Seuraa 
Viestejä45973

Voi kerpele, saatavana, junalauta, että vatuttaa tuo kauppojen keskarin myyntikielto. Hitto mikä ihmeen laki-säädös on, että keppanaa ei saa aamulla ennen yhdeksää vaikka kaupat on auki jo seiskalta??

Eiköhän se ole jokaisen oma asia milloin sitä ohrapirtelöä vetää? Joku voi haluta vaikka saunaan aamu kahdeksalta ja saunakaljat. Ei kaikki Suomi pyöri 09-16.30

Päättäjien suunnattoman wanhanaikainen ja 40-lukuinen ajattelu raivostuttaa. Nämä päättävät suuret ikäluokat ovat Suomen jarru kaikessa vapaassa kehityksessä. Onneksi n 10 v niin ongelma poistuu luonnollisesti ja dynaamisempi ajattelu saattaisi saada tilaa.

Kommentit (2)

Kekkosslovakiassa ihminen on tyhmä ja ei osaa itse ajatella mitään. Senpävuoksi tämän paskavaltion ja valtion elämäänsä kyllästyneiden kukkahattutätien ja lerppamunasetien on puututtava jokaiseen asiaan ja holhottava tätä typerää kansaa.

Kaikesta tästä kansan äärettömästä pöljyydestä on todistuksena se, että vuodesta toiseen nämä vihanneksen tasolla olevat otukset äänestävät samat loiseläjät päättämään heille määrättävistä säännöistä ja holhoamisesta.

Pahimpia loisia ovat ns. hristillisremokraatit, jotka ovat ansioituneita holhoamisessa jopa niinpitkälle, että he laajentavat holhoamisen koskemaan myös kuolemanjälkeistä elämää. Holhoajien eli loisten välillä ei pääsääntöisesti ole kuitenkaan mitään eroa. Kaikki pyrkivät holhoamaan kansaa ja keräämään itselleen omaisuutta erilaisilla koplauksilla. Lisäksi nämä holhoajat pyrkivät elämään määräämästään holhouksesta vapaina, tämä johtaa joskus siihen että ns. kärähdetään housut nilkoissa kikkeli reijässä rivossa. Holhoaminen ei koske päättävien loisten luokkaa, koska vain kansa on tyhmä, mistä holhoaminen aiheutuukin.

Lisätköön joku tuon wikipediaan...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat