle olohuoneen sohvaa.

- Nyt osaan kuvitella, miltä tuntuu tulla raiskatuksi, Kiljunen pohtii selvästi järkyttyneenä.

- Se on kauhean inhottava tunne. Tuntuu niin pahalta, kun tuntemattomat ihmiset ovat sotkeneet koko kodin, ja on pakko alkaa keräillä hajonneita tavaroita takaisin kasaan. Kotimme on raiskattu.

Kiljunen myöntää, että koko perhe säikähti välikohtausta pahasti.

- Varsinkin tyttäreni pelästyi, sillä varkaat olivat täällä, kun hän tuli kotiin. Onneksi hän lähti heti naapuriin hälyttämään apua eikä jäänyt tänne yksin.

Hyvin epätavallinen rikos

Vastikään Sdp:n puheenjohtajakisaan mukaan lähtenyt Kiljunen ei voi olla pohtimatta sitäkään vaihtoehtoa, liittyykö hänen poliittinen uransa jotenkin erikoisen murtovarkauden uhriksi valikoitumiseen.

- Poliisikin myönsi, että on hyvin epätavallista, että varkaat iskevät puukon sohvaan tuolla tavalla, hän selittää.

- Toivon kuitenkin, että meidän kotimme joutui kohteeksi vain sattumalta.

Paitsi että Kiljunen luulee oman poliittisen painoarvonsa suuremmaksi kuin se onkaan minua enempi tässä tapauksessa ihmetyttää suomalaistoimittajien tapa otsikoida tapauksia. Jos mies ei voi raiskata, niin miksi sitten muka koteja voidaan?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat