Seuraa 
Viestejä519

Pääministeri Vanhanen ja monet muutkin poliitikot laittavat liian monta asiaa rakennemuutoksen piikkiin. Monissa tapauksissa on kyse systemaattisen oikeistolaisen politiikan ajamisen seurauksista. Politiikka on nykyään se kenttä ja eduskunta se paikka, jossa ilmiselvien asioiden kieltämisellä ja vastuun pakoilulla porskutetaan vain eteenpäin, jollei omatunto laita stoppia. Esimerkillistä. Mikä taho enää puuttuu vallanpitäjien ja vallanpidon vinoutumiin ja vääryyksiin, jotka leviävät väestöön tuhoisasti ja kulovalkean lailla? Eduskunta ja media ne eivät enää ole, joten jäljelle jää ihmiset?

Olen huomioinut yhden erittäin vastenmielisen piirteen lisääntyneen ihmisissä oikeistolaisen politiikan seurauksena ja sen nosteesta. Piirre on sadistisuus. Ihmiset valitsevat sadismin keinokseen pysyä mukana ylikovassa menossa ja pärjätä ulkoisesti. Mallin tähän saadaan auktoriteeteilta. Isot ja pienet matkivat ylempiään ja huomaavat, että sopivalla määrällä sadismia saa hyväksyntää sekä arvostusta määrätyissä joukoissa. Sitä ei nähdä millaista tuhoa, tuskaa ja kärsimystä sadismi aiheuttaa muille ihmisille, yhteiskunnalle ja loppupelissä sadistille itselleenkin. Ei välitetä enää koko asiasta, sillä siitä on tullut heille hengissä pysymisen ja ulkoisen menestymisen elinehto.

On puhuttu monenlaisista talkoista. Yhdet talkoot ovat vielä tarpeen. Älä mene mukaan sadistisen ihmisen toiminnan tukemiseen. Älä pönkitä tällaisen ihmisen egoa tai auta häntä menestymään. Älä ymmärrä sadistista ihmistä. Se tehtävä on tarkoitettu terapeuteille. Kun lopetat sadistisen ihmisen tukemisen ja jätät hänen seuransa, niin pikku hiljaa sadistin vaikutusvalta häviää. Kun tarpeeksi moni tekee tämän, niin sadisti kukistuu.

Pääministeri Vanhanen! Jos olet olevinasi tämän maan johtaja, joka voi muuttaa asioita, niin sinun tehtäväsi on puuttua tähän ilmiöön. Tehtäväsi on myöntää asia todeksi vallankäytön yläportailla ja se, että se leviää sieltä alaspäin väestöön. Vai onko ilmiö niin syvällä ja syvältä, ettei siihen voi puuttua menettämättä omaa asemaa?

Sadistisuus on lisääntymässä ihmisissä ja yhteiskunnassa. Mitä sinä teet sille osaltasi? Jatkatko sadistisia piirteitä omaavan muka menestyjän tukemista vai voitko kenties valita jonkun muun vaihtoehdon? Niitäkin on.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat