Seuraa 
Viestejä45973

MIELENOSOITUS HELSINGISSÄ, UUSI PUOLUE SYNTYMÄSSÄ? 13.6.2008

Vakuutus "Murhattujen" liitto järjestään huomio kampanjan ja mielenosoituksen.

http://www.oikeusturva.info/cgi-bin/yab ... 1204128373

http://www.promerit.net/forum/index.php ... 83#msg3083

Suurinta osaa Suomalaisista voisi "vähempää kiinnostaa" mutta silti nämä pirulaiset potkivat kunnes sen viimeisen kerran...

SISUA ON SAATA...!

P.s. Arkki demari Sigmund on myös kutsuttu...
http://www.promerit.net/vainottuja_kansalaisia.htm

P.s. 2. Volitans referaatti menee näin: Vakuutusoikeuden "murhatut" asiakkaat irtisanoutuvat DEMARIPELLEISTÄ, asettavat oman puolueensa, osoittavat uudella järkyttävällä tavalla mieltä, ja toivovat pääsevänsä lööppeihin, herättävän kansalaisia, miehitäävänsä eduskunnan ja räjäyttävän lian pois EIOsta ja eduskuntaa/oikeuslaitosta valvovista HV-laitoksista.

Kommentit (6)

Kauanko menee tiede palstalla vastaaviin toimenpiteisiin?

http://www.oikeusturva.info/cgi-bin/yab ... 1204128373
...........................
Ylläpitäjä

We can do it...

Viestejä: 935
Sukupuoli:
Re: Mielenosoituskutsu / avoin kirje päättäjille.
Vastaus #3 - Tänään - 1:02pm Asiakkaamme on ottanut tänään meihin yhteyttä ja kertonut, että kun hän on kertonut mielenosoituksestamme mm. Suomi24 palstalla niin se on sensuroitu sieltä pois jo useita kertoja. Pyydämme käyttäjiä siis talkoisiin avoimuuden lisäämiseksi, kertokaa itse tapahtumastamme kaikkialla, myös muissa kuin Suomi 24 foorumeissa. Nyt on aika meidän tavallisten kansalaisten ja myös potilaiden puhaltaa yhteen hiileen ja näyttää päättäväisin teoin tyytymättömyytemme nykyisiin päättäjiin ja maassamme vallitsevaan sisäiseen korruptioon ja sensuuriin.

Toivomme siis avoimuutta ja tiedotuksen lisäämistä. Vai onko tulossa niin epätoivottu tapahtuma Suomen päättäjille, että siitä yritetään vaieta ja sen toteuttamista yritetään hankaloittaa kaikin mahdollisin keinoin? Laittakaa sanaa tapahtumasta leviämään mm. kauppojen seinillä, kuntoutuslaitoksissa, sairaaloissa, terveysasemilla jne. Teemme tänne tulostettavaksi kutsun, jota myös voi levittää.

............................

(Plop)Kyseisestä linkistä TUNTEELLA:

Hyvät Suomen hallituksen jäsenet, Suomen edustajat eri puolueissa ja virastoissa sekä tuomioistuimissa.

Olemme kollegoidemme kanssa tänään todenneet oikeusturvan puutteiden kärjistymisen ja päättäneet...

--------------------------------------------------------------------------------

Kaiken yhdessä- ja asiakkaidemme kanssa koetun mielivallan jälkeen olen tänään 27.2.2008 saanut yllättäen tietää, että minulta on salattu menneen 9 kuukauden ajan omassa asiassani Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen tuomio. Salaamisella on vaiennettu se kritiikki mikä asiasta on tiedetty nousevan. Joulukuussa 2006 annettu välituomio oli Suomelle, Vakuutusoikeudelle ja IF-yhtiölle langettava mutta koska en suostunut vetämään kantelua valtion tarjoamalla 4000€ tarjouksella (vuosien tapaturmakorvausten ja kuntoutusten vesittämisestä) suomea vastaan pois, niin 2007 oli IOT:ssa annettu uusi tuomio, jonka mukaan asiapapereiden salaaminen oikeudenkäynneissä on Suomessa nyt laillistettu, ainakin silloin kun salaamisen takana on IF-yhtiö ja Vakuutusoikeus. IF-yhtiön tai uuden IOT tuomarin Päivi Hirvelän osuutta asian lobbauksen tms. muodossa ei ole vielä selvitetty.

Aloitan em. syystä kirjoittamaan tänne foorumiin äärimmäisen syvää epäluottamuslausetta peilaavaa avointa kirjettäni, jota täydennetään ja täsmennetään toistaiseksi koko ajan. Tänään olen ryhtynyt kaikkiin tarvittaviin valmisteluihin, jotta asiasta varmasti käynnistyy eettinen keskustelu ja aikanaan myös oikeusjärjestelmämme harjoittamalle mielivallalle saadaan piste.

Katson, että luottamukseni Suomen hallituksen ja päättäjien toimintaan on lopullistenkin toiveen rippeiden osalta romahtanut. Viimeistään nyt on käynyt itselleni täysin selväksi, että Suomessa ja Suomen edustajien kautta myös EU:ssa (Suomea koskevin osin) määräävät myös oikeusturvasta sekä ihmisoikeuksista suomalaiset vakuutusyhtiöt ja korruptoituneet päättäjät. Viittaan asiassa Päivi Hirvelän petolliseen valintaan Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen tuomariksi, sekä pitkäaikaisen / suhteellisen hyvämaineisen oikeusministeri Johannes Koskisen hutiloituun erottamiseen Eero Heinäluoman toimesta.

Selvitän myöhemmin kantaani ja sen perusteita tarkemmin.

Katson, että tästä päivästä lukien en voi palvella Suomea minkään virallisen tehtävän kautta, joka palvelisi joko suoraan tai edes välillisesti Suomen nykyistä hallintoa. En myöskään katso voivani osallistua kaksinaamaiseen politiikkaan, jota SDP:ssa hyvin tuntemani Rakel Hiltunen, Eero Heinäluoma ja Tarja Halonen on omilla toimillaan osoittanut. Tulen em. syistä välittömästi jättämään ero-ilmoitukseni Sosiaalidemokraattiselle puolueelle sekä Helsingin käräjäoikeudelle, jossa olen pitkään toiminut SDP:n listoilta. Pyynnöistä huolimatta, en myöskään asetu kunnallisvaaleissa 2008 ehdolle SDP:n listoilta. Vammaispalvelun asiapapereiden tarkoitushakuisesta salaamisesta johtuen luovuin jo vuonna 2000 Helsingin kunnallispolitiikasta. Politiikkaan ja Eduskuntaan jäi muutama hyvä ja rehellinen ystävä mutta valitettavasti yksin heidän pyyteettömällä työllä ei yhteiskuntamme kyynistä suuntaa voi muuttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pagus! Ota yhteyttä linkistä löytyvään henkilöön ja ryhdy lobbaamaan ajatuksiasi puolue ohjelmaan.

Sinusta kun tuntuu tuolta niin siitä vaan asiansa eteen työskentelemään.

Uusi "murhatutpuolue" tulee olemaan demokraattisempi kuin SDP, sillä heillä jäsenistö valitsee puheenluomansa, eiku heinäjohtajansa.

voisivat suomalaiset ottaa mallia vaikka täältä tässäkin asiassa. Aluksi 75000 Eduskuntatalon eteen ja siitä sitten voimistamaan.

http://www.tribune.net.ph/headlines/20080303hed1.html

menestystä ja onnea!

Hyvinkin Häkämies saattaa myös laittaa armeijan kadulle 6. kesäkuuta.

Huvittaa tuo suomen ulkopolitiikka. Muistan kun Häkämies heitti Venäjä, Venäjä ja Venäjä uhoa oikeen Ammerikasta asti...nyt Fortum työntää yrityskaupalla over miljardia Venäläisille...HAHAHAAA...kelpaa katsella...

Toivottavasti kaikki suuret jääkiekko/urheilussa vammautuessaan elantonsa menettäneet nimekkäät vakuutuslaitosten puolesta petetyt saapuvat paikalle kunnioittamaan pieniä ihmisiä.

Sillä näitä urheilijoita jotka ovat vakuutusyhtiönsä armoilla taitaa löytyä useita kymmeniä.

TERVETULOA OSOITTAMAAN MIELTÄ IHMISOIKEUSTURVATTOMUUTTA VASTAAN.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat