Seuraa 
Viestejä45973

Onko tietoa USA:n vihreästä väestä? Kai heitäkin löytyy, vai ovatko kaikki kiimassa V-moottoreihin.. Löytyyköhän USA:sta jotain uskonnollisia piirejä jotka olisivat kieltäneet moottorivetoiset kyydit?

Kommentit (5)

No ainakin Al Gore on super serial.

Usassa ei vaan taida noi vihreät hirveen suosittuja olla päättäjien/median kynsissä kun suuryritykset tuntuvat omistavan, tai ainakin jossain määrin hallitsevan kaikkea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Finlandes
Seuraa 
Viestejä1399
nooki
Onko tietoa USA:n vihreästä väestä? Kai heitäkin löytyy, vai ovatko kaikki kiimassa V-moottoreihin.. Löytyyköhän USA:sta jotain uskonnollisia piirejä jotka olisivat kieltäneet moottorivetoiset kyydit?Löytyy tietysti Ameriikan vihreä puolue. Kyseinen valtio on ällistyttävän monipuolinen. Kaikenmoisia ajattelutapoja löytyy laidasta (äärimmäisyydestä) laitaan (äärimmäisyyteen). Hihhulit, ateistit, homeopaatit, skeptikot, foliohatut, lakimiehet ja juntit (muutamia mainitakseni) ovat erillaisen maailmankatsemuksen omaavia ihmisiä. Mitähän niitä (jenkkejä) nyt on? Jotain yli 300 miljoonaa immeistä.

Amishit ajavat hevosvaunuilla, heidän elämänsä on vähän niin kuin vanhan ajan Suomea. Heillä ei ole sähköä, koska Raamatussa ei sitä ole mainittu. Puhelin heillä on, mutta se on pellolla puhelinkopissa vain ja ainoastaan hätätapauksia varten. Talossa puhelimia ei saa olla. Mikä on sinänsä hassua, amishit eivät saa matkustaa lentokoneella tai junalla tai millään kulkuneuvolla ilman, että he saavat yhteisöltään luvan.
[url=http://fi.wikipedia.org/wiki/Amishit]Lähde.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat